Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων για την επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Redwood

Το Redwood National Park είναι ένα από τα μοναδικά μέρη που ένας ταξιδιώτης του προϋπολογισμού θα επισκεφθεί σε υψηλές τιμές. Τα δέντρα σε αυτό το πάρκο θεωρούνται ότι είναι τα ψηλότερα στη γη, φτάνοντας σε ύψος 250-350 ft. Η μέση ηλικία αυτών των γιγάντων είναι περίπου πέντε αιώνες, αλλά μερικές μπορεί να είναι μέχρι 2.000 ετών.

Ευτυχώς, είναι δυνατόν να γνωρίσετε το μεγαλείο αυτού του τόπου χωρίς να πληρώσετε εισιτήριο εισόδου.

Εάν σχεδιάζετε προσεκτικά, υπάρχουν πρόσθετες οικονομίες. Μεγάλο μέρος των εξόδων σας θα περιλαμβάνει την είσοδο εδώ.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένας σύντομος κατάλογος σχετικών με το σχεδιασμό γεγονότων που πρέπει να ξεκινήσετε σε ένα μονοπάτι προς έναν από τους πιο μοναδικούς και μαγευτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της γης.

Πλησιέστερα μεγάλα αεροδρόμια

Σαν Φρανσίσκο , 347 μίλια. Όκλαντ, 348 μίλια. Πόρτλαντ , 362 μίλια.

Αεροπορικές εταιρείες προς το Shop

AirTran, Frontier, Νοτιοδυτικά, Spirit (Σαν Φρανσίσκο); Frontier, Νοτιοδυτικά (Πόρτλαντ); Νοτιοδυτικά (Όκλαντ).

Οι κοντινές πόλεις με δωμάτια με χαμηλό προϋπολογισμό

Το Redwood National Park είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από μικρότερα πάρκα που βρίσκονται κατά μήκος περίπου 40 μιλίων από την ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας. Η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής είναι το Eureka, το οποίο είναι νότια από τα περισσότερα πάρκα. μια γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείων για το EUREKA δείχνει μια σειρά προσφορών προϋπολογισμού αλυσίδας που ξεκινούν από περίπου $ 60 / νύχτα. Εάν προτιμάτε να κοιτάτε τις επιλογές διανυκτέρευσης και πρωινού στην περιοχή, ξεκινούν από περίπου 100 δολάρια / νύχτα.

Κατασκήνωση και καταλύματα

Υπάρχουν τέσσερις ανεπτυγμένες περιοχές κατασκήνωσης στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Redwood, τρεις από τις οποίες βρίσκονται στο δάσος και μία κατά μήκος της ακτής: Jedediah Smith, Mill Creek, Elk Prairie και Gold Bluffs Beach. Αν και η κάμπινγκ εδώ είναι μια μεγάλη εμπειρία, θα πληρώσετε για το προνόμιο, με χρεώσεις που ξεπερνούν τα 35 $ / νύχτα ανά όχημα.

Οι ποδηλάτες και οι πεζοπόροι πληρώνουν $ 5 / νύχτα και η ημερήσια χρήση μόνο είναι $ 8. Τα πάρκα λειτουργούν μέσω του συστήματος κρατικού πάρκου. (Αυτές οι τιμές ήταν ενημερωμένες κατά τη στιγμή της γραφής, αλλά πάντοτε ελέγχετε για τις πρόσφατες αλλαγές τιμών πριν κάνετε τον προϋπολογισμό ταξιδιού σας.)

Παρόλο που κάθε ένα από αυτά τα campgrounds λειτουργεί με βάση την πρώτη εξυπηρέτηση, η πρώτη εξυπηρέτηση, οι κρατήσεις πραγματοποιούνται καθόλου εκτός από την Gold Bluffs Beach. Συνιστάται ιδιαίτερα να πραγματοποιείτε κρατήσεις κατά τη διάρκεια της αιχμής, η οποία είναι η 27η Μαΐου-Σεπτεμβρίου. 4. Κάντε την κράτησή σας τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα.

Το κάμπινγκ Backcountry είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να δείτε την περιοχή, αλλά χρειάζεται κάποια ρύθμιση εκ των προτέρων. Απαιτείται άδεια, αλλά δεν είναι κόστος. Θα πρέπει να αφήσετε κάθε ιστότοπο όπως τον βρήκατε (ή καλύτερα). Δώστε προσοχή στις προειδοποιήσεις online που ενδέχεται να αλλάξουν τα σχέδια backcountry σας. Μερικές φορές, οι βράχοι ή οι φωτιές μπορούν να αποκόψουν δρόμους και μονοπάτια που θα χρησιμοποιούσατε για να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο ιστότοπου. Αυτές οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται συνήθως στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Σε αντίθεση με πολλά εθνικά πάρκα, το Redwood National Park δεν προσφέρει κανένα κατάλυμα onsite. Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία βρίσκονται έξω από το πάρκο ιδιοκτησίας στο Crescent City, Eureka, Klamath και Orick. .

Κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στο πάρκο

Η πεζοπορία στο πάρκο είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο, αλλά θα μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές εξαιρετικές γραφικές κινήσεις.

Ορισμένοι σας μεταφέρουν μέσα από τα καταπληκτικά παράκτια τοπία, ενώ άλλα στενά μονοπάτια οδηγούν στα αρχαία δάση. Μερικοί από αυτούς τους δρόμους είναι άστρωτοι και ακατάλληλοι για μεγαλύτερα οχήματα, γι 'αυτό ζητήστε συμβουλές προτού ξεκινήσετε σε SUV.

Οι περιπάτους του Ranger στο Εθνικό Πάρκο Redwood περιλαμβάνουν συνομιλίες στο στρατόπεδο και εξερεύνηση των παλιρροιακών πισινών. Αυτά φιλοξενούνται στους ανεπτυγμένους χώρους κατασκήνωσης.

Υπάρχουν επίσης δωρεάν εκδρομές με καγιάκ, σχεδιασμένες για να αναδείξουν τη γεωλογία της περιοχής. Παρόλο που το πρόγραμμα προσφέρεται χωρίς χρέωση, οι επιθεωρητές κάνουν δεκτές δωρεές που χρησιμοποιούνται για την ανανέωση του εξοπλισμού και των οδηγών τρένων.

Χώρος στάθμευσης και χερσαίες μεταφορές

Αν δεν είστε ένας άπληστος πεζοπόρος που είναι διατεθειμένος να περάσει πολλά μίλια την ημέρα, το Εθνικό Πάρκο Redwood προσφέρεται για εξερεύνηση με αυτοκίνητο. Για όσους δεν μπορούν να το κάνουν εδώ, το Εθνικό Μνημείο του Muir Woods κοντά στο Σαν Φρανσίσκο είναι μια εναλλακτική λύση που είναι πολύ πιο κοντά στους κόμβους αστικών συγκοινωνιών.

Η έδρα του πάρκου βρίσκεται στο βόρειο άκρο, στην πόλη Crescent City.

Οδική απόσταση (σε μίλια) από τις μεγάλες πόλεις

Σαν Φρανσίσκο, 347 μίλια. Σιάτλ, 502 μίλια, Λος Άντζελες, 729 μίλια

Άλλα αξιοθέατα με τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε μια επίσκεψη

Σαν Φρανσίσκο, Εθνικό Πάρκο Yosemite