Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στην Τουλούζη με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Ταξιδεύοντας από το Παρίσι και το Λονδίνο στην Τουλούζη

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και την Τουλούζη .

Η Τουλούζη βρίσκεται στην περιοχή Tarn στο Languedoc-Roussillon. Είναι μια θαυμάσια πόλη, την οποία πολλοί παραβλέπουν παράξενα πολλοί επισκέπτες, πιθανώς όπως είναι γνωστό ως αεροναυτικό κέντρο το οποίο σήμερα φιλοξενεί την Aerospatiale, η οποία παράγει το αεροσκάφος Airbus και το διαστημικό πύραυλο Ariane.

Η Τουλούζη είναι εκεί που ο Canal du Midi ενώνει τον ποταμό Garonne. Αν σας αρέσει πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές, συνιστούμε να κάνετε ένα ταξίδι με κανάλι με τις ευρωπαϊκές πλωτές οδούς μέσω Gascony στη Rosa .

Ιστοσελίδα του Τουρισμού

Παρίσι στην Τουλούζη με το τρένο

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare d'Austerlitz

Η TGV εκπαιδεύεται στο σταθμό της Τουλούζης

Άλλες συνδέσεις με την TGV στην Τουλούζη

Ο σταθμός της Τουλούζ βρίσκεται στη λεωφόρο Pierre Semard στο κέντρο της πόλης.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Να φτάσετε στην Τουλούζη με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο Toulouse Blagnac απέχει 8χλμ. (5 μίλια) βορειοδυτικά της πόλης. Τα λεωφορεία λεωφορείων εκτελούνται τακτικά από το αεροδρόμιο προς την κεντρική Τουλούζη για 20 λεπτά. Αφήνουν το αεροδρόμιο κάθε 20 λεπτά έξω από την περιοχή Αφίξεις, από την πόρτα C, από τις 7.35 π.μ. έως τις 0.15 π.μ.
Προορισμοί Δεδομένου ότι η Τουλούζη είναι η έδρα του Airbus και μιας μεγάλης βιομηχανικής πόλης, οι συνδέσεις είναι εξαιρετικές. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν όλες τις μεγάλες γαλλικές πόλεις όπως το Παρίσι, τη Λίλλη, τη Λυών, τη Νάντη, το Στρασβούργο, τη Νίκαια και πολλά άλλα.
Διεθνείς προορισμοί περιλαμβάνουν τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και τον Καναδά.

Παρίσι στην Τουλούζη με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως την Αβινιόν είναι περίπου 680 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου έξι ώρες και 20 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας.

Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι