Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Μονπελιέ

Ταξιδεύοντας από το Παρίσι στο Μονπελιέ με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Μονπελιέ .

Το Montpellier βρίσκεται στο διαμέρισμα Hérault και είναι η πρωτεύουσα του Languedoc-Roussillon, που είναι τώρα μέρος της νέας περιοχής Occitanie . Είναι μια συναρπαστική, ιστορική πόλη και σημαντική για το πανεπιστήμιο της, που ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα. Υπάρχει μια όμορφη παλιά πόλη για να περιπλανηθείτε, με παλιούς δρόμους γεμάτους καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Υπάρχουν μουσεία, όπως το περίφημο μουσείο Fabre, το οποίο έχει μια τεράστια συλλογή και είναι γνωστό κυρίως για τους ευρωπαϊκούς πίνακες ζωγραφικής του 17ου έως 19ου αιώνα.

Το Montpellier είναι επίσης ένα κεντρικό σημείο για επισκέψεις στα γύρω χωριά και την εξοχή.

Τουριστικό Γραφείο Μονπελιέ

Place de la Comédie
Τηλ .: 00 33 (0) 4 67 60 60 60
Δικτυακός τόπος

Παρίσι στο Μονπελιέ με το τρένο

Τα τρένα TGV στο σιδηροδρομικό σταθμό Montpellier Saint Roch φεύγουν από το Παρίσι Gare de Lyon (20 Boulevard Diderot, Παρίσι 12) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το Gare de Lyon

TGV τρένα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονπελιέ

Άλλες συνδέσεις με το Montpellier από το TGV

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Montpellier Saint Roch βρίσκεται στην οδό Maguelone κοντά στην κεντρική πλατεία Place de la Comedie.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Να φτάσετε στο Μονπελιέ με το αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο Montpellier-Mediterranee απέχει 8χλμ. (5 μίλια) νοτιοδυτικά της πόλης. Τα λεωφορεία λεωφορείων εκτελούνται τακτικά από το αεροδρόμιο προς το κέντρο του Μονπελιέ για 15 λεπτά.
Οι προορισμοί περιλαμβάνουν το Παρίσι, τη Λυών , τη Νάντη και το Στρασβούργο . Βρυξέλλες; Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ, Λιντς και Μπράντφορντ. Μαρόκο; Αλγερία; Μαδέρα; Μόναχο και Ρότερνταμ.

Παρίσι στο Μονπελιέ με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Μονπελιέ είναι περίπου 750 χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου επτά ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Πού να μείνετε στο Μονπελιέ

Για τα ξενοδοχεία στο Μονπελιέ, διαβάστε κριτικές πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και γράψτε τος για το TripAdvisor.

Περισσότερα για την περιοχή

Το Montpellier βρίσκεται ιδανικά στα νότια της ακτής της Γαλλίας. Βρίσκεται ανάμεσα στην Αβινιόν και την Αρλ στις Καμάργες και το Μπεζίερς και το Περπινιάν προς τα νότια, κάνει ένα τέλειο άλμα από το σημείο για περιηγήσεις σε αυτή τη δημοφιλή περιοχή. Μπορείτε να πάρετε τις παραλίες που τρέχουν κάτω από τις ακτές της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της πιο διάσημης θέσης γυμνιστών στην Ευρώπη στο Cap d'Agde. Οδηγήστε στην ενδοχώρα για πόλεις όπως το Carcassone στη ρομαντική και τραγική χώρα Cathar. Ή πηγαίνετε στα ισπανικά σύνορα όπου ο πολιτισμός είναι πολύ διαφορετικός.

Η θερμοκρασία είναι πάντα ζεστή