Γιορτάστε το βασιλικό γάμο στα 3 αυτά ξενοδοχεία κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ο επερχόμενος βασιλικός γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και του Αμερικανού Meghan Markle δεν συμβαίνει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ή ακόμα και στο Λονδίνο, αλλά αν σκεφτείτε πώς σχεδιάζουν να γιορτάσουν οι πιο κοντινοί γείτονες του Παλατιού, δεν θα έχετε ιδέα.

Μόνο λίγα τυχερά ξενοδοχεία μπορούν να μετρήσουν το παλάτι του Μπάκιγχαμ ως άμεσο γείτονα, λόγω της κάπως απομονωμένης θέσης του Παλατιού ανάμεσα στο πράσινο του πάρκου St. James's Park, του Green Park και των κήπων του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Όμως οι επισκέπτες που είναι αρκετά τυχεροί για να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Royal Family στο Λονδίνο θα γιορτάσουν με στυλ αυτή την άνοιξη.

Στο πρόσφατα ανακαινισμένο DUKES Hotel, κρυμμένο σε μια ήσυχη πλατεία του Αγίου Ιακώβου, λίγα μόλις λεπτά βορειοανατολικά του Παλατιού, οι επισκέπτες που διαμένουν για τουλάχιστον τρεις νύχτες μεταξύ 27 Απριλίου και 2 Ιουνίου μπορούν να κάνουν κράτηση για το Royal Wedding Package του ξενοδοχείου, το οποίο θα περιλαμβάνει 10% έκπτωση στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Το πακέτο περιλαμβάνει μια ελεύθερη, προσαρμόσιμη περιήγηση στο Westminster τριών ωρών και ένα δωρεάν ταξίδι στο Windsor, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο κάστρο Windsor ή να επισκεφθείτε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου - τον τόπο όπου ο Χάρι και ο Μέγκαν θα παντρευτούν. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης το απογευματινό τσάι και ένα δείπνο τριών πιάτων για δύο στο DUKES.

Πρακτικά δίπλα στο DUKES, το Stafford Hotel πραγματοποιεί γιορτή του γάμου σε άλλο επίπεδο. Για ένα ασυνήθιστο £ 11,275 ανά άτομο, το Stafford προσφέρει στους επισκέπτες μια περιήγηση πέντε νυχτών, η οποία περιλαμβάνει μια ζωντανή προβολή του βασιλικού γάμου από ένα χώρο στο χώρο του Windsor.

Έτσι ναι, για το ισοδύναμο σχεδόν USD 16.000 ανά άτομο, μπορείτε να παρακολουθήσετε λίγο πολύ τον βασιλικό γάμο.

Το πακέτο του Stafford περιλαμβάνει επίσης μια ιδιωτική επίσκεψη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. ένα δείπνο στο παλάτι του Kensington (σπίτι του Will και της Kate, και, σύντομα, ο Χάρι και ο Meghan). μια ιδιωτική επίσκεψη με πρωτεύουσα στο αρχοντικό σε ένα πανέμορφο σπίτι. μια περιοδεία των βασιλικών εγκεκριμένων προμηθευτών στο St.

James's? και δείπνο στον Πύργο του Λονδίνου, όπου οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν τη νυχτερινή "Τελετή των Κλειδιών" από τον Μεσαιωνικό Πύργο.

Αλλά για τους βασιλικούς λάτρεις που επισκέπτονται οποιαδήποτε άλλη χρονιά του έτους, ένα από τα γειτονικά ξενοδοχεία του Μπάκιγχαμ ξεχωρίζει ως το πιο κατάλληλο. Το Rubens στο Palace, ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο με βασιλική ιστορία, βρίσκεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. με πανοραμική θέα του Royal Mews - ουσιαστικά το προσωπικό γκαράζ της Βασίλισσας με χώρο αποθήκευσης για τα βαγόνια, τα λεωφορεία και τα άλογά της της Αυτής Μεγαλειότητας.

Το Rubens, που είναι γνωστό για την κληρονομιά, ανιχνεύει την ιστορία του ως ξενοδοχείο στις αρχές της δεκαετίας του 1900, όταν το debutantes που επισκέπτονταν το κοντινό Palace χρησιμοποιούσε το ξενοδοχείο ως μέρος για να προετοιμαστεί για πλούσιες μπάλες και εκδηλώσεις. Στο τέλος ενός βράδυ, οι γυναίκες υποχώρησαν στο ξενοδοχείο για να διασκεδάσουν στο Palace Lounge από τους κύριους που συναντήθηκαν. Σήμερα, το απογευματινό τσάι σερβίρεται στο Palace Lounge, όπου τα πανοραμικά παράθυρα κοιτάνε κατευθείαν στις πύλες προς τα Royal Mews απέναντι από το δρόμο και οι τσαγιέ μπορούν να εντοπίσουν τα βαγόνια που έρχονται και πηγαίνουν από το Παλάτι.

Οι επιλογές τσαγιού από το Twinings, το οποίο διέθετε ένα βασιλικό ένταλμα (λίγο πολύ την έγκριση του προσωπικού της Βασίλισσας και τη σφραγίδα έγκρισης) για το τσάι από το 1800, περιλαμβάνουν το αποκλειστικό Rubens Blend και φυσικά το Royal Jubilee Blend μια γιορτή της Diamond Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ Β - η 60η επέτειά της ως βασίλισσα.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα ποτήρι σαμπάνιας Lanson Black Label - επίσης κάτοχος του βασιλικού εντάλματος.

Ακόμα και έξω από το Palace Lounge, οι επισκέπτες του Rubens αισθάνονται σαν βασιλικό. Το ξενοδοχείο είναι καλυμμένο με πολυτελή υφάσματα, αποχρώσεις και, αναμφισβήτητα, ένα επαναλαμβανόμενο (αλλά καλαίσθητο) μοτίβο στέμμα. Τα δωμάτια στο Rubens, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε με πολλά εκατομμύρια δολάρια, έχουν σχεδιαστεί και διακοσμηθεί από το γοητευτικό Bea Tollman, ιδρυτή και πρόεδρο της ομάδας ξενοδοχείων Red Carnation. Η Tollman θεώρησε τις καλύτερες λεπτομέρειες στα σχέδιά της, συμπεριλαμβανομένων των μαρμάρινων λουτρών που ταιριάζουν με τα προσαρμοσμένα σχέδια χρωμάτων σε κάθε δωμάτιο, και τους πολυελαίους από γυαλί Murano κατευθείαν από την Ιταλία.

Το πλούσιο κόκκινο καμπαρέ μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρει 60 διαφορετικούς τύπους τζιν (το αγαπημένο πνεύμα της Βασίλισσας), και οι σερβιτόροι στο σαλόνι στο English Grill σερβίρουν τις μπριζόλες Aubrey Allen και τον καπνιστό σολομό Forman & Son - και οι δύο εταιρείες που κατέχουν φυσικά το βασιλικό ένταλμα της Βασίλισσας.

Ο Ρούμπενς θα εορτάσει τους βασιλικούς γάμους με εορταστικές απογευματινές απογευματινή τσάι στις 19 και 20 Μαΐου. Δεν μπορώ να φτάσω στην Αγγλία; Απολαύστε τη θέα των Royal Mews από την ζωντανή κάμερα του ξενοδοχείου, η οποία είναι σίγουρο ότι θα δείτε κάποια δράση καθώς η μεγάλη μέρα πλησιάζει.