Πληροφορίες επισκεπτών του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Επισκεφθείτε την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η επίσημη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ', βρίσκεται στην περιοχή Westminster του Λονδίνου στο St. James Park. Είναι προσβάσιμο από το σωλήνα και τα λεωφορεία. Ο σταθμός Victoria βρίσκεται ακριβώς στα νότια.

Αλλαγή φρουράς

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Buckingham Palice είναι η αλλαγή του φύλακα. Υπάρχει ακόμη και μια επίσημη εφαρμογή "Changing the Guard" για εσάς αν θέλετε να περάσετε το χρόνο που μαθαίνετε για το έθιμο.

"Η αλλαγή της φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ περιλαμβάνει το πολύχρωμο θέαμα και τη βρετανική τελετουργία. Η τελετή διαρκεί περίπου 45 λεπτά και συνήθως γίνεται καθημερινά στις 11:30 από τον Απρίλιο μέχρι το τέλος Ιουλίου και τις εναλλασσόμενες μέρες για το υπόλοιπο του χρόνου, επιτρέποντας τον καιρό. " ~ Αλλαγή της φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ελέγξτε τον παραπάνω σύνδεσμο για το προσωρινό χρονοδιάγραμμα. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, επειδή έχει οριστεί από το βρετανικό στρατό.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είναι το μοναδικό μέρος στο Λονδίνο, όπου συμβαίνει η Αλλαγή της Φρουράς. Δείτε: πότε είναι η αλλαγή του φύλακα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ..

Επισκεφθείτε τα δωμάτια του State Palace

Κατά το χρόνο της γραφής, το Buckingham Palace State Rooms ήταν επισκέψιμο το καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. 9:30 έως την τελευταία είσοδο στις 14.45. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα την ημέρα της επίσκεψης από το γραφείο The Ticket Office στην είσοδο του επισκέπτη στο Buckingham Palace Road.

Τα εισιτήρια Advance διατίθενται από το The Royal Connection. Το "Royal Day Out", για παράδειγμα, κοστίζει £ 35,60 για ένα άτομο και £ 91,20 για μια οικογένεια 2 ενηλίκων και 3 ηλικίας κάτω των 17 ετών.

Το Viator προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για περιηγήσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σε δολάρια, μια επιλογή που ίσως θέλετε να δείτε.

Μπορείτε να κάνετε μια εικονική περιήγηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από το London Travel.

Τα γεγονότα του ενδιαφέροντος για το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Σταθμοί Tube Κοντά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Το Green Park βρίσκεται στα βόρεια του παλατιού του Μπάκιγχαμ, του σταθμού Victoria και του St.

Οι σταθμοί James Park βρίσκονται στα νότια. Το Hyde Park Corner βρίσκεται στα δυτικά.

Λεωφορεία που σταματούν κοντά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

2Β, 3, 9, 14, 16, 19, 22, 25, 30, 36, 38, 52, 73, 74, 82, 137, 509, 510.