Ρωσικό χειμερινό φεστιβάλ της Μόσχας

Το ρωσικό ρωσικό χειμερινό φεστιβάλ της Μόσχας συμπίπτει με άλλα χειμερινά φεστιβάλ σε όλη τη Ρωσία, αλλά λόγω της δημοτικότητάς του και των πόρων της πόλης, η εκδοτική έκδοση του ρωσικού χειμερινού φεστιβάλ είναι μια τεράστια εκδήλωση από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου. Αυτό το φεστιβάλ εκμεταλλεύεται τα ρωσικά Χριστούγεννα , το ρωσικό νέο έτος και το Svyatki ή τις ρωσικές χριστουγεννιάτικες γιορτές και παραδόσεις που συνήθως παρατηρούνται κατά τις χειμερινές διακοπές.

Αυτό το φεστιβάλ που γιορτάζει τη ρωσική κουλτούρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τη Μόσχα αν ταξιδέψετε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ποιο είναι το ρωσικό χειμερινό φεστιβάλ;

Το ρωσικό χειμερινό φεστιβάλ στη Μόσχα είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό φεστιβάλ που γιορτάζεται σε ετήσια βάση με περισσότερη ενθουσιασμό κάθε χρόνο και είναι μια μοναδική χειμερινή δραστηριότητα της Μόσχας για ταξιδιώτες. Οι εκδηλώσεις στο πάρκο Izmailovo και στην πιο κεντρική πλατεία της επανάστασης παρουσίασαν παραδοσιακές ρωσικές τραγούδι και χορό, παιχνίδια, χειροτεχνία, φαγητό και πολλά άλλα. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία της Επανάστασης είναι μια εξαιρετική πηγή για τα ρωσικά δώρα Χριστουγέννων - παραδοσιακές λαϊκές τέχνες, όπως κούκλες φωλιάσματος, ξύλινα παιχνίδια και ζωγραφισμένα κουτιά πωλούνται εδώ, καθώς και διακοσμητικά Χριστουγέννων και παραδοσιακές χειμερινές φθορά σαν σάλια και βαλένκι . Στο πάρκο Gorky, μπορείτε να απολαύσετε χειμερινές δραστηριότητες όπως το παγοδρομία.

Τι να δείτε και να κάνετε

Εκτός από τη δειγματοληψία των ρωσικών παραδοσιακών χειμερινών ειδών, όπως οι bagels, το μαρμελάδα και το τσάι, οι επισκέπτες στο χειμερινό φεστιβάλ στη Μόσχα θα μπορούν να δουν ρωσικό γλυπτό πάγου, να πάρουν βόλτες με τρόικα και να παίξουν παιχνίδια.

Ο Ded Moroz και ο Snegurochka κάνουν εμφανίσεις και στο Χειμερινό Φεστιβάλ. Η πόλη λάμπει με διακοσμήσεις που ανάβουν τη νύχτα, και τα δέντρα της Πρωτοχρονιάς συμβάλλουν στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα προηγούμενα ρωσικά χειμερινά φεστιβάλ στη Μόσχα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις μεγάλων, πολιτιστικά σημαντικών γλυπτών, όπως ένα γιγάντιο ρούβλι ρούβλας που εμφανίστηκε το 2009 και ένα valenki αισθάνθηκε την εκκίνηση του μεγέθους ενός ανθρώπου το 2008.

Το 2007, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο παιχνίδι σκάκι πάγου μεταξύ της Μόσχας και του Λονδίνου, το οποίο φιλοξενεί επίσης ένα ρωσικό χειμερινό φεστιβάλ. Άλλα χαρακτηριστικά του Φεστιβάλ Χειμώνας στη Μόσχα, όπως οι γιορτές μόδας και οι συναυλίες balalaika, αντλούν ποικίλα πλήθη. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιες πτυχές του ρωσικού πολιτισμού θα συναντήσετε εδώ και είναι βέβαιο ότι θα είναι μεγαλύτερες από τη ζωή.

Ορισμένες δραστηριότητες στο φεστιβάλ ακούγονται πίσω στις παλαιότερες ρωσικές μέρες, αλλά δεν έχουν ακόμη γίνει. Η ιππασία - με ή χωρίς χιόνι - είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι στο Χειμερινό Φεστιβάλ της Μόσχας. Παρέχονται επίσης κούνιες - αντίγραφα αυτών που χρησιμοποιήθηκαν στη Ρωσία του 16ου αιώνα. Μια βόλτα με τρόικα μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές από τις δραστηριότητες του παρελθόντος: τρία άλογα που συνδέονται με μια στάση ελικοπτέρων για ένα τυπικό άλογο και μεταφορά. Αυτή η πολιτισμική ιδιαιτερότητα έχει αποθανατιστεί σε εικόνες ρωσικής λαϊκής τέχνης, ταινίες, πίνακες ζωγραφικής και πολλά άλλα.