Οδηγός επισκεπτών για την παρέλαση και το Φεστιβάλ Pride of Vancouver

Γιορτάστε την υπερηφάνεια στο Ετήσιο Φεστιβάλ Pride του Βανκούβερ

Τέντες με μπαλόνια με ουράνιο τόξο, υπέροχες βασίλισσες, δερμάτινους μπαμπάδες: Από την άγρια ​​στο επάργυρο, το Parade Pride του Βανκούβερ είναι μια υπέροχη επίδειξη της διαφορετικότητας, του πνεύματος, της δημιουργικότητας και της ενότητας και ένα από τα καντούντα της πόλης, miss καλοκαιρινές εκδηλώσεις .

Εάν είστε νέοι στο Βανκούβερ, επισκέπτεστε τα τέλη Ιουλίου / αρχές Αυγούστου ή παρακολουθείτε για πρώτη φορά την παράσταση Pride, εδώ είναι τα τέσσερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Βανκούβερ Pride :

1. Όλα γίνονται στο West End

Αν ψάχνετε για καταλύματα κοντά σε εκδηλώσεις Vancouver Pride, κοιτάξτε στο West End . Το West End είναι η γειτονιά που συνορεύει με το Stanley Park στο κέντρο του Βανκούβερ. είναι επίσης το ιστορικό κέντρο της LGBT + κοινότητας του Βανκούβερ (ιδιαίτερα της περιοχής γύρω από την οδό Davie). Στην πραγματικότητα, το Parade Pride of Vancouver ξεκίνησε ως διαδήλωση διαμαρτυρίας μέσω του χωριού Davie - στο West End - το 1978. Η καλύτερη νυχτερινή ζωή του LGBT + στο Βανκούβερ είναι επίσης στο West End.

2. Η παρέλαση υπερηφάνειας του Βανκούβερ είναι μέρος της εβδομάδας υπερηφάνειας

Η εβδομάδα βραβείων Βανκούβερ - που διοργανώθηκε από την κοινωνία Pride Vancouver και πραγματοποιήθηκε πάντα στα τέλη Ιουλίου / αρχές Αυγούστου, είναι μια εβδομάδα εκδηλώσεων Pride με αποκορύφωμα την παρέλαση και το φεστιβάλ Pride of Vancouver. Τα κορυφαία 5 εκδηλώσεις Pride Vancouver περιλαμβάνουν το πάρκο Davie Street Block (για τους ανθρώπους 19+) και το οικογενειακό φιλικό Pride Picnic στο Stanley Park.

3. Λεπτομέρειες σχετικά με την παρέλαση και το Φεστιβάλ Pride of Vancouver

Η παρέλαση Pride Pride του Βανκούβερ είναι μια γιορτή υπερηφάνειας παγκόσμιας κλάσης, με πάνω από 150 συμμετοχές επιπλέων και παρασκήνια και πάνω από 700.000 συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ Pride που ακολουθεί το Parade, στο Sunset Beach, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Η παρέλαση ξεκινάει στο Downtown Vancouver, στο Robson και στο Bute, και ξεκινά από το West End, με αποκορύφωμα την Sunset Beach, όπου το πάρτι συνεχίζεται με Φεστιβάλ πωλητών, ζωντανή μουσική, κήπους μπύρας και πολλά άλλα.

Με περισσότερους από μισό εκατομμύριο θεατές και συμμετέχοντες αναμενόταν, ο χώρος κατά μήκος της διαδρομής θα είναι εξαιρετικός. Πηγαίνετε νωρίς για να εξασφαλίσετε ένα καλό σημείο. Εάν δεν μπορείτε να πάτε νωρίς, κατευθυνθείτε στο τέλος της διαδρομής στην Sunset Beach. είναι λιγότερο γεμάτο και μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα πλωτά.

4. ΛΟΑΤ + φιλικό καταλύματα στο West End

Τα περισσότερα καταλύματα στο Βανκούβερ είναι LGBT + φιλικά, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το West End. Έτσι, γενικά, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή ενοικίαση στο Βανκούβερ.

Αλλά για τη γειτνίαση με τις εκδηλώσεις Pride του Βανκούβερ, προτείνω αυτά τα καταλύματα: