Οδηγός για το West End στο Βανκούβερ, BC

Η πλούσια ποικιλομορφία του West End της Βανκούβερ συνοψίζει τον κεντρικό πυρήνα της πόλης: Είναι οικογενειακή και φιλική προς το γκέι, υπερ-αστική και δεντρόφυτη παραδοσιακή, μια παραλιακή πόλη και ένα κέντρο της πόλης σε συνδυασμό.

Το West End είναι το σημείο πρόσβασης στο κέντρο του Βανκούβερ στο Stanley Park , περιλαμβάνει μερικές από τις πιο πολυσύχναστες και καλύτερες παραλίες της πόλης και είναι το σπίτι της Robson Street , του πιο διάσημου εμπορικού δρόμου στο Βανκούβερ.

Στους δρόμους του φιλοξενούνται το Parade Pride of Vancouver και το Run Run του Vancouver Sun. οι παραλίες της είναι τα πιο δημοφιλή σημεία για την παρακολούθηση του ετήσιου διαγωνισμού Εορτασμός των Φωτιζόμενων Πυροτεχνικών .

Όρια του West End

Το West End συνορεύει με το Stanley Park στα δυτικά, την οδό W Georgia στο βορρά, την Burrard Street στα ανατολικά και την Pacific Avenue προς τα νότια. *

Χάρτης των ορίων του West End

Άνθρωποι του West End

Υπάρχει πολύ περισσότερη ποικιλομορφία στο West End απ 'ότι στις άλλες γειτονιές του Downtown Vancouver. Σε αντίθεση με το Yaletown , το οποίο είναι ακόμα αρκετά καινούργιο για να είναι κατ 'οίκον κυρίως για νέους επαγγελματίες, το West End είναι αρκετά μεγάλος για να έχει κατοίκους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν κάνει το σπίτι τους εδώ και δεκαετίες.

Η ποικιλομορφία στο West End εκτείνεται σε διαφορετικές περιοχές της ίδιας της γειτονιάς. Η Davie Street - γνωστή και ως Davie Village - είναι κυρίως νεαρή, μοντέρνα και γκέι, ενώ η περιοχή κοντά στο Stanley Park και την Denman Street είναι πιο οικογενειακή και παλιά.

Η γειτονιά έχει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση και από τις δύο πλευρές της οδού Bute, μια οριοθέτηση ανάμεσα στην ήσυχη και την κατοικημένη στη δυτική πλευρά και τη φασαρία και τον θόρυβο των επιχειρηματικών και εμπορικών περιοχών του Downtown στα ανατολικά.

Εστιατόρια και νυχτερινή ζωή στο West End

Η οδός Denman, η Robson Street και η οδό Davie είναι οι σημαντικότεροι δρόμοι για δείπνο και νυχτερινή ζωή στο West End.

Η οδός Denman είναι κυριολεκτικά γεμάτη με εστιατόρια κάθε είδους που μπορείτε να φανταστείτε, από την Ουκρανική και την Ινδική μέχρι τη Γαλλική, την Ανατολική Αφρική και τη Ρωσική.

Η Robson Street , γνωστή για τα ψώνια της, έχει πολλά εστιατόρια και μπαρ, όπως το Cactus Club, το CinCin Ristorante - και μερικές φορές το διασημότερο στέκι - και το περιστρεφόμενο lounge και εστιατόριο Cloud 9 στην κορυφή του Empire Landmark Hotel.

Για γκέι νυχτερινή ζωή , η οδός Davie είναι ο προορισμός του Βανκούβερ. Τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα γκέι νυχτερινά κέντρα της πόλης είναι στο Davie, συμπεριλαμβανομένων των Διασημοτήτων και των Αριθμών, καθώς και τα περισσότερα από τα καλύτερα μπαρ του queer του Βανκούβερ .

West End πάρκα και παραλίες

Οι κάτοικοι του West End μπορούν να περπατήσουν σε πολλά από τα πιο όμορφα υπαίθρια σημεία του Βανκούβερ, αφού βρίσκονται ακριβώς στη γειτονιά: το διάσημο Stanley Park , το English Bay Beach και το Sunset Beach.

Ορόσημα West End

Η ιστορία του West End μπορεί να προβληθεί στις τοποθεσίες κληρονομιάς της Barclay Heritage Square, μια περιοχή που περιβάλλεται από αναπαλαιωμένα σπίτια κληρονομιάς που περιλαμβάνουν το ιστορικό μουσείο Roedde House.

* Σύμφωνα με την πόλη του Βανκούβερ, το επίσημο δυτικό όριο του West End είναι η οδό Denman, όχι το Stanley Park. Αλλά η κοινή χρήση περιλαμβάνει την κατοικημένη περιοχή μεταξύ της οδού Denman και του πάρκου ως μέρος του West End.