Λίμνη Τάχο Καλοκαιρινή απόδραση

Πώς να προγραμματίσετε μια καλοκαιρινή απόδραση στη λίμνη Tahoe, γρήγορα

Η λίμνη Tahoe είναι ο τέλειος καλοκαιρινός προορισμός και ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε μια γρήγορη απόδραση.

Με μέτριες θερμοκρασίες τη διάρκεια της ημέρας και δροσερές νύχτες, μπορεί να είναι ένα καταφύγιο, ένα μέρος για να πάρετε ένα διάλειμμα από τη θερμότητα της Κεντρικής κοιλάδας ή την παράκτια καλοκαιρινή ομίχλη. Και υπάρχουν πολλά να κάνουμε μέσα και γύρω από τη λίμνη όταν είναι ζεστό. Όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αλυσίδες χιονιού και ασπίδες.

Γιατί πρέπει να πάτε στη λίμνη Tahoe το καλοκαίρι;

Η λίμνη Tahoe είναι δημοφιλής σε όλους τους τύπους ανθρώπων, ειδικά εκείνους που απολαμβάνουν το υπέροχο ύπαιθρο, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε μια τεμπέλητη κίνηση κατά μήκος της ακτής.

Οι θερμότερες θερμοκρασίες και οι μακριές μέρες του καλοκαιριού φέρνουν επίσης πολλές συναυλίες και άλλα βραδινά γεγονότα.

Καλύτερο μέρος του καλοκαιριού για να πάτε στη λίμνη Tahoe

Η λίμνη Tahoe μπορεί να πάρει ενοχλητικά γεμάτη σε μεγάλα Σαββατοκύριακα διακοπών. Προσπαθήστε να πάτε στα μέσα της εβδομάδας, αν μπορείτε. Ή επιλέξτε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς διακοπές αν δεν μπορείτε.

Μην χάσετε

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, μια βόλτα στην κορυφή του βουνού στην γόνδολα στο Heavenly είναι η λίμνη Tahoe must-do. Προσφέρει τις πιο εκπληκτικές απόψεις που μπορείτε να φανταστείτε και να ζήσετε μέχρι το όνομα Heavenly. Ο μόνος λόγος να μην πάτε είναι εάν υποφέρετε από ασθένεια σε ύψος. Ή φόβος για ύψη. Είναι στα 9,123 πόδια.

6 Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη λίμνη Tahoe το καλοκαίρι

Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον οδηγό για τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εποχή στη λίμνη Tahoe .

Ετήσια γεγονότα

Για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, η South Lake Tahoe φιλοξενεί τα φώτα στη λίμνη, τα πιο εντυπωσιακά Τέταρτη έκθεση πυροτεχνημάτων Ιουλίου στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Το φεστιβάλ θερινής μουσικής Tahoe προσφέρει μια ποικιλία μουσικής: κλασσική ορχηστρική, τζαζ, bluegrass, country, pop και Broadway hits, σε υπαίθριους χώρους κάτω από τα αστέρια.

Συμβουλές για τη λίμνη Tahoe το καλοκαίρι

Καλύτερο Brunch

Οι άνθρωποι που ζουν στο Incline Village λένε ότι το Hyatt έχει ένα από τα καλύτερα brunches στην πόλη. Η καμπίνα Log στο Kings Beach στο North Lake Tahoe σερβίρει υπέροχα παραδοσιακά πρωινά και αν τους καλέσετε στο 530-546-7109 όταν αφήσετε το ξενοδοχείο σας, θα βάλουν το όνομά σας στη λίστα αναμονής τους. Στη νότια πλευρά της λίμνης, δοκιμάστε το Ernie's Coffee Shop ή Cafe Zenon στην Tahoe City.

Που να μείνω

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό ξενοδοχείων Λέικ Τάχο για να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε εκεί που είναι σωστό για εσάς. Δεν είναι απλά ένας κατάλογος ξενοδοχείων, αλλά ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πολλών περιοχών όπου μπορείτε να βρείτε καταλύματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε το ιδανικό μέρος για να πάτε κάμπινγκ εδώ .

Να πάρει εκεί

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Ρίνο της Νεβάδας. Αυτός ο εύχρηστος οδηγός σας δίνει όλες τις λεπτομέρειες οδήγησης για να φτάσετε εκεί .