Ένας οδηγός για την επίσκεψη στο Βανκούβερ τον Μάρτιο

Ενώ η νωρίς την άνοιξη στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και τα περισσότερα μέρη του Καναδά παραμένει ψυχρή, ο καιρός του Βανκούβερ το Μάρτιο συνεχίζει να ζεσταίνεται καθημερινά και είναι ιδιαίτερα ήπιος σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα.

Θα βρείτε άνθη άνοιξης στην άνθιση και αρχίζουν να γίνονται φεστιβάλ ανθίσει κεράσι. Αυτό το μήνα, όπως και πολλοί άλλοι στο Βανκούβερ έχουν πολλές βροχοπτώσεις. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια καταιγίδα οποιαδήποτε στιγμή, αλλά μην την αφήσετε να σας αποθαρρύνει.

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Βανκούβερ τον Μάρτιο, ακόμα και στις πιο βροχερές μέρες.

Μέση θερμοκρασία θερμοκρασίας στο Βανκούβερ τον Μάρτιο

Οι θερμοκρασίες του Μαρτίου είναι συνήθως ήπιες, συνήθως παραμένουν μεταξύ 40 ° F και 50 ° F, και πάνω από τις μισές ημέρες αυτού του μήνα θα παρατηρηθούν βροχοπτώσεις.

Τι να φοράτε στο Βανκούβερ τον Μάρτιο

Αφήστε τη φθορά χειμώνα στο σπίτι, και αντί γι 'αυτό πακετάρετε ζεστά, αδιάβροχα ρούχα Τα πουλόβερ, οι μπλούζες και τα ελαφριά σακάκια είναι ένα καλό στοίχημα και λόγω της βροχής θα χρειαστείτε μπότες βροχής, αδιάβροχο και ομπρέλα.

Θα θελήσετε επίσης να φέρετε μπλουζάκια, σορτς, καπέλο και ελαφρύ ρούχο που προστατεύει από τον ήλιο για ζεστές μέρες και τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια και σανδάλια κλειστού τύπου.

Τα πλεονεκτήματα της επίσκεψης στο Βανκούβερ τον Μάρτιο

Τα μειονεκτήματα της επίσκεψης στο Βανκούβερ τον Μάρτιο

Δημοφιλή γεγονότα στο Βανκούβερ τον Μάρτιο