Γκέιμ Pride της Κοπεγχάγης 2016 - Δανία Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την δανέζικη ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια

Η μεγαλύτερη πόλη της Δανίας και ένας από τους μεγάλους κόμβους της Ευρώπης στον πολιτισμό, το σχεδιασμό, την οικολογική συνείδηση ​​και την προοδευτική πολιτική, η Κοπεγχάγη έχει μια εξαιρετικά καλά οργανωμένη και ορατή κοινότητα GLBT. Η πόλη φιλοξενεί την εντυπωσιακά παρακολούθησε και εκτεταμένη Gay Pride Κοπεγχάγης στα μέσα Αυγούστου - οι ημερομηνίες φέτος είναι 16 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου 2016.

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Κοπεγχάγη με τρένο; Εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα για την αγορά ενός Eurail Pass.

Το Gay Pride της Κοπεγχάγης περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε όλη την πόλη. Για τις τέσσερις κύριες ημέρες του εορτασμού, η πλατεία του Δημαρχείου στο κέντρο της πόλης (στο Radhuspladsen και στο Stroget μετατρέπεται σε πλατεία Pride και φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, πωλητές κλπ. Είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Σάββατο από τις 11 π.μ.

Η μεγαλύτερη μέρα Κοπεγχάγης είναι το Σάββατο 20 Αυγούστου. Την 1 μ.μ., η Κοπεγχάγη Gay Pride Parade αναχωρεί από το Frederiksberg Rådhusplads (δημαρχείο). Στη συνέχεια, όλο το απόγευμα, πραγματοποιείται το Pride Show της Κοπεγχάγης.

Άλλα σημαντικά γεγονότα Pride στη Σκανδιναβία περιλαμβάνουν το Oslo Gay Pride και το Gay Pride του Ελσίνκι , τα οποία πραγματοποιούνται τον Ιούνιο και το Stockholm Gay Pride, το οποίο πραγματοποιείται στα τέλη Ιουλίου.

Κορεατικά Μέσα της Κοπεγχάγης

Σημειώστε ότι τα αποτελέσματα από τα κορίτσια, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στην περιοχή της Κοπεγχάγης έχουν περισσότερες συνέπειες από ό, τι συνήθως κατά την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτύου σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της Κοπεγχάγης, όπως ο Παγκόσμιος οδηγός Patroc.com για την Κοπεγχάγη.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site gay επισκέπτη που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, Επισκεφθείτε την Κοπεγχάγη.