Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης προς και από την Κοπεγχάγη

Χρειάζεστε ένα λεωφορείο μεταξύ της Κοπεγχάγης και του Kastrup International Airport;

Αν θέλετε να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης προς την πόλη, υπάρχουν δύο τύποι υπηρεσιών μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο που είναι διαθέσιμες για online κράτηση. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα δρομολόγιο με μονόδρομο ή με δρομολόγιο μετ 'επιστροφής.

Αφού καταλάβετε πώς μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και θέλετε να πάτε στην πόλη, χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη, ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε για άλλους ταξιδιώτες και να αποφύγετε καθυστερήσεις.

Ένας αγγλόφωνο οδηγός σας παίρνει (σας περιμένει στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας) όλο το εικοσιτετράωρο. Υπάρχουν τρία μεγέθη οχημάτων.

Επίσης, ρωτήστε το ξενοδοχείο σας εάν προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο. Πολλοί το κάνουν.

Υπηρεσία για την Κοπεγχάγη

Αυτή η υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο μεταφέρει τους ταξιδιώτες μεταξύ της Κοπεγχάγης και του Διεθνούς Αεροδρομίου Kastrup. Είναι μια μεταφορά μονής κατεύθυνσης προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Αν μεταβείτε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Kastrup στην Κοπεγχάγη, το λεωφορείο θα σας μεταφέρει απευθείας στο ξενοδοχείο σας.

Για την Κοπεγχάγη

Πρόκειται για την ίδια υπηρεσία όπως παραπάνω, αλλά περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο από και προς την Κοπεγχάγη.

Πολυτελές λεωφορείο

Μια υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο είναι επίσης διαθέσιμη στην Κοπεγχάγη, παρέχεται από εταιρείες όπως το MyDriver και το World Airport Transfer. Οι τιμές είναι υψηλότερες καθώς η υπηρεσία απευθύνεται σε ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες πολυτελείας.

Συμβουλές λεωφορείου

Όταν κάνετε κράτηση για μία από αυτές τις ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο, φροντίστε να δώσετε τα στοιχεία της πτήσης σας και τις πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην Κοπεγχάγη, μόλις έχετε τις διαθέσιμες πληροφορίες.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο οδηγός σαΐτας γνωρίζει ακριβώς πότε και πού να σας παραλάβει.

Άλλες επιλογές μεταφοράς

Αν δεν θέλετε να πάρετε το λεωφορείο, μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους από το αεροδρόμιο για την Κοπεγχάγη :