Ερωτήσεις για να ρωτήσετε τους μασάζ θεραπευτές

Όταν κάνετε ένα ραντεβού σε ένα σπα, είναι πιθανό να πάρετε όποιο θεραπευτή είναι διαθέσιμο τη στιγμή που θα θέλατε να κάνετε ένα μασάζ. Εάν κάνετε συγκεκριμένο αίτημα για το φύλο (οι περισσότεροι προτιμούν τις γυναίκες), αυτό θα τιμηθεί. Και αν έχετε κάποιον που σας αρέσει πριν, μπορείτε πάντα να ζητήσετε από έναν ειδικό θεραπευτή. Αυτό λειτουργεί καλά αν κάνετε κράτηση σε ένα τοπικό σπα.

Αλλά όταν πηγαίνετε σε ένα σπα θέρετρο ή spa προορισμού, τις περισσότερες φορές πρόκειται να είναι μια μοναδική εμπειρία.

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα ιαματικά λουτρά υψηλής ποιότητας προσλαμβάνουν κορυφαίους ποιοτικούς θεραπευτές, ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλή θεραπεία. Αλλά τι εάν καλό δεν είναι αρκετά καλό; Τι γίνεται αν θέλετε πραγματική αριστεία;

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ζητάτε από τον υπάλληλο spa, "ποιος είναι ο καλύτερος θεραπευτής σας;". Για ένα πράγμα, δεν είναι σε θέση να κάνουν αυτή την κρίση, έτσι θα λένε απλά, "Όλοι είναι καλοί". Μπορείτε, ωστόσο, να το περιορίσετε ζητώντας "ποιος είναι ο πιο δημοφιλής θεραπευτής σας"; Εάν είναι δύσκολο να πάρετε ένα ραντεβού, αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο θεραπευτής έχει κάποια ειδικά δώρα που εκτιμούν πολλοί. Και δεν ζητάτε από τον υπάλληλο spa να κάνει μια κρίσιμη εκτίμηση που θα μπορούσε να τους προκαλέσει προβλήματα με τους θεραπευτές.

Είχα λίγη τύχη σε ένα μασάζ Envy, το οποίο προσλαμβάνει πολλούς αρχάριους μασάζ, εξηγώντας ότι έχω πολύ μασάζ και είμαι εξαιρετικά ιδιαίτερος. Ζήτησα ειδικά για έναν εξαιρετικά έμπειρο θεραπευτή και πήρα μια πραγματικά υπέροχη θεραπεία.

Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για το μεγαλείο, αλλά τουλάχιστον ξέρετε ότι το άτομο έχει πολυετή εμπειρία κάτω από τη ζώνη του.

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τον υπάλληλο spa σχετικά με το είδος του μασάζ που σας αρέσει, όπως το βαθύ μασάζ, το ήπιο στυλ ή κάποιος που είναι καλός ενεργειακός εργάτης. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσουν να σας αντιστοιχίσουν με κάποιον που μπορεί να είναι κατάλληλος.

Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που ζητούν πάντα θηλυκό θεραπευτή, θα σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε έναν άρρενα θεραπευτή. Είναι πιο δύσκολο για τους άνδρες να κάνουν κρατήσεις, έτσι ώστε όσοι επιτύχουν στον τομέα να τείνουν να είναι πολύ παρακινημένοι. Πήρα μια φορά κράτηση με έναν άνδρα και ήταν ένα τόσο υπέροχο μασάζ που έχασε κάθε τιμωρία εκείνη τη στιγμή. Οι άνδρες είναι επίσης ισχυρότεροι, κατά κανόνα, που βοηθούν αν σας αρέσει η βαθιά δουλειά.

Τι γίνεται αν ψάχνετε για έναν τακτικό θεραπευτή μασάζ κοντά στο σπίτι, για να πάτε τακτικά; Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ρωτήσετε φίλους για συστάσεις. Οι ανεξάρτητοι θεραπευτές μασάζ μπορούν επίσης να είναι μια καλή επιλογή, καθώς συνήθως το κάνουν μόνο μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας και μπορούν να περιορίσουν τις ώρες τους, ώστε να μην κάνουν πάρα πολλά μασάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις παραπάνω προτάσεις για να πάρετε έναν θεραπευτή σε ένα τοπικό σπα ή το Masage Envy, και στη συνέχεια να αποφασίσετε αν είναι σωστό.

Οι μασάζ θεραπευτές έχουν τεράστιες διαφορές στην εμπειρία τους, την εκπαίδευσή τους, τις δεξιότητές τους και τη φιλοσοφία τους. Αν ψάχνετε για σπουδαίους μασάζ θεραπευτές, ειδικά για συνεχή μασάζ, εδώ είναι μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να ζητήσετε.

Ερωτήσεις για να ρωτήσετε τους μασάζ θεραπευτές


Φυσικά, δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρο το μασάζ, όπως είναι μια συνέντευξη εργασίας! Χαλαρώστε και απολαύστε τα οφέλη του μασάζ. Τελικά, το πιο σημαντικό ερώτημα είναι ότι σας αρέσει το έργο του μασάζ θεραπευτή; Αυτό θα καθορίσει εάν θέλετε να επιστρέψετε.