Ζεστό! Ζεστό! Ζεστό! στο σπίτι της πεταλούδας

Τροπική διασκέδαση για τα παιδιά στη μέση του St. Louis Winter

Εάν τα παιδιά σας έχουν τα χειμωνιάτικα blahs, πάρτε τα στο Hot! Ζεστό! Ζεστό! γιορτή στο σπίτι πεταλούδων στο πάρκο Faust. Αυτή η τροπική εκδήλωση είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα από το κρύο και να πάρετε μια γεύση από μια νησιώτικη απόδραση.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ζεστό! Ζεστό! Ζεστό! πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου το 2018. Ο εορτασμός περιλαμβάνεται στην κανονική τιμή εισόδου. Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν για τα παιδιά δύο και νεότερα.

Ζεστό! Ζεστό! Ζεστό! είναι μια ειδική εκδήλωση σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας τριών έως οκτώ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τροπικά παιχνίδια και χειροτεχνίες, καθώς και ένα τεράστιο sandbox, ζωγραφική προσώπου και μουσική με τύμπανο από χάλυβα. Τα παιδιά μπορούν επίσης να ντύνονται σε φούστες χόρτου και leis λουλουδιών, ενώ μαθαίνουν για τα διάφορα είδη πεταλούδων και εντόμων που βρίσκονται στους τροπικούς.

Το Butterfly House βρίσκεται στο 15193 Olive Boulevard στο πάρκο Faust στο Τσέστερφιλντ. Το επίκεντρο αυτού του δημοφιλούς αξιοθέατου είναι το 8000 τετραγωνικών ποδιών, γυάλινο θολωτό σέρα γεμάτο με σχεδόν 2.000 πεταλούδες από 80 διαφορετικά είδη. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε για το Hot! Ζεστό! Ζεστό! , το Butterfly House είναι ανοιχτό καθημερινά, εκτός από τις Δευτέρες και τις μεγάλες γιορτές, όπως τις Ημέρες των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Περισσότερες Χειμερινές Διασκέδαση

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για να διασκεδάσετε τα παιδιά σας κατά τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες; Το Discovery Room στο Science Center του Σεντ Λούις είναι ένας εντυπωσιακός εσωτερικός χώρος με πρακτικά πειράματα για μικρά παιδιά.

Όταν τα παιδιά σας χρειάζεται να βγάλουν κάποια ενέργεια, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Μουσείο της πόλης στο κέντρο του St. Louis. Το πάτωμα μετά το πάτωμα των σηράγγων, των σπηλαίων, των διαφανειών και των δέντρων μπορεί να φθείρει ακόμα και τα πιο ενεργητικά παιδιά.

Επίσης για παιδιά στο σπίτι πεταλούδων

Ζεστό! Ζεστό! Ζεστό! είναι μόνο μία από τις φιλικές προς το παιδί εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Butterfly House.

Υπάρχει επίσης το Bug Hunt τον Ιούλιο. Τα παιδιά λαμβάνουν δίχτυα για να συλλέξουν και να μάθουν για διάφορα σφάλματα στα φυσικά ενδιαιτήματά τους.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, υπάρχει το Πρόγραμμα Keeper Insect για ένα πρόγραμμα ημέρας . Οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν μια μέρα που εργάζεται πίσω από τα σκηνικά στο Butterfly House βοηθώντας το προσωπικό και φροντίζοντας τα ζώα. Οι μαθητές συμμετέχουν επίσης σε καθημερινές διαδηλώσεις για το κοινό. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα συμβάντα, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Butterfly House.