Ο οδηγός σας στο Καλοκαίρι του Αγίου Λουίς: Τα καλύτερα ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Δωρεάν ταινίες, μουσική, κορυφαία αξιοθέατα και άλλα

Δωρεάν είναι ο τρόπος να πάτε στο Σαιντ Λούις αυτό το καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για συναυλίες, ταινίες ή επισκέψεις σε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες δωρεάν εκδηλώσεις και αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις όλο το καλοκαίρι.

Ταινίες & ζωντανό θέατρο

Είτε θέλετε να καθίσετε έξω κάτω από τα αστέρια ή σε ένα όμορφο κλιματιζόμενο θέατρο, θα βρείτε δωρεάν επιλογές στο St.

Louis φέτος καλοκαίρι. Οι δημοφιλείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον Shakespeare στο πάρκο τον Ιούνιο και την υπαίθρια σειρά ταινιών στο Μουσείο Τέχνης St. Louis τον Ιούλιο. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να πιάσετε ένα δωρεάν μουσικό στο The Muny in Forest Park. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά και πολλά άλλα γεγονότα, δείτε τις κορυφαίες επιλογές για τις ταινίες ελεύθερου καλοκαιριού και το ζωντανό θέατρο στο St. Louis.

Δωρεάν Συναυλίες & Ζωντανή Μουσική

Από μεγάλες εκδηλώσεις μέχρι μικρότερες συναυλίες, το St. Louis διαθέτει δωρεάν ζωντανή μουσική για να ταιριάζει σε κάθε γούστο. Κάθε χρόνο, τα πλήθη τελειώνουν τις Τετάρτες νύχτες για το Φεστιβάλ Μουσικής Whitaker στο Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι. Τα βράδια της Παρασκευής, ο ζωολογικός κήπος του Σαιντ Λούις φιλοξενεί τις συναυλίες του Jungle Boogie. Και μην ξεχνάτε για το Fair Saint Louis με τα εθνικά γνωστά headliners του. Αυτά είναι μόνο μερικές από τις δωδεκάδες δωρεάν επιλογές ζωντανής μουσικής στο St. Louis κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις κορυφαίες ελεύθερες συναυλίες και ζωντανή μουσική στο St. Louis.

Δωρεάν κορυφαία αξιοθέατα

Τα κορυφαία αξιοθέατα όπως ο ζωολογικός κήπος St. Louis, το Επιστημονικό Κέντρο και το Μουσείο Τέχνης προσφέρουν πάντα δωρεάν είσοδο, αλλά υπάρχουν και ειδικές δωρεάν εκδηλώσεις στο Magic House, Jewel Box και άλλα δημοφιλή αξιοθέατα το καλοκαίρι. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι να απολαύσετε τα κορυφαία ελεύθερα θερινά αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις .

Δωρεάν διασκέδαση για παιδιά

Όταν το σχολείο είναι έξω, τα παιδιά έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια τους. Υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε τα παιδιά διασκεδασμένα αυτό το καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Το St. Louis έχει πολλές εξαιρετικές εκδηλώσεις για παιδιά, δραστηριότητες και αξιοθέατα που είναι δωρεάν. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το Suson Park Animal Farm, το Citygarden, το Powder Valley Nature Centre και το Tower Grove Park. Ακολουθούν περισσότερες ιδέες για την ελεύθερη καλοκαιρινή διασκέδαση για παιδιά στο St. Louis.