Οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες για την ασφάλιση ταξιδίου

Όταν πολλοί ταξιδιώτες σκέφτονται να προσθέσουν μια πιστωτική κάρτα, μερικές από τις πρώτες σκέψεις τους περιστρέφονται γύρω από τα σημεία και τα μίλια που συλλέγουν για να δουν τον κόσμο δωρεάν. Ενώ ένας συνδυασμός ευέλικτων σημείων και σημείων επωνυμίας μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να δουν τον κόσμο με χαμηλό κόστος, οι πιστωτικές κάρτες μπορούν επίσης να προσφέρουν προστασία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πολλές ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες δεν προσφέρουν μόνο σημεία και μίλια με κάθε δολάριο που δαπανάται. Όταν οι κάρτες αυτές χρησιμοποιούνται για να πληρώσουν για ταξίδια, οι ταξιδιώτες στο ίδιο δρομολόγιο επεκτείνουν επίσης πολύτιμες παροχές ασφάλισης ταξιδιού . Αυτά τα μπόνους υπερβαίνουν την κάλυψη της περιστασιακής κάλυψης όταν χάνονται οι αποσκευές, παρέχοντας ένα βαθύτερο επίπεδο βοήθειας σε περίπτωση απρόβλεπτου συμβάντος , ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας. .

Πριν κάνετε τα επόμενα ταξίδια σας, πάρτε μια στιγμή για να εξετάσετε τι υπάρχει στο πορτοφόλι σας. Οι ακόλουθες έξι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες παροχές ασφάλισης ταξιδίου όταν τις χρησιμοποιούν για έξοδα μετακίνησης.