Τι δαπάνησα: Ασφάλεια ταξιδίου και μέσο ιατρικό κόστος

Πώς μια χαμηλή αρχική επένδυση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξοικονομήσεις κάτω από τη γραμμή

Για πολλούς ταξιδιώτες, το ζήτημα της ασφάλισης ταξιδίων καταλήγει σε τρεις παράγοντες: το κόστος, το δρομολόγιο και τον τρόπο με τον οποίο τα ταξίδια τους θα μπορούσαν να επηρεαστούν από διεθνείς καταστάσεις. Ωστόσο, αυτό που πολλοί ταξιδιώτες δεν θεωρούν είναι το κόστος της ασθένειας ή τραυματισμού ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είναι καλά εκπαιδευμένοι για πολλά κοινά οφέλη ασφάλισης ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης του ταξιδιού, της καθυστέρησης ταξιδιού και της απώλειας αποσκευών . Πολλοί ταξιδιώτες εμπιστεύονται τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδιού που έχουν ήδη χορηγηθεί μέσω των πιστωτικών καρτών τους Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που συχνά παραβλέπεται είναι τα οφέλη της υγειονομικής περίθαλψης που έρχονται με μια ισχυρή ταξιδιωτική ασφάλιση. Σύμφωνα με το σωστό σχέδιο, ένας ταξιδιώτης μπορεί να καλύπτεται για να αρρωστήσει ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό, να τραυματιστεί σε ένα ατύχημα ή ακόμα και να απαιτήσει ένα σπίτι έκτακτης ανάγκης εκκένωσης.

Πριν να κολλήσετε με το λογαριασμό για ιατρική περίθαλψη, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το κόστος της ασφάλισης ταξιδιού έναντι του κόστους μιας διεθνούς διαμονής στο νοσοκομείο. Εδώ είναι τι μπορείτε να καταλήξετε δαπανών εάν το επόμενο ταξίδι σας καταλήγει στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης.