Απειλές Ταξιδίων που είναι πιο Dead than Sharks

Ένα εσφαλμένο selfie μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από τους καρχαρίες

Για τους ταξιδιώτες, η ετοιμότητα και η ασφάλεια μπορεί να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Ωστόσο, οι καταστάσεις και οι περιστάσεις που πραγματικά προκαλούν θανάσιμη ζημιά στους ταξιδιώτες είναι συχνά εκείνες που δεν τραβούν την προσοχή του κοινού. Ενώ τα επεισόδια ασθενειών, τρομοκρατικών επιθέσεων και επιθέσεων καρχαρία συχνά κάνουν πρωτοσέλιδα, οι πιο συνηθισμένες αιτίες θανάτου δεν είναι αναγκαστικά εκείνες που τραβούν την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Κάθε χρόνο, το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών συλλέγει στοιχεία για τους Αμερικανούς που σκοτώθηκαν στο εξωτερικό κάθε χρόνο.

Το 2014, οι αριθμοί έδωσαν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις απειλές που βρίσκονται ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα. Με απλά λόγια: οι καρχαρίες ήταν οι λιγότερες ανησυχίες του ταξιδιώτη.

Πριν επιχειρήσετε σε μια ξένη χώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες καταστάσεις μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ευημερία του ταξιδιώτη σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι καταστάσεις είναι γνωστό ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνες από τις επιθέσεις καρχαρία

Τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα αποτελούν μεγάλη απειλή για τους ταξιδιώτες

Μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τους ταξιδιώτες δεν προέρχεται από τη θάλασσα, αλλά από την ξηρά. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών, οι περισσότεροι Αμερικανοί στο εξωτερικό πέθαναν το 2014 λόγω ατυχημάτων αυτοκινήτων.

Οι αναφορές των δεδομένων τους για πάνω από 225 Αμερικανούς αναφέρθηκαν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως σκοτώθηκαν από περιστατικά που αφορούσαν αυτοκίνητα. Αυτές οι καταστάσεις περιλάμβαναν (αλλά δεν περιορίζονταν κατ 'ανάγκην) ατυχήματα αυτοκινήτων, ατυχήματα με λεωφορεία, ατυχήματα μοτοσικλετών (είτε οδηγών είτε επιβάτες) και ατυχήματα με τραίνα.

Πριν ξεκινήσετε μια περιοδεία με τους οδηγούς του κόσμου, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα για τους οδηγούς στη χώρα προορισμού. Εκτός από την απόκτηση διεθνούς άδειας οδήγησης , οι ταξιδιώτες πρέπει να τηρούν όλους τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Η ανθρωποκτονία αποτελεί πολύ πραγματική απειλή για τους ταξιδιώτες

Ενώ οι καρχαρίες είναι γνωστοί ως φυσικοί θηρευτές, οι άλλοι άνθρωποι παρέχουν μια πολύ μεγαλύτερη απειλή σε όλο τον κόσμο.

Το 2014, 174 Αμερικανοί αναφέρθηκαν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως θύματα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ανεξάρτητη ανάλυση του Bloomberg, η ανθρωποκτονία ήταν η κύρια αιτία θανάτου για τους ταξιδιώτες που αποφάσισαν να παραμείνουν στην Αμερική. Ορισμένες από τις πιο θανατηφόρες χώρες στον κόσμο βρίσκονται στην Κεντρική και Νότια Αμερική , όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Βενεζουέλα και η Γουατεμάλα.

Αν και τα ταξίδια μπορούν να είναι μια πλούσια εμπειρία, μια λανθασμένη στροφή μπορεί να κάνει μια περιπέτεια θανατηφόρα. Για τους ταξιδιώτες που γνωρίζουν ότι κατευθύνονται προς έναν επικίνδυνο προορισμό, κάνοντας ένα σχέδιο ασφάλειας μπορεί να οδηγήσει σε ένα διασκεδαστικό και αξέχαστο ταξίδι.

Το ρίγη προκαλεί περισσότερη απειλή από τους καρχαρίες παρακάτω

Είναι πολύ εύκολο να παγιδευτεί ο φόβος ότι οι καρχαρίες είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τους ταξιδιώτες στις ακτές. Ωστόσο, οι καρχαρίες είναι μια μάλλον μικρή απειλή σε σύγκριση με το ίδιο το νερό.

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, 105 Αμερικανοί που ταξίδευαν στο εξωτερικό σκοτώθηκαν από πνιγμό, χωρίς να είναι ειδικοί ως προς τις συνθήκες του θανάτου τους. Οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για θανάτους από πνιγμό περιλάμβαναν τα νησιά της Καραϊβικής και του Νότιου Ειρηνικού.

Ενώ οι παράκτιες διακοπές μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις, μετράνε μόνο όταν οι ταξιδιώτες επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν σχεδιάζετε διακοπές στις ακτές, σιγουρευτείτε ότι θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις τοπικές προειδοποιήσεις σχετικά με τις συνθήκες του νερού και μην κολυμπήσετε ποτέ μεθυσμένοι.

Τα αεροπορικά ατυχήματα, τα ναρκωτικά και οι εγωιστές μπορούν να σκοτώσουν

Παρόλο που μπορεί να φανεί αβλαβές, τα γεγονότα που οι ταξιδιώτες εκτίθενται σε κίνδυνο μπορεί να είναι εξίσου θανατηφόρα με τις καταστάσεις που βρίσκονται εκτός ελέγχου, οι οποίες οδηγούν σε απώλεια ζωής. Το 2014, 140 Αμερικανοί σκοτώθηκαν από ποικίλες καταστάσεις που περιελάμβαναν ατυχήματα στον αέρα, χρήση ναρκωτικών και άλλα ατυχήματα.

Μεταξύ αυτών των περιστατικών, 26 ​​Αμερικανοί σκοτώθηκαν από αναφερόμενη χρήση ναρκωτικών στον προορισμό τους. Αυτοί οι θάνατοι συνέβησαν κυρίως σε χώρες όπου οι νόμοι περί ναρκωτικών ήταν πολύ πιο φιλελεύθεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες , συμπεριλαμβανομένου του Λάος και της Καμπότζης στη Νοτιοανατολική Ασία. Επιπλέον, 19 Αμερικανοί σκοτώθηκαν σε αεροπορικά ατυχήματα, τα οποία αποτελούσαν κατά κύριο λόγο μετακινήσεις σε τοπικούς ή ναυλωμένους αερομεταφορείς που ενδέχεται να μην συμμορφώνονται με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

Οι υπόλοιποι 94 Αμερικανοί σκοτώθηκαν από διάφορες άλλες καταστάσεις που χαρακτηρίστηκαν ως "άλλα ατυχήματα". Σύμφωνα με τον Condé Nast Traveler , ένα από τα αυξανόμενα περιστατικά περιλαμβάνει τους θανάτους από τη λήψη selfies .

Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, μέχρι και 11 διεθνείς ταξιδιώτες σκοτώθηκαν από την προσπάθεια να καταγράψουν τις τέλειες διακοπές selfie.

Ενώ οι ταξιδιώτες βρίσκονται πάντα σε κίνδυνο στο εξωτερικό, είναι επιτακτική η κατανόηση των μεγαλύτερων απειλών για τη ζωή και την υγεία. Με την κατανόηση αυτών των απειλών πιο επικίνδυνες από τους καρχαρίες, οι ταξιδιώτες μπορούν να αποφύγουν να ξεκινήσουν με αυτούς τους κινδύνους.