Πέντε θέσεις ένα αυτοκόλλητο Stick μπορεί να σας προσγειωθεί σε προβλήματα

Να πάρει το απόλυτο "selfie" θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλοπή έξω και ακόμη και πρόστιμο

Μια νέα απειλή έχει αυξηθεί για να απειλήσει την ευημερία των ταξιδιωτών. Εκτός από την ασθένεια, τον τραυματισμό , τις χαμένες αποσκευές και τις ακυρωμένες πτήσεις, οι ταξιδιώτες βρίσκονται αντιμέτωποι με το τελευταίο διεθνές φαινόμενο: το "Selfie Stick".

Μια συσκευή που έχει αιχμαλωτίσει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, το "Selfie Stick" επιτρέπει στους ταξιδιώτες να παίρνουν απίστευτες εικόνες του εαυτού τους βλέποντας τον κόσμο με εκτεταμένη έκταση. Η συσκευή με τεχνολογία Bluetooth ζεύγη με ένα smartphone, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να χειριστούν την κάμερα από το τέλος του ραβδιού.

Ενώ αυτή η νέα εφεύρεση φαίνεται να έχει επιτρέψει στους ταξιδιώτες έναν νέο τρόπο να μοιραστούν τις περιπέτειές τους, πολλά αξιοθέατα τη θεωρούν ως ενοχλητική που δεν μπορεί μόνο να διαταράξει άλλους ταξιδιώτες, αλλά και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Μερικοί βλέπουν το "Selfie Stick" ως ένα σύγχρονο θαύμα. Αυτά τα πέντε μέρη δεν το κάνουν. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε μία από αυτές τις θέσεις, φροντίστε να αφήσετε πίσω το "Selfie Stick".

Τρέξιμο των ταύρων - Παμπλόνα , Ισπανία

Στον κατάλογο πολλών διεθνών αναζητητών, το Running the Bulls είναι μια εμπειρία που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ζουν στην άκρη του κινδύνου. Αυτή η πορεία απαιτεί την πλήρη συγκέντρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των συμμετεχόντων - πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για εαυτούς μεταξύ των ταύρων.

Ωστόσο, πολλοί ταξιδιώτες επιχείρησαν να λάβουν τον απόλυτο «υψηλού κινδύνου» αυτοετοχή ως μαρτυρία της ζωής τους στο έπακρο. Ωστόσο, η πρακτική είναι άστοχη, αν όχι επικίνδυνη. Το πρόβλημα έχει γίνει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα που οι τοπικοί αξιωματούχοι έχουν περάσει έναν νόμο ενάντια στην πρακτική της αυτοεξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εκείνοι που προσπαθούν να τραβήξουν την τέλεια εικόνα με τους ταύρους θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πρόστιμα πάνω από 3.000 δολάρια - για να μην αναφέρουμε την κατάρα από ένα θυμωμένο ταύρο.

Τι γίνεται με την ταξιδιωτική ασφάλιση σε μια τέτοια κατάσταση; Επειδή ο ιδιοκτήτης αυτοεξυπηρέτησης μπορεί να θεωρηθεί αμελής ως προς τη συμπεριφορά του, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να μην καλύπτει τον ταξιδιώτη για να ξεκινήσει.

Επιπλέον, τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδίου εκτός του ράφι δεν θα καλύπτουν δραστηριότητες υψηλού κινδύνου, όπως η Εκτέλεση των Ταύρων .

Μέκκα - Σαουδική Αραβία

Θεωρείται ένα από τα πιο ιερά μέρη του κόσμου, η Μέκκα στη Σαουδική Αραβία προσελκύει εκατομμύρια προσκυνητές κάθε χρόνο. Σε ένα τέτοιο ιερό μέρος, πολλοί θα πίστευαν ότι οι εαυτοί θα έβγαιναν από την αλήθεια για όσους επισκέπτονται. Ωστόσο, οι κληρικοί στην ιερή περιοχή διαπιστώνουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων κατά την παύση των εαυτών και των "Selfie Sticks" - ειδικά με τους νεότερους προσκυνητές.

Ενώ οι κληρικοί στη Μέκκα δεν αρνούνται τελείως την πρακτική, οι ιμάμηδες προειδοποιούν ότι θα είναι αυτοκαταστροφικές, επειδή η λήψη μιας εικόνας είναι ενάντια στο πνεύμα της σεμνότητας στο άκρως ιερό μέρος. Επιπλέον, η αστυνομία και οι φρουροί κάνουν διάφορα βήματα για να αποτρέψουν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του προσκυνηματικού. Ως αποτέλεσμα, ζητείται να παραμείνουν "αυτοκόλλητα".

Παρεκκλήσι Σιστίνα - Πόλη του Βατικανού

Είναι ένας από τους πιο φωτογενείς τόπους σε όλη τη Ρώμη, αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το πιο φημισμένο ανώτατο όριο του κόσμου είναι επίσης τεχνικά εκτός των ορίων για τους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με μια συμφωνία με το ιαπωνικό Nippon Television Network, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος φωτογράφος της οροφής του παρεκκλησίου Sistine.

Ενώ η "απαγόρευση της φωτογραφίας" επιβάλλεται χαλαρά, αυτοί που εισέρχονται με ένα "stick selfie" συχνά βρίσκονται μακριά.

Μην σχεδιάζετε να πάρετε αυτό το επικό selfie με τον Αδάμ να φτάνει στο χέρι του Θεού. Αντ 'αυτού, φέρτε ένα "Αυτοκόλλητο Stick" στο παρεκκλήσι Sixtine, και ίσως καταλήξετε να φτάσετε στην πόρτα.

Garoupe Beach - Γαλλία

Υπάρχουν λίγα έθνη που εκτιμούν τον καλύτερο χρόνο στην παραλία περισσότερο από τη Γαλλία. Με μια σειρά από όμορφες παραλίες που πλαισιώνουν τη γαλλική Ριβιέρα, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι γαλλικές αγάπες διασκέδασης στον ήλιο. Ωστόσο, οι Γάλλοι γνωρίζουν επίσης ότι το νερό και οι εγωισμοί δεν αναμειγνύονται - ειδικά στην παραλία του Garoupe .

Στο ύψος της τουριστικής περιόδου, ειδικοί υπάλληλοι ασφαλείας περιπλανιούνται στην παραλία, θέλοντας να κλείνουν τους εαυτούς τους σε συγκεκριμένες ζώνες. Επιπλέον, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται στο σκάφος με την απαγόρευση, με έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας να χορηγεί τις ελεύθερες ζώνες.

Το μήνυμα είναι σαφές: χρησιμοποιήστε ένα "Stick Selfie" σε οποιαδήποτε άλλη παραλία, αλλά όχι Garoupe.

Πολλά μουσεία σε όλο τον κόσμο

Δεν είναι μόνο φυσικά και ιστορικά θαύματα που λένε όχι στο "Stick Selfie". Ορισμένα μουσεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Smithsonian στην Ουάσινγκτον, το Λούβρο στο Παρίσι, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη και το Μουσείο Van Gough στο Άμστερνταμ, έχουν θεσπίσει απαγορεύσεις για τη χρήση των "Selfie Sticks" στις εγκαταστάσεις τους .

Η απαγόρευση υπερβαίνει την προστασία της ακεραιότητας των συλλογών τέχνης. Επειδή το "Stick Selfie" επεκτείνει την εμβέλεια ενός προστάτη, ένας απρόσεκτος προστάτης θα μπορούσε πολύ εύκολα να βλάψει ένα ανεκτίμητο έργο τέχνης. Ενώ οι πολιτικές φωτογραφίας ποικίλλουν, πολλά μουσεία έχουν τουλάχιστον μία κοινή πολιτική: αφήστε το "Selfie Stick" στο σπίτι.

Ενώ το "Selfie Stick" μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε το τέλειο σουτ, μπορεί επίσης να είναι ένας τέλειος τρόπος για να φανεί από αυτή τη φορά-σε-μια ζωή έλξη. Όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε μία από αυτές τις τοποθεσίες, οι ταξιδιώτες σέρβονται καλύτερα όταν ξεχνούν το τέλειο εαυτό και απολαμβάνουν την μεγαλοπρέπεια με πιο αναλογικό τρόπο.