Περάστε τη νύχτα με την Lizzie Borden στο επόμενο ταξίδι σας στη Βοστώνη

Αυτές δεν είναι οι ρομαντικές διακοπές των New England για τους γονείς σας

Η Βοστώνη, η ΜΑ είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες - το μοναδικό πράγμα που ξεπερνά τις εκπληκτικές της λιμενικές απόψεις είναι τα πλακόστρωτα δρομάκια των περιοχών της αποικιακής εποχής. Όμως, όσο θαυμάσια είναι και η σημερινή Βοστώνη, η πόλη και τα γύρω μέρη της πολιτείας της Μασαχουσέτης είναι αδιαχώριστα από μερικά από τα πιο περίεργα κεφάλαια της αμερικανικής ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα, η περίπτωση της Lizzie Borden, μιας γυναίκας πολλών, πιστεύει ότι δολοφόνησε τους γονείς της στα τέλη του 19ου αιώνα.

Αν ψάχνετε για μια λιγότερο παραδοσιακή δραστηριότητα στο επόμενο ταξίδι σας στη Βοστώνη, πάρτε μια ημερήσια εκδρομή στο κοντινό Fall River, MA για να δείτε τη σκηνή εγκληματικής εγκληματικότητας Lizzie Borden για τον εαυτό σας. Ή, αν αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναίος, περάστε μια νύχτα μέσα στο δωμάτιο, όπου το ίδιο το έγκλημα κατέβηκε.

Ποια είναι η ιστορία της Lizzie Borden;

Πιθανότατα γνωρίζετε το όνομα "Lizzie Borden", αλλά ίσως να μην γνωρίζετε ακριβώς τι συνέβη. Το τοπικό δικαστήριο βρισκόταν στην ίδια βάρκα - αν και οι πολίτες θεωρούσαν ότι ήταν προφανές ότι η Lizzie Borden σκότωσε τους γονείς της, η κριτική επιτροπή αθωώθηκε της τις δολοφονίες χωρίς πολλά fanfare.

Πολλές αφηγήσεις για τις δολοφονίες υπάρχουν, αλλά η πιο δημοφιλής δηλώνει ότι μετά την ανακάλυψη ότι ο πλούσιος πατέρας της την είχε αποποιηθεί, η Lizzie πήρε τα πράγματα - και ένα τσεκούρι - στα χέρια της, χάνοντας τον πατέρα της Andrew και την ηγουμένη Abby σε θάνατο, 19 χτυπήματα του τσεκούρι, αντίστοιχα.

Συγκλονιστικά, άρπαξε έντονα τη συμμετοχή της στη δολοφονία, αν και παραμελήθηκε να παράσχει περισσότερα από ανέκδοτα στοιχεία για να υποστηρίξει την αξίωσή της - ίσως να σκεφτείτε τη Lizzie Borden ως τον Jodi Arias από το τέλος του 19ου αιώνα, ακόμη και αν ο Arias δεν ήταν τόσο τυχερός όσο ο Borden καταλήξαμε σε καταδίκη.

Στην πραγματικότητα, ο Borden εξέφρασε σοκ και τρόμο να «βρει» τα σώματα στο σπίτι της, παρόλο που φαινόταν πλήρως φανερό ότι φέρει την ευθύνη για να είναι εκεί.

Πώς να επισκεφθείτε το σπίτι Lizzie Borden

Το σπίτι όπου η Lizzie Borden δολοφόνησε τους γονείς της είναι τώρα ένα μουσείο, που βρίσκεται στην 92 Second Street στην πόλη Fall River, η οποία είναι περίπου μια ώρα νοτιοδυτικά της Βοστώνης μέσω της Massachusetts State Highway 24.

Εναλλακτικά, αν δεν έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο στο ταξίδι σας, μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο Peter Pan από το νότιο σταθμό της Βοστόνης στο Fall River, με διάρκεια ταξιδιού λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Λόγω της μικρής απόστασης της Βοστώνης από το Lizzie Borden House, κάνει μια μεγάλη ημερήσια εκδρομή από τις ηλιόλουστες, ευχάριστες δραστηριότητες του κέντρου της πόλης, ακόμα κι αν μπορείτε να γνωρίσετε την πραγματική ενέργεια της σκηνής του εγκλήματος τη νύχτα - μια μέρα στην άλλη.

Περάστε μια βραδιά στο σπίτι Lizzie Borden

Λέτε ότι δεν πιστεύεις στα φαντάσματα; Ας δούμε αν αλλάζετε τη μουσική σας μετά από μια νύχτα στο Lizzie Borden House, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα bed & breakfast για τους πιο γενναίους ταξιδιώτες της περιοχής της Βοστώνης.

Ακόμη και αν είστε άτρωτοι από τα χτυπήματα τη νύχτα που είναι βέβαιο ότι θα συνοδεύσουν την παραμονή σας στο Lizzie Borden B & B, θα δοκιμάσετε ένα παραφυσικό είδος γοητείας καθώς κάνετε check in στο δωμάτιό σας, το οποίο διατηρείται για να αντικατοπτρίζει το στυλ του 1892, το έτος Lizzie Borden σκότωσε τους γονείς της. Πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Βοστώνης επιθυμούν να ενσωματώσουν αυτήν την ατμόσφαιρα, αν και μάλλον χωρίς τη φρικτή ιστορία πίσω.