Μια αναθεώρηση του Windswept Dunes Golf Club, Freeport, Φλόριντα

Το Windswept Dunes Golf Club, Freeport, Florida, βρίσκεται ανάμεσα σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου. Όσες φορές είχα επισκεφθεί την περιοχή, δεν το είχα ακούσει μέχρι πριν λίγα χρόνια. Το εκπληκτικό είναι ότι είναι μια πολύ μεγάλη διάταξη, μια από τις μεγαλύτερες στη Φλόριντα, γεγονός που την καθιστά μια πραγματική πρόκληση, ειδικά όταν ο άνεμος φυσάει.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Destin και το Panama City Beach, Florida, αξίζει μια επίσκεψη.

Οι παράκτιες πεδιάδες στο Windswept Dunes βρίσκονται σε συμφωνία και παρέχουν μια συνολική αίσθηση "τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου" που την περιβάλλουν. πρέπει μόνο να πάρετε ένα πνεύμονα από τον καλό αέρα της θάλασσας και θα ξέρετε ότι είστε σχεδόν τόσο κοντά στον ουρανό όσο μπορείτε να φτάσετε εδώ στη γη.

Στα 7.752 μέτρα, αυτή η εμπειρία γκολφ είναι πέρα ​​από τη σύγκριση. Εκφοβιστικό; Στοίχημα, αλλά η διάταξη σχεδιάστηκε για παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Έξι σύνολα τσαγιού παρέχονται ακόμη και έξω και παρέχουν «παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων μια πρόκληση που είναι αρκετά μακριά μακριά από τη φασαρία του Destin και Panama City Beach για να χαλαρώσετε, αλλά αρκετά κοντά για να επιστρέψετε στις παραλίες στο μόλις λίγα λεπτά. "

Οι πλαγιές είναι "τεράστιες" και παρέχουν εκπληκτική αντίθεση σμαραγδένιου πράσινου ενάντια στους λευκούς αμμώδεις αμμόλοφους και τη φυσική βλάστηση. Τα τεράστια ορεινά χόρτα είναι αρκετά πρόκληση για ακόμα και τους καλύτερους παίκτες του γκολφ - "αλλά τα καλά νέα είναι ότι τα πράσινα σας στο ρυθμό ρύθμισης είναι βέβαιο ότι θα πάνε εδώ!" Όσο και αν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο, το Windswept είναι κοντά σε μια διάταξη "dunes", καθώς πιθανότατα θα βρείτε αυτήν την πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Υπάρχουν λίγοι κίνδυνοι για το νερό, αλλά προσέξτε για αυτά τα bunkers. αυτοί είναι παντού; οι περισσότεροι από αυτούς, ωστόσο, είναι αρκετά εύκολοι για να παίξετε έξω από αυτούς.

Η 8η τρύπα στο Windswept Dunes είναι μακρύς αριθμός 5 από περίπου 560 μέτρα από το πίσω τσάι.

Πραγματικά ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της Φλώριδας, το 18-τρύπα Windswept Dunes πορεία παίζει ένα επιβλητικό 7.752 ναυπηγικές από τις άκρες για μια παρτίδα των 72.

Το μάθημα σχεδιάστηκε από τον Doug O'Rourke. Ο Doug έχει χτίσει πάνω από 22 έργα γκολφ στα Midwest. Το Windswept Dunes είναι το πρώτο του έργο γκολφ στην περιοχή Destin / Panama City Beach. Το μάθημα άνοιξε για το 2004. Το Windswept Dunes Golf Club εισέρχεται στον Top 10 κατάλογο μαθημάτων μου στο Destin και στο Fort Walton Beach στον αριθμό 4. Το μάθημα βαθμολογείται με 4 αστέρια από το Golf Digest. Το βαθμολογώ με μια πραγματική εμπειρία πέντε αστέρων.

Πράσινα τέλη: Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανασκόπησης, το καλοκαιρινό βασικό επιτόκιο ήταν $ 68, μετά από τις 12 το μεσημέρι το ποσοστό πέφτει στα $ 58, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει από μήνα σε μήνα, από εποχή σε εποχή και ούτω καθεξής. Όπως πάντα, τα ποσοστά υπόκεινται σε αλλαγές, γι 'αυτό παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το γκολφ για τα τρέχοντα ποσοστά: 850-835-1847.

Έχω προσθέσει Windswept Dunes στη λίστα μου με Top 10 λίστα γηπέδων γκολφ στο Destin και Fort Walton Beach , Φλόριντα

Επικοινωνία: Γήπεδο γκολφ Windswept Dunes, 11 Clubhouse Dr - Freeport, FL 32439; 850-835-1847.

Πώς να πάτε εκεί:

Από τον αέρα:

Το κοντινότερο περιφερειακό αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο Fort Walton Beach. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από Delta, Continental, US Air, AirTran, Αμερικανική, Βορειοδυτική και πολλά άλλα.

Με το αυτοκίνητο:

Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Σας προτείνονται μεγάλος αριθμός ανέσεων, όπως Εστιατόριο, Room service, Bar, Ανοιχτή ρεσεψιόν 24 / 24ωρο, Γήπεδο τένις, Εφημερίδες, Δωμάτια με αντικαπνιστική πολιτική, Πλυντήριο, : Πάρτε τα 79 από τα βόρεια μέχρι τα 20, στρίψτε αριστερά (δυτικά) στα 20 μίλια για περίπου 11 μίλια