Απόκριες διασκέδαση για 21 και πάνω

2015 Λίστες Κλαμπ

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Εθνικής Ομοσπονδίας Λιανικής, πάνω από 157 εκατομμύρια Αμερικανοί σκοπεύουν να γιορτάσουν το Απόκριες το 2015. "Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν την πτώση και όλους τους εορτασμούς που έρχονται μαζί τους", δήλωσε ο Ματθαίος Shay, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NRF, σε μια δήλωση. "Αναμένουμε ότι εκείνοι που γιορτάζουν το Halloween φέτος θα αναζητήσουν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες με την οικογένεια και τους φίλους τους".

Το Halloween πέφτει το Σάββατο το 2015, πράγμα που σημαίνει ότι οι λάτρεις της νυχτερινής ζωής μπορούν να γιορτάσουν το Απόκριες όλο το Σαββατοκύριακο. Ορισμένες λέσχες παρουσιάζουν επίσης εκδηλώσεις ηλικίας 18 ετών και άνω για τις διακοπές που έχουν μεταμορφωθεί από παιδικές διακοπές σε διαφυγή ενηλίκων. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι δαπάνες για κοστούμια ενήλικων αποκριών θα χτυπήσουν φέτος 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, κατακλύζοντας τις δαπάνες ύψους 950 εκατομμυρίων δολαρίων για κοστούμια για παιδιά.

Ακόμα ψάχνετε για αυτή την τέλεια στολή; Σιγουρευτείτε για να επισκεφθείτε Πού να αγοράσετε κοστούμια αποκριών στο Ντένβερ. Για περισσότερες ρίγη και συγκινήσεις αυτό το Απόκριες, φροντίστε να επισκεφθείτε Ντένβερ Haunted Houses.

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.