Το καλύτερο μέρος για να πάει River Tubing Κοντά στο Ντένβερ

Περάστε ένα απογευματινό πλωτό μακριά στο χρυσό

Τα βραχώδη βουνά του Κολοράντο είναι σίγουρα τα εκθέματα του κράτους. (Και, hey, οι πανέμορφες κορυφές προς τα δυτικά του Ντένβερ είναι σίγουρα προκαλούν δέος). Αλλά, το Κολοράντο έχει επίσης μερικές μεγάλες τρύπες και η παγωμένη απογείωση από τη χιονόπτωση των βουνών είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κρυώσει το καλοκαίρι, ειδικά όταν οι temps φλερτάνε σταθερά με τα σήματα 90 μοιρών.

Εξερευνήσαμε μερικά από τα καλύτερα μέρη για να βυθιστείτε αυτό το καλοκαίρι.

Στην προσπάθειά μας να βρούμε τον τέλειο ποταμό για σωληνώσεις, ελήφθησαν υπόψη μερικοί παράγοντες. Μεταξύ των χαρακτηριστικών; Κοντά στο Ντένβερ, το εκπληκτικό τοπίο για να πάρετε όσο φεύγετε, ομαλή logistics ιππασίας και, φυσικά, ένα διασκεδαστικό, περιπετειώδες ταξίδι.

Με όλα αυτά τα στοιχεία που εξετάστηκαν, έτσι φτάσαμε στο Clear Creek του Golden, το οποίο προσφέρει κάποιες σωληνωτές σωληνώσεις και είναι ένα όχι τόσο λιτό ποτάμι. Βρίσκεται στη βάση των βραχώδεις οροσειρές, το Golden απέχει λιγότερο από 30 λεπτά από το Ντένβερ και η περιοχή στο κέντρο της πόλης έχει μερικά νόστιμα εστιατόρια με πίτες. Η πόλη είναι επίσης μια χώρα των θαυμάτων για υπαίθριους λάτρεις, αν είστε ένας τολμηρός stand up paddleboarder που θέλει να εμπορεύεται ήρεμα νερά δεξαμενών για κάποια ταπετσαρία ή είστε ένας ποδηλάτης βουνών ψάχνει για κάποιες εξαντλητικές αναρτήσεις.

Περαιτέρω μέχρι το ποτάμι, μπορείτε να πάτε rafting whitewater, με τα ταξίδια κατάλληλα για αρχάριους σε αυτούς που είναι πιο προχωρημένοι.

Σε μερικά από αυτά τα περιπετειώδη ταξίδια, οι εταιρείες rafting του ποταμού προβάλλουν τις ικανότητές σας για αθλήματα και τις ικανότητες κωπηλασίας πριν μπορέσετε να κάνετε το ταξίδι γιατί ναι, τα ρέματα είναι τόσο έντονα.

Η χαμηλότερη έκταση του Clear Creek, που διασχίζει το Golden και σκιάζεται από όμορφα δέντρα, είναι ιδανική για μια ημερήσια απόδραση και μπορείτε να προσαρμόσετε κάποια πρόσθετα στο ημερήσιο ταξίδι σας, με ένα πικ-νικ σε κοντινό πάρκο ή δωρεάν ενοικιάσεις ποδηλάτων εξερευνήστε αυτή την ιστορική πόλη εξόρυξης (η οποία είναι επίσης έδρα της Coors Brewing Company και της Σχολής Ναρκών του Κολοράντο, ένα πανεπιστήμιο μηχανικής).

Πριν εισέλθετε, εδώ είναι μερικοί εκκινητές σωληνώσεων:

Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα float στο τεμπέλης ποτάμι. Θα συναντήσετε μερικά στοιχεία. Αυτά τα μίνι-άσπρα ρέματα νερού μοιάζουν με απίστευτα μπελάδες σε ένα ρυάκι από το μονοπάτι. Αισθάνονται πολύ πιο μεγαλοπρεπείς όταν έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους σε ένα εσωτερικό σωλήνα, όμως, και μπορείτε να φτάσετε έξω από το σωλήνα σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγο κολύμπι κάτω από τον κολπίσκο.

Φορέστε μερικά παπούτσια με νερό. Ο ποταμός Clear Creek έχει χτυπήσει άφθονα σαγιονάρες. Φορέστε μερικά παπούτσια που ασφαλίζουν στα πόδια σας, έτσι ώστε να μην πεταχτούν μακριά από μερικά από τα χαρακτηριστικά, στροβιλισμένα ρυάκια. Τα πόδια σας θα σας ευχαριστήσουν: Όταν εισέρχεστε και βγαίνετε από το ποτάμι, τα βράχια μπορεί να είναι βάναυση στις tootsies σας, ειδικά αν τα πόδια σας είναι ευαίσθητα. Επιπλέον, θα κάνετε πολλά περπάτημα μεταξύ των σημείων εισόδου και εξόδου σας στο σκυρόδεμα, έτσι ώστε τα παπούτσια να κάνουν μια πολύ πιο άνετη εμπειρία.

Ανυψώστε τον αλήτη σας: Εμπιστευθείτε μας σε αυτό. Όταν πλησιάζετε στα βράχια ή στα πετρώματα, κάντε ένα μικρό ανελκυστήρα, για να μην ξυπνήσετε την επόμενη ημέρα πιο μώλωπες από μια μπανάνα που προορίζεται για ψωμί μπανάνας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ρηχές περιοχές όπου μπορείτε να δείτε και τα βράχια. Αν κολλήσετε σε ένα αργό σημείο, οι κονδύλοι σας είναι φιλικοί και θα σας δώσουν ένα κτύπημα.

Πάρτε το σωστό σωλήνα: Ένα από αυτά τα μαύρα innertubes από ένα βενζινάδικο θα κάνει καλά, αλλά οι μεγαλύτεροι και πιο εύρωστοι σωλήνες με κλειστούς πυθμένας θα κάνουν μια πολύ πιο χαρούμενη διαδρομή. Είναι πιο εύκολο να οδηγήσουν και η επιπλέον σταθερότητα το κάνει λιγότερο πιθανό να αναρριχηθείτε στον ποταμό.

Ελέγξτε πόσο γρήγορα τρέχει ο ποταμός: Η Γεωλογική Έρευνα των Ηνωμένων Πολιτειών (ή USGS) παρακολουθεί τη ροή του ποταμού. Μπορείτε να ελέγξετε τις ημερήσιες συνθήκες ροής του νερού εδώ. Όταν ο ποταμός τρέχει 40 cfs έως 100 cfs, μπορείτε να περιμένετε μια μέτρια έως μέτρια εμπειρία σωλήνωσης, σύμφωνα με το Whitewater Tubing. Μεταξύ 100 και 500 cfs, έχετε μια πολύ πιο γρήγορη διαδρομή και είναι καλύτερο να αφήσετε το ποτάμι στους καγιάκ και τους canoers όταν ο ποταμός παίρνει μεταξύ 500 και 1.000 cfs. Οι απαγορεύσεις συνήθως ισχύουν αν ο ποταμός είναι πάνω από 1.000 cfs.

Ξέρτε πότε να πάτε: Με το φρέσκο ​​χιόνι που λιώνει τον Μάιο και τον Ιούνιο, ο ποταμός είναι αρκετά δροσερός. Μέχρι τον Ιούλιο, ο κολπίσκος θερμαίνεται και οι πρώτοι σωλήνες συμβαίνουν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. (Αν και με μερικές ζωντανές μέρες τον Οκτώβριο, οι σωλήνες Clear Creek μπορούν να είναι μια τέλεια φθινοπωρινή δραστηριότητα και είναι σίγουρα ένας μοναδικός τρόπος να παρακολουθήσουν τα μεταβαλλόμενα φύλλα).

Εδώ είναι πώς να σχεδιάσετε μια επική μέρα των σωληνώσεων:

Εκκενώστε με ένα καλό brunch: Κάντε την πρώτη σας στάση στο Bridgewater Grill, στο 800 11th St. στο Golden και στο εσωτερικό του Golden Hotel, και ζητήστε να καθίσετε στο αίθριο, όπου θα έχετε μια γραφική θέα στο Clear Creek. Φορτίστε τον εαυτό σας με μια ομελέτα του Κολοράντο παραγεμισμένη με χοιροστάσια και πράσινη chilis ή με χαλύβδινα κομμένα πλιγούρια βρώμης, φτιαγμένα με φρέσκα μούρα και κρέμα. Σερβίρουν επίσης μερικές από αυτές που είναι γαρνιρισμένες καλά, μερικές από τις αιματηρές Μαρίες (και τη Μαύρη Μαρία, κατασκευασμένες με τεκίλα), θα μπορούσατε σχεδόν να τις μετατρέψετε σε γεύμα.

Αγοράστε ένα σωλήνα: Εάν είστε τοπικός, επενδύστε σε έναν σωλήνα για να καλέσετε το δικό σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε μελλοντικά ταξίδια rafting. Δώρο? Είναι υπέροχα για να χαλαρώσουν οι χιονισμένοι λόφοι που έρχονται το χειμώνα. Golden Goods, 1201 Washington Ave. στο χρυσό, είναι κοντά στο ποτάμι και πωλεί μερικές σωλήνες υψηλής ποιότητας για κάτω από $ 40. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα αντλήσουν ακόμη και το σωληνάριο για εσάς, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Ή να νοικιάσετε: Απλά επισκεφθείτε; Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σωλήνα κοντά στο Golden River Sports, 806 Washington Ave. στο Golden και παίζουν όλη την ημέρα στο ποτάμι με τους ντόπιους. Τα ενοίκια με σωλήνες κυμαίνονται από $ 23 έως $ 40 την ημέρα, ανάλογα με το σωλήνα. Υπάρχουν μικρότεροι σωλήνες των 45 ιντσών που ξεκινούν από 23 δολάρια την ημέρα. ένα ευρύχωρο σωλήνα 54 ιντσών που μισθώνει για $ 27 την ημέρα. και έναν διπλό σωλήνα διπλής σύνδεσης που μισθώνει για $ 40 την ημέρα. (Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα αλλιγάτορα για 30 δολάρια ημερησίως). Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ενοικιάσεις στη σελίδα Facebook του Golden River Sports.

Εκτελέστε το ταξίδι σας: Ο ποταμός Clear Creek του Golden είναι ένας ξεχωριστός χώρος για λάτρεις του νερού, επειδή η πόλη δημιούργησε ένα ειδικό πάρκο Whitewater, μήκους 800 ποδιών, το οποίο κατασκευάστηκε με ογκόλιθους και χωρίστηκε σε τμήματα με σειρά σταγόνων και πισινών. Οι κόνδυλοι θα συναντήσουν ρηχά κύματα σερφ, γρήγορες βροχές και σταγόνες και πισίνες. Το μάθημα είναι δωρεάν και δεν παρακολουθείται. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δρομολόγιο, μπορείτε να παρκάρετε στο Lions Park (ένα εξαιρετικό σημείο για ένα πικνίκ, πάρα πολύ). Υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης κατάντη στο Vanver Park, εάν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας με σωληνώσεις.

Ένα περιπατητικό μονοπάτι τρέχει παράλληλα με τον ποταμό Clear Creek, με πολλά σημεία πτώσης. Pro-tip: Σταματήστε ένα αυτοκίνητο κοντά στο σημείο που σκοπεύετε να βγείτε, ώστε να μπορέσετε να μεταφέρετε τον εαυτό σας πίσω στο σημείο εκκίνησης. (Οι σωλήνες ταιριάζουν καλύτερα στα SUV και τα φορτηγά).

Πάρτε μια γλυκιά απόλαυση: Όπως μια ανταμοιβή στη γραμμή τερματισμού, το κύριο τέντωμα του Golden έχει πολλά μέρη όπου μπορείτε να πάρετε έναν κώνο παγωτού. Ελέγξτε τα Golden Sweets, 1299 Washington Avenue στο χρυσό. Το κατάστημα παγωτού και το κατάστημα καραμελών έχει επίσης μια σιντριβάνι σόδα. Το Nutzfahrzeug Praskel Fluffer Nutter θα σατίσει τόσο το γλυκό δόντι σας όσο και το αλμυρό πόσιμο σνακ και τα ροδάκινα και η κρέμα είναι η αγαπημένη καλοκαίρι.

Συνεχίστε να παίζετε στο Golden:

Πικνίκ ή να χαλαρώσετε στα πάρκα: Ακριβώς βόρεια του Clear Creek, το πάρκο Lions είναι ένα τοπικό στολίδι γεμάτο με pithoe pit, γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο παιδότοπο για παιδιά. Κάτω από τον κολπίσκο, μπορείτε να χαλαρώσετε στο πάρκο Vanover με την ροή του κολπίσκου στο βάθος που θέτει το τέλειο soundtrack για ένα χαλαρωτικό απόγευμα. Η ανατολική πλευρά του πάρκου διαθέτει δομή αναρρίχησης και στοιχεία παιχνιδιού φύσης για παιδιά με μαϊμού γύρω.

Ενοικιάστε ένα ποδήλατο: Συνεχίστε την περιπέτεια σας σε δύο τροχούς ενοικιάζοντας ένα ποδήλατο από την πρόσφατα ανοιγμένη Βιβλιοθήκη ποδηλάτων του Golden, που βρίσκεται στο 1010 10th St. Τα ποδήλατα είναι δωρεάν εάν ταξιδεύετε για λιγότερο από 2 ώρες. Διαφορετικά, είναι μια αμοιβή ενοικίασης $ 10 την ημέρα. Σε αντίθεση με τα τυπικά μερίδια μοτοσυκλετών, η βιβλιοθήκη ποδηλάτων διαθέτει μια ποικιλία από ποδήλατα διαθέσιμα προς ενοικίαση, συμπεριλαμβανομένων ποδηλάτων, ποδήλατα για βουνά, ποδήλατα για παιδιά και ελαφριά μοτοσικλετιστικά ποδήλατα που είναι καλό για να διασχίσουν τους λόφους του Χρυσή.

Έχετε δείπνο στο Abejas: E njoy τα καλύτερα συστατικά της σεζόν στο Abejas, το 807 13th St. στο Golden. Το εστιατόριο είναι ένας σχετικός νεοφερμένος στην μαγειρική σκηνή του Golden. Η εστίαση? Εποχικά γεύματα παρασκευασμένα με τοπικά συστατικά, γεγονός που κάνει για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού. Το δείπνο σερβίρεται από τις 17:00 έως τις 9:30 μ.μ. από Τρίτη έως Κυριακή. Ένα must-have στο καλοκαιρινό μενού: Φύλλα σταφυλιού, με γογγυλοκράμβες, ψητά σταφύλια, σπόρους μουστάρδας και απεριτίφ.