Ναι, πίνουν τσάι στην Ισπανία

Πολλά διαφορετικά είδη διαθέσιμα

Η Ισπανία είναι χώρα κατανάλωσης καφέ. Ως αποτέλεσμα, το τσάι δεν έχει μεγάλη παράδοση στην Ισπανία, αν και η ζήτηση αυξάνεται (ενώ οι πωλήσεις καφέ πέφτουν). Υπάρχει μια ιδιαίτερα καλή ποικιλία από τσάγια στα μαροκινά τσάι δωμάτια της Γρανάδας .

Καφετέριες στην Ισπανία όλοι έχουν μερικά κιβώτια τσαγιού που συγκεντρώνουν σκόνη δίπλα στο άβακτο, το μπαστούνι και το ρολόι τσέπης, αλλά είναι πάντοτε πολύ κακής ποιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά φρούτα και φυτικές εγχύσεις που είναι αρκετά δημοφιλείς.

Τύποι

Αν και η ποιότητα είναι κακή, η ποικιλία είναι εκπληκτικά καλή. Αυτό θα βρείτε:

Τσάι στη Γρανάδα και τα Λαβανά (Μαδρίτη)

Η επιρροή του Μαρόκου στη Γρανάδα δημιούργησε ένα κομμάτι καλλιέργειας τσαγιού στην πόλη. Υπάρχουν αραβικές teterias (σπίτια τσαγιού) σε όλη τη Γρανάδα με μενού που έχουν συχνά πέντε σελίδες. Είναι επίσης κοινό για τους δρόμους εκτός αυτών των σπιτιών τσαγιού να πωλούν πακέτα από τα πιο συνηθισμένα τσάγια που μπορείτε να αγοράσετε στα καταστήματα. Μια συμβουλή: Δοκιμάστε το τσάι στα σπίτια τσαγιού, αλλά μην το αγοράζετε από εκεί. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε στους πάγκους μπαχαρικών γύρω από τον καθεδρικό ναό (υπάρχουν δύο από αυτούς). Το τσάι εδώ είναι πολύ υψηλότερης ποιότητας από εκείνο που πωλείται στις αραβικές περιοχές και είναι επίσης φθηνότερο.

Τα μενού στα teterias είναι σπάνια στα αγγλικά: απλά επιλέξτε κάτι τυχαία! Το αγαπημένο μας είναι το Πακιστάν, ένα μαύρο τσάι που ρίχνεται με γάλα και αναμιγνύεται με βανίλια, κανέλα και κάρδαμο.

Το Lavapies, μια περιφέρεια της Μαδρίτης , έχει επίσης μια σειρά teterias .