Το ξενοδοχείο Chelsea, στο κέντρο του Τορόντο

Το Delta Chelsea Hotel, Κάτω:

Το Chelsea Hotel Toronto βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, σε βολική τοποθεσία σε πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης και σε ένα τετράγωνο από το σταθμό του μετρό College Street.

Με περισσότερα από 1.500 δωμάτια, το Chelsea Hotel είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Καναδά και εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών, από οικογένειες έως στελέχη επιχειρήσεων.

Οι τιμές των δωματίων ποικίλλουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αλλά γενικά κυμαίνονται από περίπου $ 175 - $ 500 ανά διανυκτέρευση πριν από τη φορολογία.

Οι τύποι δωματίων λειτουργούν από διαμερίσματα με στυλ bachelor με μικρές κουζίνες, ιδανικά για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, σουίτες οικογενειακής διασκέδασης και standard και deluxe δωμάτια.

Το Chelsea Hotel Perks:

Μετάβαση στο ξενοδοχείο Chelsea:

Διεύθυνση: 33 Gerrard Street West, Τορόντο

Το Chelsea Hotel είναι περίπου 30 με 45 λεπτά με το ταξί (Cdn $ 50 - $ 60) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson. Το ξενοδοχείο απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σταθμό Union του Τορόντο.

Κοντά στο ξενοδοχείο Chelsea:

Το Chelsea Hotel Toronto απέχει 10 με 20 λεπτά με τα πόδια από τον CN Tower , το Κέντρο Eaton , το Distillery District , το Αίθουσα Χόκεϋ της Φήμης, το Royal Ontario Museum και τα oodles των μεγάλων εστιατορίων και πολλά από τα δημοφιλέστερα θέατρα του Τορόντο.

Δωμάτια στο ξενοδοχείο Chelsea Toronto:

Το Chelsea Hotel Παροχές:

Φέρνοντας παιδιά στο ξενοδοχείο Chelsea Τορόντο:

Το Chelsea Hotel είναι μια καλή επιλογή για οικογένειες καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει πολλές ανέσεις που ταιριάζουν στα παιδιά.

Φέρνοντας κατοικίδια στο ξενοδοχείο Chelsea:

Δείπνο στο ξενοδοχείο Chelsea:

Στο Chelsea Hotel διατίθενται πολλές επιλογές για φαγητό, όπως μια παμπ, ένα wine bar και ένα σαλόνι και ένα μεγάλο εστιατόριο σε στιλ καφετέριας.

Ένα ευρύχωρο αίθριο επιτρέπει την εξωτερική τοποθέτηση καθισμάτων επιτρέποντας.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Chelsea:

Τηλέφωνο: + 1-416-595-1975, 1-800-243-5732
Διεύθυνση: 33 Gerrard Street West
Ιστοσελίδα του Chelsea Hotel Toronto