Μεγάλο φαράγγι της Αριζόνα το χειμώνα

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ο βόρειος δακτύλιος Grand Canyon είναι ανοιχτός από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε για τις χειμερινές σας διακοπές θα μείνετε στο South Rim. Με την online υπηρεσία κρατήσεων Xanterra, μπορείτε να μάθετε αμέσως ποια καταλύματα έχουν ανοίγματα και, με πιστωτική κάρτα, κάντε την κράτησή σας πριν κάποιος άλλος πάρει εκείνο το δωμάτιο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι θα χρεωθείτε για την πρώτη διανυκτέρευση. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στην υπηρεσία κρατήσεων καλώντας το 888-297-2757.

Υπάρχουν διάφορες εγκαταστάσεις που κυμαίνονται από "κλασικό καταφύγιο" έως "ιστορική καμπίνα". Οι τιμές κυμαίνονται από $ 55 έως $ 291 ανά διανυκτέρευση (μπορεί να αλλάξουν). Δεν υπάρχει ξενώνας νεότητας στο Εθνικό Πάρκο Grand Canyon. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κρατήσεις όσο το δυνατόν μπροστά.

Κατάλυμα

Πακέτο για όλους τους καιρούς

Από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ., όταν ο ήλιος λάμπει στο Μεγάλο Φαράγγι, μπορεί να νιώσετε ακόμη και ζεστός ενώ πεζοπορείτε στο χείλος. Λάβετε υπόψη ότι ο καιρός είναι απρόβλεπτος. Οι χειμερινές συνθήκες στο Νότιο Δακτύλιο μπορεί να είναι ακραίες. Αναμείνετε το χιόνι, τους παγωμένους δρόμους και τα μονοπάτια και πιθανά κλεισίματα δρόμων. Στο νότιο ρουμ, θα είστε στα 6.950 πόδια.

Οι προβολές του φαραγγιού μπορεί να είναι προσωρινά κρυμμένες κατά τη διάρκεια των καταιγίδων του χειμώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα τέλη εισόδου δεν επιστρέφονται.

Θα είστε πιο άνετοι εάν πακετάρετε για στρώσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ζεστό, αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά παντελόνια και μακριά εσώρουχα. Γάντια και καπέλα είναι εντάξει. Αλλά θυμηθείτε, ο καιρός μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστος και θα χρειαστεί να ρίξετε ένα ή δύο στρώματα. Φέρτε ανθεκτικά παπούτσια με τα πόδια ή μπότες πεζοπορίας. Τα μονοπάτια το χειμώνα θα έχουν πάγο ή χιόνι, ειδικά στα σκιερά σημεία. Αν τα μονοπάτια είναι πολύ παγωμένα και δεν λιώνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα χρειαστείτε κουτάλες.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορεί να θέλετε να απολαύσετε ένα ειδικό γεύμα στο El Tovar. Ενώ ένα φόρεμα ή ένα παλτό και γραβάτα δεν είναι απαραίτητο, θα νιώσετε πιο άνετα το βράδυ αν ντύσετε λίγο. Αυτός μπορεί να είναι ο χρόνος να φορέσετε τα μαλλιαράκια σας και το κόκκινο πουλόβερ.

Κορυφαία Αξιοθέατα για να δείτε

Όταν φτάσετε στο πάρκο, θα σας δοθεί ένας χάρτης και ένας οδηγός. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό, καθώς θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε και να αποφασίσετε τι θέλετε να δείτε. Τα Κέντρα Επισκεπτών αξίζουν πάντα μια στάση. Οι προτάσεις μας για χειμερινές περιηγήσεις είναι:


Οταν φύγεις