Αναθεώρηση: Καταλυτική αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 / 5s

Λεπτό, οικονομικά προσιτό και - το καλύτερο από όλους - Διατηρεί πραγματικά το τηλέφωνο σας στεγνό

Αδιάβροχα τηλέφωνα περιπτώσεις είναι μια δεκάρα δωδεκάδα, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν προσιτές εκδόσεις που είναι καλοί.

Λαμβάνοντας μια εύθραυστη συσκευή αξίας αρκετών εκατοντάδων δολαρίων κάτω από το νερό είναι νευρική-wracking, έτσι χρειάζεστε μια περίπτωση που λειτουργεί ακριβώς όπως διαφημίζονται - αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι κάτι που συμβαίνει μερικές φορές το χρόνο στην καλύτερη περίπτωση, έτσι δεν θέλουν να δαπανούν εκατοντάδες δολάρια για να το κάνουν.

Σε $ 65, το Catalyst Waterproof Case για iPhone 5 / 5S είναι φθηνότερο από πολλούς από τους ανταγωνιστές του - αλλά είναι καλό;

Η εταιρία μου έστειλε δείγμα για να μπορέσω να αποφασίσω για τον εαυτό μου.

Σχέδιο

Η υπόθεση ήρθε σε ένα απλό χαρτόνι, χωρίς αξεσουάρ. Όπως και πολλές αδιάβροχες θήκες, είναι σε δύο μέρη, μια σαφή πλαστική πλάτη και το κύριο μπροστινό τμήμα, που συγκρατούν μαζί το τηλέφωνο.

Η ένωση των δύο κομματιών μαζί είναι γρήγορη και εύκολη και το χωρισμό τους - συχνά μια δύσκολη διαδικασία με άλλες περιπτώσεις - είναι τόσο απλή όσο η εισαγωγή ενός νομίσματος σε μια υποδοχή στο κάτω μέρος της θήκης και η ελαφρά περιστροφή της.

Το τηλέφωνο ταιριάζει απόλυτα μέσα, διατηρώντας στη θέση του μια σειρά από λεπτούς προφυλακτήρες. Ένα ελαστικό πώμα χωράει στις θύρες στο κάτω μέρος και υπάρχει επίσης ένας δακτύλιος από καουτσούκ γύρω από την άκρη του πίσω τμήματος για να κρατήσει το νερό έξω.

Το κουμπί του σπιτιού καλύπτεται από μια λεπτή μεμβράνη, η οποία παρέχει στεγανοποίηση ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο TouchID να λειτουργεί, ενώ τα άλλα κουμπιά έχουν πρόσβαση σε κουμπιά από καουτσούκ και πλαστικό περιστρεφόμενο δίσκο.

Το μπροστινό κάλυμμα είναι ένα τυποποιημένο πλαστικό φύλλο που είναι αρκετά λεπτό - το οποίο πρέπει να είναι, για να διασφαλιστεί ότι η τρύπηση και η ταλάντωση εξακολουθούν να λειτουργούν.

Είχα λίγα προβλήματα με την ευαισθησία των πιεστηρίων οθόνης που είχαν καταχωρηθεί γενικά όπως έπρεπε, αλλά δεν ήταν τόσο ομαλό, όπως συνήθως.

Εν τούτοις, έχω κάποια ανησυχία για το πόσο καλά θα κρατούσε το πλαστικό για να φορέσει και να λυγίσει εάν η υπόθεση χρησιμοποιήθηκε καθημερινά.

Στεγάνωση

Η θήκη μπορεί να χειριστεί σταγόνες μέχρι δύο μέτρα / έξι πόδια και έχει διαβαθμιστεί για να κρατήσει το νερό έξω σε βάθη έως πέντε μέτρων (16 πόδια).

Μια αδιάβροχη θήκη δεν είναι πολύ χρήσιμη αν δεν είναι αδιάβροχη, έτσι - όπως είναι η μέση του χειμώνα και δεν βλέπω πολύ χρόνο στην παραλία στο μέλλον μου - το έβαλα στη δοκιμή στη λεκάνη χεριών μου.

Μετά τη στεγανοποίησή του και την τοποθέτηση του ελαστικού πώματος, το έβαλα στην πλήρη λεκάνη και το άφησα για δέκα λεπτά, πριν επιστρέψω για να βγάλω βίαια για ένα λεπτό. Αυτό βοήθησε την προσομοίωση κολύμβησης με το τηλέφωνο στο χέρι, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της αποστολής νερού που πετάει σε όλο το μπάνιο. Ποιος δήλωσε ότι κάνει σχόλια εργαλείων δεν ήταν διασκέδαση;

Αφού στεγνώσει το εξωτερικό της θήκης και ανοίξει, έτρεξα έναν ιστό γύρω από το εσωτερικό. Ήταν στεγνό στα οστά, υποδηλώνοντας ότι όσο ο δακτύλιος και το πώμα είναι σταθερά στη θέση του, το τηλέφωνό σας κινδυνεύει ελάχιστα από τα κύματα κατά τη διάρκεια κανονικής κολύμβησης ή κατάδυσης με αναπνευστήρα.

Τελικό Λόγο

Σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, ο Catalyst είναι αρκετά λεπτός για να κρατάει το τηλέφωνο ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στην παραλία ή στην πισίνα. Είναι λογικά ελκυστικό, σε ένα λειτουργικό είδος του τρόπου, και παρέχει επαρκή προστασία από τις ζημιές και τη βροχή για να το κάνει να αξίζει τον κόπο με το μικρό ποσό επιπλέον βάρος.

Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να δικαιολογηθεί η αγορά - αν και για να είμαι ειλικρινής, δεδομένης της εύλογης τιμολόγησης, η περίπτωση θα αξίζει να αγοράσετε ακόμα και αν την χρησιμοποιούσατε μόνο για διακοπές.

Εντυπωσιάστηκα από τον Καταλύτη και έδωσα ένα στερεό μπράβο για τους χρήστες iPhone που σχεδιάζουν να βρίσκονται μέσα ή γύρω από το νερό ενώ ταξιδεύουν. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για μοντέλα iPhone 4 με τιμή $ 45, ενώ οι εκδόσεις iPhone 6 και 6 Plus είναι διαθέσιμες για $ 70 και $ 75.