Αναθεώρηση: Hyatt Regency Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Μην το κόψετε πολύ κοντά πριν την κρουαζιέρα σας

Για οικογένειες που φεύγουν από το Port Canaveral της Φλώριδας, το πολυτελές Hyatt Regency Orlando International Airport είναι ένα θαυμάσια βολικό μέρος για να μείνετε τη νύχτα πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας σας.

Ενώ υπάρχουν πολλά τοπικά ξενοδοχεία του Ορλάντο κοντά στο αεροδρόμιο, το Hyatt Regency είναι το μόνο ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς μέσα στο τερματικό του αεροδρομίου. Μπορείτε να βγείτε από το αεροπλάνο και να μπείτε στο ξενοδοχείο σας χωρίς να βγείτε από το κτίριο.

Βρίσκεται σε ένα επίπεδο πάνω από την κύρια εμπορική αίθουσα, το ξενοδοχείο περιβάλλει ένα ελκυστικό αίθριο αυλή της αυλής και καταφέρνει να νιώθει καλά απομακρυσμένο από τη φασαρία κάτω.

Διανυκτέρευση προ-κρουαζιέρας

Η τοποθεσία του Hyatt Regency στο κεντρικό τερματικό σταθμό του αεροδρομίου του Ορλάντο στο επίπεδο 4 δεν θα μπορούσε να είναι πιο βολικό για τους ταξιδιώτες που φτάνουν αεροπορικώς και αποπλέουν στο Port Canaveral το επόμενο πρωί.

Ενώ η κρουαζιέρα σας πιθανόν να αναχωρήσει το απόγευμα, είναι πραγματικά έξυπνο να φτάσετε στο Ορλάντο την ημέρα πριν την κρουαζιέρα σας. Αν σηκωθείτε από την ξηρασία για να πιάσετε την πτήση σας και να ταξιδέψετε όλη την ημέρα πριν επιβιβαστείτε στο πλοίο, εσείς και τα παιδιά ίσως είστε πολύ εξαντλημένοι για να απολαύσετε το δείπνο και την ψυχαγωγία του πρώτου βραδιού στο πλοίο. (Η οικογένειά μου έχει μάθει αυτό με τον σκληρό τρόπο.)

Επίσης, γνωρίζετε ότι εάν η πτήση σας καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο και δεν φτάσετε στο λιμάνι εγκαίρως για την ιστιοπλοΐα, το πλοίο θα φύγει χωρίς εσάς.

Από την άλλη πλευρά, αν περάσετε τη νύχτα στο Ορλάντο, μπορείτε να πάρετε ένα πρωινό με λεωφορείο στο λιμάνι και να επιβιβαστείτε αμέσως στο πλοίο. Μόλις φτάσετε στο πλοίο, μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα, το μεσημεριανό μπουφέ και άλλες εγκαταστάσεις για αρκετές ώρες πριν το πλοίο σας βάλει πλεύση. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε τις συχνά μεγάλες γραμμές που σχηματίζονται καθώς οι επιβάτες επεξεργάζονται για να επιβιβαστούν.

Είναι μια τριπλή νίκη.

Εάν ταξιδεύετε με Disney Cruise Line , μπορείτε να ελέγξετε τις αποσκευές σας απευθείας από το ξενοδοχείο εάν έχετε εγγραφεί για τη μεταφορά της Disney στο λιμάνι. Το πρωί της κρουαζιέρας σας, απλώς αφήστε τις τσάντες σας μέσα στην πόρτα του ξενοδοχείου σας με τις ετικέτες αποσκευών της Disney Cruise Line που δηλώνουν τον αριθμό της καμπίνας σας. Μετά το check out από το ξενοδοχείο, θα φύγετε μόνο με τις τσάντες μεταφοράς. Αργότερα εκείνη την ημέρα, οι ελεγμένες σακούλες σας θα εμφανιστούν μαγικά στην κρεβατοκάμαρά σας στο πλοίο. Αυτή είναι μια εξαιρετικά βολική υπηρεσία.

Ημέρα μετά την κρουαζιέρα

Την τελευταία ημέρα της κρουαζιέρας σας, θα ξεφλουδίζετε το πλοίο πολύ νωρίς το πρωί. Εάν έχετε αργά το απόγευμα ή το βράδυ πτήση από το Ορλάντο, θεωρήστε να πληρώσετε ένα τέλος χρήσης ημέρας για να πάρετε ένα δωμάτιο στο Hyatt Regency στο αεροδρόμιο. Αντ 'αυτού περιμένετε σε ένα σαλόνι αεροδρομίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να αφήσετε τα παιδιά σας να χαλαρώσουν, να κολυμπήσουν στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο και γενικά να επανεκκινήσουν πριν από την πτήση σας. Τα δωμάτια ημέρας είναι διαθέσιμα μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ. για $ 99.

Τα καλύτερα δωμάτια: Με περισσότερα από 440 δωμάτια και σουίτες, το ξενοδοχείο προσφέρει καταλύματα διαφόρων μεγεθών και διαμορφώσεων. Ορισμένες από τις σουίτες είναι ανακαινισμένες και ακόμη και τα standard δωμάτια είναι πολυτελή και όμορφα διακοσμημένα με έπιπλα ποιότητας, κρεβάτια με στρώματα με μαξιλάρι, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και μαρμάρινα μπάνια σχεδιαστών.

Το Wi-Fi είναι δωρεάν και τα δωμάτια είναι πλήρως ηχομονωμένα. Αν δεν βγείτε έξω στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας, πολλά από τα οποία προσφέρουν υπέροχη θέα στο διάδρομο, θα ξεχάσατε ότι βρίσκεστε σε αεροδρόμιο.

Επισκέφτηκε: Σεπτέμβριος 2014

Ελέγξτε τιμές στο Hyatt Regency Orlando International Airport

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!