Εθνικά Πάρκα στην Αριζόνα: Χάρτης, Διευθύνσεις και Πάρκο

Η Αριζόνα διαθέτει 22 εθνικά πάρκα (21 είναι ανοιχτά στο κοινό) όπου οι άνθρωποι μπορούν να δουν φυσικά θαύματα, να αποκτήσουν ιστορικές προοπτικές, να επισκεφθούν ένα μουσείο, βάρκα, πεζοπορία και / ή απλά πικνίκ και να απολαύσουν την Αριζόνα.

Στον χάρτη που παρέχεται θα βρείτε τις τοποθεσίες όλων των εθνικών πάρκων στην Αριζόνα. Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν εθνικά πάρκα στην περιφέρεια Maricopa , όπου βρίσκεται το Phoenix και όπου ζουν οι περισσότεροι Αριζόνα . Υπάρχουν αρκετές, ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες από τις περισσότερες τοποθεσίες του Greater Phoenix , αρκετά κοντά για ένα ημερήσιο ταξίδι, αν αυτό συμβαίνει όλη την ώρα.

Τα εθνικά πάρκα στο χάρτη με κόκκινους δείκτες βρίσκονται σε απόσταση 120 μιλίων από το Φοίνιξ.

Καθώς σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τα εθνικά πάρκα της Αριζόνα, να γνωρίζετε ότι ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός σε διάφορα μέρη του κράτους, όπως και τα υψόμετρα των πάρκων. Φορέστε ανάλογα και προετοιμαστείτε για κακές καιρικές συνθήκες στη βόρεια Αριζόνα το χειμώνα.

Δείτε ένα μεγαλύτερο, διαδραστικό χάρτη των εθνικών πάρκων της Αριζόνα εδώ.

Εθνικά Πάρκα Μέσα σε Δύο Ώρες του Φοίνιξ

Βόρεια του Φοίνιξ

Εθνικό μνημείο Tonto (κέντρο επισκεπτών, κατοικίες από γκρεμούς)
33.645278, -111.112685

Montezuma Castle Εθνικό Μνημείο (μουσείο, μονοπάτια, κατοικίες απότομων βράχων)
34.611576, -111.834985

Εθνικό Μνημείο Tuzigoot (μουσείο, μονοπάτια)
34.772827, -112.029313

Περισσότερα για την επίσκεψη Montezuma Castle και Tuzigoot.

Νότια του Φοίνιξ

Casa Grande Ερείπια Εθνικό Μνημείο (μουσείο, υπαίθρια διαδρομή ερείπια)
32.995459, -111.535528

Εθνικό μνημείο Cactus Pipe Cactus (γραφική κίνηση, πεζοπορία και κατασκήνωση)
32.08776, -112.90588

Εθνικό Πάρκο Saguaro (πεζοπορία, ποδηλασία, γραφική διαδρομή)
32.296736, -111.166615 (δυτικά)
32.202702, -110.687428 (ανατολικά)

Περισσότερα για την επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Saguaro.

Πώς να πάρετε ένα πάρκο πάρκων των εθνικών πάρκων για τα κρατικά πάρκα της Αριζόνα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι περασμάτων για Αμερικανούς πολίτες ή μόνιμους κατοίκους στα Εθνικά Πάρκα όπως το Grand Canyon. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει ένα ετήσιο δελτίο. Οι στρατιωτικοί και τα εξαρτώμενα άτομα μπορούν να λάβουν δωρεάν ετήσιο δελτίο. Οι ηλικιωμένοι ηλικίας 62 ετών και άνω μπορούν να λάβουν ένα δελτίο πρόσβασης καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής για λογική χρέωση.

Τα άτομα με μόνιμες αναπηρίες μπορούν να πάρουν ένα ελεύθερο πέρασμα. Ορισμένοι εθελοντές σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες μπορούν να πάρουν ένα ελεύθερο πέρασμα.

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη σε ένα εθνικό πάρκο στην Αριζόνα

1. Ορισμένα εθνικά πάρκα χρεώνουν ένα τέλος ανά άτομο, μερικοί χρεώνουν ένα τέλος ανά όχημα και μερικοί είναι δωρεάν για όλους. Οι συνδέσεις για κάθε πάρκο περιλαμβάνονται στο χάρτη και μπορείτε να ελέγξετε τα τέλη εκεί. Τα πάρκα που χρεώνουν δεν χρεώνουν πολύ! Το Grand Canyon χρεώνει το όχημα και η άδεια είναι καλή για επτά ημέρες. Φυσικά, οι εκδρομές, η βαρκάδα και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στα πάρκα με τρίτους θα έχουν ανεξάρτητες χρεώσεις.

2. Τα εθνικά πάρκα που κανονικά χρεώνουν ένα τέλος είναι δωρεάν για όλους στις ακόλουθες ημερομηνίες: Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ (τον Ιανουάριο); Εβδομάδα εθνικού πάρκου (τον Απρίλιο)? Εθνικό Πάρκο γενεθλίων (τον Αύγουστο); Εθνική ημέρα δημόσιων εκτάσεων (Σεπτέμβριος); και Σαββατοκύριακο Ημέρας Βετεράνων (τον Νοέμβριο). Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα για την ελεύθερη είσοδο στα εθνικά πάρκα.

3. Στα πάρκα που επιτρέπουν την κάμπινγκ, μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κρατήσεις στο Recreation.gov.

4. Τα εθνικά πάρκα επιτρέπονται με καμπυλωτά κατοικίδια ζώα (σε λουρίδες που δεν έχουν μήκος μεγαλύτερο από 6 πόδια), αλλά δεν επιτρέπεται να είναι εκτός λουριού, δεμένα ή περιορισμένα.

Αυτό σημαίνει ότι αν σκοπεύετε να περάσετε περισσότερο από ένα απόγευμα, θα πρέπει πιθανώς να αφήσετε το κατοικίδιό σας στο σπίτι. Μην υποθέσετε ότι μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας στα μονοπάτια πεζοπορίας χωρίς να ελέγξετε πρώτα με το Εθνικό Πάρκο που θα επισκεφθείτε.

5. Πολλά πάρκα έχουν ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του έτους. Ελέγξτε το ημερολόγιο. Θα βρείτε ιστορικά γεγονότα, πάρτι αστέρια, αρχαιολογικά προγράμματα, περιπάτους για πτηνά, ξεναγήσεις και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου των ΗΠΑ online.

- - - - - -

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε όλες τις τοποθεσίες του Εθνικού Πάρκου της Αριζόνα σε αυτό το χάρτη. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση κ.λπ.