Ανυψώσεις πόλεων στην επαρχία Maricopa, Αριζόνα

Πόσο υψηλή είναι η Phoenix; Τι είναι η ανύψωση του Scottsdale;

Η ανύψωση μιας πόλης είναι το γεωγραφικό ύψος αυτού του σημείου σε σχέση με το επίπεδο της θάλασσας. Οι ανυψώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα δεν ποικίλλουν τόσο πολύ, επειδή οι πόλεις είναι κοντά μεταξύ τους και σε μια κοιλάδα - εξ ου και το ψευδώνυμο, Η κοιλάδα του Ήλιου .

Λάβετε υπόψη ότι τα υψόμετρα σε οποιαδήποτε πόλη που αναφέρεται εδώ σημειώνονται σε ένα γενικό σημείο (όχι στην κορυφή οποιουδήποτε βουνού) και τα υψόμετρα μέσα στις πόλεις φυσικά ποικίλλουν.

Πόλεις που βρίσκονται σε χαμηλότερη ανύψωση από το Φοίνιξ, όπου συνήθως λαμβάνεται η επίσημη θερμοκρασία, μπορεί να είναι ένας ή δύο βαθμοί θερμότερος από το Phoenix. Οι πόλεις σε υψηλότερη ανύψωση από το Φοίνιξ μπορεί να είναι έως και πέντε βαθμούς πιο ψυχρές από το Phoenix. Στη θερμότητα του καλοκαιριού, η θερμοκρασία εξαρτάται όχι μόνο από την ανύψωση αλλά από το περιβάλλον όπου μετριέται η θερμοκρασία. Έτσι, για παράδειγμα, περιοχές με πολλά σκυρόδεμα και κτίρια θα είναι θερμότερες από αυτές με περισσότερη βλάστηση.

Ανυψώσεις των πόλεων και των πόλεων της περιφέρειας Maricopa, κατά την ανύψωση

Ανυψώσεις των πόλεων των πόλεων Pinal κοντά στο Φοίνιξ, από την ανύψωση

Μερικές από τις πόλεις του νομού Pinal θεωρούνται για πολλά σημεία συζήτησης ως μέρος της ευρύτερης περιοχής Φοίνιξ. οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις πόλεις συχνά εργάζονται, παίζουν και ψωνίζουν στο Maricopa County.

Ανυψώσεις μεγάλων πόλεων έξω από την κεντρική Αριζόνα, από την ανύψωση

Έξω από την κεντρική Αριζόνα, τα υψόμετρα είναι πολύ διαφορετικά από ό, τι στην κοιλάδα. Λάβετε υπόψη ότι τα υψόμετρα σε οποιαδήποτε πόλη που αναφέρεται εδώ σημειώνονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο (όχι στην κορυφή οποιουδήποτε βουνού) και τα υψόμετρα μέσα στις πόλεις φυσικά ποικίλλουν.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τις βόρειες πόλεις μας σε υψόμετρο 4.000+ ποδιών να πάρουν χιόνι το χειμώνα . Σε υψηλότερα υψόμετρα, υπάρχουν ακόμα χιονοδρομικά κέντρα .