Διερεύνηση της λεκάνης απορροής στην Ουάσιγκτον, DC

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη στην DCTidal Basin

Η λεκάνη της παλίρροιας είναι μια ανθρωπογενής είσοδος δίπλα στον ποταμό Potomac στην Ουάσινγκτον. Δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα ως μέρος του πάρκου West Potomac για να προσφέρει χώρο αναψυχής και ως μέσο αποστράγγισης της Ουάσινγκτον καναλιού μετά την άμπωτη. Μερικά από τα πιο διάσημα ιστορικά μνημεία της πόλης βρίσκονται εδώ. Το Μνημείο του Τζέφερσον, που τιμά τον τρίτο Πρόεδρό μας, κάθεται στη νότια όχθη της Λεκάνης.

Το μνημείο FDR, ένα πάρκο που μοιάζει με πάρκο 7,5 στρεμμάτων, αποτίει φόρο τιμής στον Πρόεδρο Franklin D. Roosevelt ο οποίος ηγείται των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω της Μεγάλης Ύφεσης και του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Στη βορειοδυτική γωνία της λεκάνης απορροής βρίσκεται ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεωτεριστικό μνημείο , ένα μνημείο που τιμά τον πιο αναγνωρισμένο οραματιστή και αρχηγό πολιτικών δικαιωμάτων του έθνους. Οι επισκέπτες προσελκύονται στην περιοχή λόγω της ομορφιάς της, ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής ανθίσει κερασιάς στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου. Κάθε χρόνο οι άνθρωποι έρχονται από ολόκληρο το έθνος για να καλωσορίσουν την άνοιξη και να γιορτάσουν το Εθνικό Φεστιβάλ Blossom Cherry.

Τα πλωτά σκάφη πελαγικής λεκάνης είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στην ανατολική ακτή. Μια μικρή βάση παραχωρήσεων προσφέρει hot dogs, μερικές επιλογές σάντουιτς, ποτά και σνακ. Πεζοπορικά μονοπάτια περιβάλλουν την περιοχή και οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να πικνίκ κατά μήκος της ακτής.

Δέντρα κερασιών στη λεκάνη απορροής

Περίπου 3.750 κεράσια βρίσκονται κατά μήκος της λεκάνης απορροής.

Τα περισσότερα δέντρα είναι το Cherry Yoshino. Άλλα είδη περιλαμβάνουν κεράσι Kwanzan, κερασιά Akebono, κερασιά του Takesimensis, κερασιά Usuzumi, ζαχαρωτά ιαπωνικά κεράσια, κερασιά Sargent, κεράσι φθινοπωρινής άνθησης, κεράσι Fugenzo, κεράσι afterglow, κεράσι Shirofugen και κεράσι Okame. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δέντρα, ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τα Κερασιά της Ουάσινγκτον.

Να φτάσετε στη λεκάνη της παλίρροιας

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στη λεκάνη απορροής είναι να πάρετε το μετρό στο σταθμό Smithsonian στις γραμμές μπλε ή πορτοκαλί. Από το σταθμό, περπατήστε δυτικά στην Λεωφόρο Ανεξαρτησίας στην 15η οδό. Στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε νότια κατά μήκος της 15ης οδού. Ο σταθμός Smithsonian είναι περίπου 0,40 μίλια από τη λεκάνη της παλίρροιας. Δείτε ένα χάρτη της λεκάνης απορροής .

Υπάρχει πολύ περιορισμένος χώρος στάθμευσης στην άμεση περιοχή της λεκάνης απορροής. Το East Potomac Park διαθέτει 320 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Η λεκάνη της παλίρροιας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το πάρκο.

Επισκέψεις Συμβουλές