Εσωτερικές παιδικές χαρές ή κέντρα διασκέδασης στην περιοχή Washington, DC

Καλύτερα μέρη για να παίξετε σε εσωτερικούς χώρους στο DC, Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια

Εσωτερικές παιδικές χαρές και κέντρα διασκέδασης δίνουν στα παιδιά έναν πολύ καλό τρόπο να διασκεδάσουν και να πάρουν κάποια άσκηση κατά τη διάρκεια εκείνων των εποχών του έτους που είναι άβολα να είναι έξω. Σε κρύες, ζεστές ή βροχερές μέρες, τα παιδιά θα αγαπήσουν να πάνε σε αυτούς τους εσωτερικούς χώρους παιχνιδιού:

Περιπέτεια Πάρκο ΗΠΑ
Monrovia, Maryland (301) 865-6800 Δυτικό θεματικό πάρκο με Go Karts, μίνι γκολφ, προφυλακτήρες, ετικέτα λέιζερ, σχοινιά, βράχος, καροτσάκια, περιστρεφόμενος κάδος, βάτραχος χοάνη, mini himalaya, soft-play παιδική χαρά, arcade παιχνίδια, καρουσέλ, μίνι ελικόπτερα και κύπελλα τσαγιού.

Βρίσκεται περίπου 40 μίλια βόρεια της Ουάσιγκτον, DC. Σε κεντρική τοποθεσία κοντά στο Frederick MD, στην καρδιά της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Αλεξάνδρεια Κολοσσαίο
Kid's Choice Sports Center, 4317 Ravensworth Rd, Annandale, νΑ (571) 730-0675. Το κέντρο εσωτερικών δραστηριοτήτων ειδικεύεται σε φουσκωτά διασκέδαση και πάρτι γενεθλίων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 2 ετών και άνω και ύψους τουλάχιστον 30 ιντσών. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια αναπήδηση με φεγγάρι με θέμα το ποδόσφαιρο, μια ολίσθηση ύψους 22 ποδιών και μια διώροφη πορεία με εμπόδια.

Το Κινούμενο Παιδί
5167 Waterwave Drive, Montclair, VA (703) 763-0003. Το καινοτόμο κέντρο εμπνέεται από τις πολλαπλές νοημοσύνη της θεωρίας του Γκάρντνερ και προσκαλεί τα παιδιά να αναδείξουν τον μοναδικό τρόπο εκμάθησης τους. Ανοικτοί χρόνοι εξερεύνησης, τάξεις εμπλουτισμού, καλοκαιρινά στρατόπεδα και πάρτι γενεθλίων είναι διαθέσιμα.

Να είναι μαζί μου - το Playseum των παιδιών
7000 Wisconsin Ave. Bethesda, Μέριλαντ. Το παιδικό κέντρο εσωτερικών δραστηριοτήτων προσφέρει ευκαιρίες για ηλικίες από 9 μηνών έως 14 ετών.

Τα θεματικά δωμάτια δημιουργούνται για να εμπνεύσουν το φανταστικό παιχνίδι. Το Playseum UPSTAIRS προσφέρει ένα δημιουργικό χώρο για μικρούς / εφήβους με βιβλία, αίθουσα μπιλιάρδου, μπαρ ομορφιάς μακιγιάζ, αίθουσα ανδρών και εχθρών, στούντιο τέχνης, ζωντανό κατάστημα κατοικίδιων ζώων, αίθουσα ρετρό 70 με σκηνή, καφετέρια με WIFI και πολλά άλλα.

Χώρος διασκέδασης στο Central Park
1351 Central Park Blvd.

Fredericksburg, VA. (540) 785-6700. Το οικογενειακό κέντρο διασκέδασης διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 20 βόλτες, ετικέτα λέιζερ, go-karts, μίνι γκόλφ, κλουβιά, μίνι μπόουλινγκ, αναρρίχηση σε βράχο και αυτοκίνητα προφυλακτήρα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη στοά με πάνω από 100 βιντεοπαιχνίδια.

Chuck E. Τυρί
Με επτά τοποθεσίες στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια, το Chuck E. Cheese είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για παιδιά όπου μπορούν να σέρνουν μέσα από σήραγγες, να παίξουν arcade παιχνίδια, να απολαύσουν παιδικά βόλτες και να παίξουν σε σφαίρες.

Jumping Jack Sports
44710 Cape Court, Ashburn, VA (703) 858-9901. Το οικογενειακό αθλητικό κέντρο προσφέρει μαθήματα για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω και ανοιχτές ώρες γυμναστικής με φεγγάρι, rockwall και διαδραστική αίθουσα τυχερών παιχνιδιών. Παρέχονται πάρτι γενεθλίων.

Jump-N-Jimmy's
6614 James Madison Hwy Haymarket, νν (703) 754-6822. Το κέντρο ψυχαγωγίας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών και διαθέτει φουσκωτά εσωτερικού χώρου άνω των 6.200 τ.μ. Προσφέρονται καλοκαιρινά στρατόπεδα και πάρτι.

Kid Junction
4090 Κέντρο Lafayette Dr. Chantilly VA (703) 222-5582. Η εγκατάσταση των 10.000 τετραγωνικών στρεμμάτων προσφέρει μια πλήρως κλειστή παιδική περιοχή, καθίσματα γονιών / δασκάλων, λαβύρινθους, μαθήματα εμποδίων, σήραγγες και διαφάνειες, αθλητικά παιχνίδια arcade, διαδρομές που λειτουργούν με συμβολισμό, χώρους παιχνιδιού φαντασίας και αίθουσα μουσικής όπου τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μουσικά βίντεο.

Εκτός από το καθημερινό ανοιχτό παιχνίδι, είναι διαθέσιμα πακέτα γενεθλίων, επιλογές πεδίου ή επιλογές συλλογής κεφαλαίων.

Kidville
Δύο τοπικές τοποθεσίες: 4825 Bethesda Avenue, Bethesda, MD (301) 656-5030 και 14925-A Shady Grove Road, Rockville, MD (240) 575-1777. Το κέντρο εμπλουτισμού των παιδιών προσφέρει ένα εσωτερικό χώρο παιχνιδιού και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, όπως μουσική και χορό, γυμναστήριο και τέχνη. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έξι ετών και κάτω. Μια ποικιλία από όλα τα πάρτι γενεθλίων είναι διαθέσιμα.

Γυρίστε τους δυνατούς σταθμούς
Beltway Plaza Mall, 6000 Greenbelt Road Greenbelt, MD (301) 885-2888. Το Mega FunCenter είναι ένας εσωτερικός χώρος 38.000 τετραγωνικών μέτρων με αξιοθέατα όπως η Μαύρη Ακτίνα Laser Tag Arena, μια παιδική χαρά 4 επιπέδων και bouncers, το Balladium Ball Blaster και οι καρναβαλικές βόλτες όπως τα Himalaya, Bumper Cars και Spinning Top. σύντομα κλειστά Go Karts.

Το κέντρο ειδικεύεται σε πάρτι γενεθλίων, εορτασμούς πρωταθλήματος, ερασιτέχνες, εκδηλώσεις εκκλησίας / οργανισμού, σχολεία / ημερήσια φροντίδα / κάμπινγκ ημέρες παιχνιδιού και με τα πόδια στο οικογενειακό παιχνίδι διασκέδασης.


Το Μικρό Γυμναστήριο
Γυμναστική, καράτε και προγράμματα γυμναστικής για παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως 12 ετών. Πολλές τοποθεσίες στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Από το 1976, το Little Gym δημιούργησε ένα πρόγραμμα βιωματικής μάθησης για να προσφέρει ευκαιρίες στα παιδιά να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες. Όλα τα προγράμματα χωρίζονται σε θεματικές μονάδες μάθησης πολλαπλών εβδομάδων που οδηγούν σε φυσική εξέλιξη δεξιοτήτων.

Γυμναστήριο μου
Εθνική αλυσίδα γυμναστικής με πολλές τοποθεσίες στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Το My Gym προσφέρει μη ανταγωνιστικά προγράμματα ανατροπής και γυμναστικής για παιδιά ηλικίας από 3 μηνών έως 9 ετών.

Εθνικό Παιδικό Μουσείο
Διάφορες τοποθεσίες στις βιβλιοθήκες της Ουάσιγκτον. Το μουσείο έκλεισε τη θέση του στο Εθνικό λιμάνι τον Ιανουάριο του 2015 και επί του παρόντος αναζητά ένα νέο μόνιμο χώρο στην Ουάσιγκτον.

Διασκέδαση πλανήτη
6000 Greenbelt Road, Greenbelt, MD (301) 982-2444 Το εσωτερικό πάρκο διασκέδασης και η στοά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από δύο έως δώδεκα. Διασκέδαση, παιχνίδια, μαλακό παιχνίδι και χώρος φαντασίας.

Κέντρα περιπέτειας λέιζερ Shadowland
Η ετικέτα λέιζερ είναι μια ομαδική δραστηριότητα που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες σχολικής ηλικίας. Οι παίκτες τοποθετούνται σε κοστούμια υψηλής τεχνολογίας και χειρονομίες και πυροβολούν λέιζερ ο ένας στον άλλο ενώ τρέχουν και κρύβονται σε μια αρένα δύο επιπέδων με λαβύρινθους. Τοποθεσίες στην Κολομβία και το Gaithersburg στο Μέριλαντ και Σπρίνγκφιλντ / Αλεξάνδρεια και Chantilly, Βιρτζίνια

Αθλητισμός αναπήδηση του Loudoun
44710 Cape Court # 116, Ashburn, νΑ (703) 729-9522. Η εγκατάσταση φεγγαριού μήκους 10.000 τετραγωνικών μέτρων είναι προσανατολισμένη σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών και προσφέρει μαθήματα γυμναστικής, ανοιχτά γυμναστήρια και πάρτι γενεθλίων.