Το Εθνικό Παιδικό Μουσείο

Ένα φιλικό προς την οικογένεια μουσείο Κοντά στο Εθνικό Mall

Το Εθνικό Παιδικό Μουσείο έχει υπογράψει μίσθωση για να ανοίξει μια νέα θέση κοντά στο National Mall στην Ουάσινγκτον, DC (ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί καθώς οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες) Το μουσείο είχε ψάξει για μια νέα θέση από τότε που έκλεισε τη θέση του στο National Harbour τον Ιανουάριο του 2015. Το μουσείο θα περιλαμβάνει εκθέματα και δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρά παιδιά με επίκεντρο τις τέχνες, την εμπλοκή των πολιτών, το περιβάλλον, την παγκόσμια ιθαγένεια, την υγεία και το παιχνίδι.

Η αποστολή του Εθνικού Παιδικού Μουσείου είναι να εμπνεύσει τα παιδιά να νοιάζονται και να βελτιώνουν τον κόσμο. Η νέα εγκατάσταση θα διαθέτει διασκεδαστικές διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Νέα θέση για το Εθνικό Παιδικό Μουσείο

Τον Ιανουάριο του 2017, το μουσείο υπέγραψε μίσθωση χώρου στο κτίριο Ronald Reagan και το διεθνές διεθνές εμπορικό κέντρο στην 13η οδό NW και Pennsylvania Avenue NW. Washington, DC Η νέα τοποθεσία είναι κοντά στο National Mall και το σταθμό του μετρό Federal Federal Triangle. Το κτίριο ταιριάζει με τα κριτήρια του μουσείου που πρέπει να έχουν για ένα νέο σπίτι. Αυτή η τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το κτίριο διαθέτει 2.000 δημόσιους χώρους στάθμευσης και είναι ένα από τα πιο προσιτά γκαράζ στάθμευσης στην πόλη. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο γήπεδο φαγητού στο χώρο του ξενοδοχείου που θα προσφέρει ιδανικές επιλογές για φαγητό για οικογένειες.

Το Εθνικό Παιδικό Μουσείο έχει μακρά ιστορία στην περιοχή της πρωτεύουσας και εργάζεται εδώ και χρόνια για να αυξήσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την ίδρυση ενός πλήρους μουσείου σε μια βολική τοποθεσία.

Το Συμβούλιο του DC εξέδωσε μια επιχορήγηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων DC της Επιτροπής Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του σχεδιασμού του νέου χώρου του μουσείου.

Εθνικό Παιδικό Μουσείο σε κίνηση

Αυτή τη στιγμή είναι ανοικτή σε διάφορες τοποθεσίες στην Ουάσιγκτον. Ενώ το μουσείο σχεδιάζει το νέο του χώρο, έχει εμφανίσει στο Δημόσιο Βιβλιοθήκες της Κολούμπια.

Τα εκθέματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και νεότερα για να παρουσιάσουν πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε, ντυθούν, εργάζονται και ζουν. Εκπαιδευτικές οθόνες και διαδραστικά στοιχεία περιλαμβάνουν γρίφους, παιχνίδια και δραστηριότητες, καθώς και κοστούμια, αντικείμενα και άλλα στηρίγματα για παιχνίδι.

Εθνική Ιστορία του Παιδικού Μουσείου