Το National Mall στην Ουάσιγκτον DC (Τι να δείτε και να κάνετε)

Ένας οδηγός επισκεπτών για τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους

Το National Mall είναι το κεντρικό σημείο των περισσότερων επισκέψεων για αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον, DC. Ο ανοιχτός χώρος μεταξύ των Συντάξεων και των Οδών Ανεξαρτησίας εκτείνεται από το μνημείο της Ουάσινγκτον στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ. Δέκα από τα μουσεία του Smithsonian Institution βρίσκονται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, προσφέροντας μια ποικιλία εκθεμάτων που κυμαίνονται από την τέχνη μέχρι την εξερεύνηση του διαστήματος. Το πάρκο West Potomac και η λεκάνη της παλίρροιας είναι δίπλα στο National Mall και στεγάζουν τα εθνικά μνημεία και μνημεία.



Το National Mall δεν είναι απλώς ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης και τα εθνικά μνημεία, αλλά και ένα χώρο συγκέντρωσης για πικνίκ και να παρακολουθήσετε υπαίθρια φεστιβάλ. Αμερικανοί και επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει τον εκτάσιμο γκαζόν ως χώρο για διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και η φυσική ομορφιά του Mall καθιστούν το μοναδικό μέρος που γιορτάζει και διατηρεί την ιστορία και τη δημοκρατία του έθνους μας.

Δείτε φωτογραφίες του National Mall

Ενδιαφέροντα γεγονότα Σχετικά με το National Mall

Σημαντικά αξιοθέατα στο National Mall

Το μνημείο της Ουάσινγκτον - Το μνημείο που τιμά τον πρώτο μας πρόεδρο, τον Γιώργο Ουάσιγκτον, είναι η ψηλότερη δομή στην πρωτεύουσα του έθνους και πύργους 555 πόδια πάνω από το National Mall. Περπατήστε το ασανσέρ στην κορυφή για να δείτε μια εκπληκτική θέα στην πόλη. Το μνημείο είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, επτά ημέρες την εβδομάδα, τον Απρίλιο με την Ημέρα της Εργασίας. Το υπόλοιπο του έτους, οι ώρες είναι από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το κτίριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ - Λόγω της αυξημένης ασφάλειας, το Capitol Dome είναι ανοικτό στο κοινό μόνο για ξεναγήσεις. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται από τις 9 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι επισκέπτες πρέπει να λάβουν δωρεάν εισιτήρια και να ξεκινήσουν την περιήγησή τους στο Κέντρο επισκεπτών του Capitol. Απαιτούνται δωρεάν δελτία για να δείτε το Κογκρέσο σε δράση στη Γερουσία και στις Γκαλερί Σπίτι.

Smithsonian Μουσεία - Ο ομοσπονδιακός θεσμός έχει πολλά μουσεία διάσπαρτα σε όλη την Ουάσιγκτον, DC. Δέκα από τα κτίρια βρίσκονται στο National Mall από τον 3ο έως τον 14ο δρόμο μεταξύ του Συντάγματος και της Ανεξαρτησίας, σε ακτίνα περίπου ενός μιλίου. Υπάρχουν τόσα πολλά να δουν στο Smithsonian ότι δεν μπορείτε να τα δείτε όλα σε μια μέρα.

Οι ταινίες IMAX είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, επομένως είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε μπροστά και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας λίγες ώρες νωρίτερα. Για μια πλήρη λίστα των μουσείων, δείτε έναν οδηγό για όλα τα μουσεία Smithsonian.

Εθνικά μνημεία και μνημεία - Αυτά τα ιστορικά αξιοθέατα τιμούν τους προέδρους μας, ιδρυτές πατέρες και βετεράνους πολέμου. Είναι θαυμάσιο να επισκεφθείτε με ωραίο καιρό και οι απόψεις από κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικά και ξεχωριστά. Ο ευκολότερος τρόπος να επισκεφθείτε τα μνημεία είναι μια περιήγηση στα αξιοθέατα. Τα μνημεία είναι πολύ απλωμένα και για να δουν όλα αυτά με τα πόδια περιλαμβάνει πολλά περπάτημα. Τα μνημεία είναι επίσης θεαματικά να επισκεφθούν τη νύχτα όταν φωτίζονται. Δείτε ένα χάρτη των εθνικών μνημείων.

Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης - Το μουσείο τέχνης παγκόσμιας κλάσης παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αριστουργημάτων στον κόσμο, όπως πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, εκτυπώσεις, φωτογραφίες, γλυπτική και διακοσμητικές τέχνες από τον 13ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Λόγω της προνομιακής θέσης του στο National Mall, πολλοί πιστεύουν ότι η Εθνική Πινακοθήκη είναι μέρος του Smithsonian. Το μουσείο δημιουργήθηκε το 1937 με κεφάλαια δωρεά του συλλέκτη τέχνης Andrew W. Mellon.

Βοτανικός Κήπος των ΗΠΑ - Ο τελευταίας τεχνολογίας εσωτερικός κήπος παρουσιάζει περίπου 4.000 εποχιακά, τροπικά και υποτροπικά φυτά. Το ακίνητο διοικείται από τον Αρχιτέκτονα του Καπιτώλιου και προσφέρει ειδικά εκθέματα και εκπαιδευτικά προγράμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Εστιατόρια και τραπεζαρία

Η καφετέρια του μουσείου είναι ακριβή και συχνά γεμάτη, αλλά είναι τα πιο βολικά μέρη για να δειπνήσετε στο National Mall. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα μουσεία. Δείτε έναν οδηγό για εστιατόρια και δείπνο κοντά στο National Mall.

Υπνοδωμάτια

Όλα τα μουσεία και τα περισσότερα από τα μνημεία στο National Mall έχουν δημόσιες τουαλέτες. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διατηρεί επίσης μερικές δημόσιες εγκαταστάσεις. Κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων, εκατοντάδες porta δοχεία είναι εγκατεστημένες για να φιλοξενήσουν τα πλήθη.

Μεταφορά και στάθμευση

Η περιοχή National Mall είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος της Washington DC. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην πόλη είναι να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αρκετοί σταθμοί του μετρό βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, οπότε είναι σημαντικό να σχεδιάσετε μπροστά και να μάθετε πού πηγαίνετε. Δείτε έναν οδηγό για τους 5 καλύτερους σταθμούς μετρό για αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον για να δείτε τις θέσεις εισόδου και εξόδου, να μάθετε για τα αξιοθέατα κοντά σε κάθε σταθμό και να βρείτε επιπλέον συμβουλές για αξιοθέατα και διαδρομές.

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος κοντά στο National Mall. Για προτάσεις πάρκων, δείτε οδηγό για στάθμευση κοντά στο National Mall.

Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall.

Ξενοδοχεία και καταλύματα

Παρόλο που μια ποικιλία ξενοδοχείων βρίσκεται κοντά στο National Mall, η απόσταση μεταξύ του Capitol, στο ένα άκρο του Lincoln Memorial στο άλλο, είναι περίπου 2 μίλια. Για να φτάσετε σε κάποια δημοφιλή αξιοθέατα από οπουδήποτε στην Ουάσιγκτον, ίσως χρειαστεί να περπατήσετε σε μεγάλη απόσταση ή να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε έναν οδηγό για ξενοδοχεία κοντά στο National Mall.

Άλλα αξιοθέατα Κοντά στο National Mall

Μουσείο μνημείου του Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ - 100 Raoul Wallenberg Pl. SW, Washington, DC
Εθνικά Αρχεία - 700 Pennsylvania Ave. NW. Ουάσιγκτον
Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης - Οδός 14 και Γ, SW, Washington, DC
Newseum - 6η Στ. Και Πενσυλβανία Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Ο Λευκός Οίκος - 1600 Pennsylvania Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Το Ανώτατο Δικαστήριο - Μια 1η Στ., NE Washington DC
Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου - 101 Independence Ave, SE, Ουάσιγκτον, DC
Union Station - Λεωφόρος Μασαχουσέτης 50 ΝΑ Ουάσιγκτον, DC

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Ουάσιγκτον, για μερικές ημέρες; Δείτε έναν ταξιδιωτικό προγραμματιστή της Ουάσιγκτον για πληροφορίες σχετικά με τον καλύτερο χρόνο για επίσκεψη, πόσο χρόνο θα μείνετε, πού να μείνετε, τι να κάνετε, πώς να φτάσετε και άλλα.