Μνημεία και μνημεία στην Ουάσιγκτον DC (Οδηγός επισκεπτών)

Εξερευνήστε τα Εθνικά Ορόσημα της DC που είναι αφιερωμένα στους πιο διάσημους ηγέτες της Αμερικής

Η Ουάσιγκτον, DC είναι μια πόλη μνημείων και μνημείων. Εκτιμούμε τους στρατηγούς, τους πολιτικούς, τους ποιητές και τους πολιτικούς που βοήθησαν να διαμορφώσουμε το μεγάλο μας έθνος. Αν και τα πιο διάσημα μνημεία και μνημεία βρίσκονται στο National Mall , θα βρείτε αγάλματα και πλάκες σε πολλές γωνιές γύρω από την πόλη. Δεδομένου ότι τα μνημεία της Ουάσινγκτον, DC είναι απλωμένα, είναι δύσκολο να τα επισκεφθείτε όλα με τα πόδια. Σε απασχολημένους χρόνους, η κυκλοφορία και η στάθμευση καθιστούν δύσκολη την επίσκεψη στα μνημεία με αυτοκίνητο.

Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τα σημαντικότερα μνημεία είναι να κάνετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα. Πολλά από τα μνημεία είναι ανοιχτά καθυστερημένα το βράδυ και ο φωτισμός τους καθιστά την νύχτα πρωταρχικό χρόνο για επίσκεψη. Δείτε φωτογραφίες των μεγάλων εθνικών μνημείων

Δείτε ένα χάρτη των μνημείων

Εθνικά μνημεία στο εμπορικό κέντρο και το πάρκο West Potomac

DC War Memorial - 1900 Independence Ave SW, Washington, DC. Αυτό το κυκλικό, υπαίθριο μνημείο τιμά τους 26.000 πολίτες της Ουάσινγκτον, που υπηρέτησαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δομή είναι κατασκευασμένη από μάρμαρο του Βερμόντ και είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φιλοξενεί ολόκληρη τη θαλάσσια ζώνη των ΗΠΑ.

Eisenhower Memorial - Μεταξύ 4ου και 6ου Δρόμου SW Washington DC. Τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για την οικοδόμηση ενός εθνικού μνημείου για να τιμήσει τον πρόεδρο Dwight D. Eisenhower σε μια περιοχή τεσσάρων στρεμμάτων κοντά στο National Mall. Το μνημείο θα περιλαμβάνει ένα δάσος βελανιδιάς, τεράστιες ασβεστολιθικές στήλες και ένα ημικυκλικό χώρο από μονολιθικά πέτρινα τετράγωνα και γλυπτά και επιγραφές που απεικονίζουν εικόνες της ζωής του Αϊζενχάουερ.

Franklin Delano Roosevelt Memorial - Δυτικό πάρκο Potomac κοντά στο Μνημείο του Λίνκολν στο Οχάιο Drive, SW Ουάσιγκτον. Ο μοναδικός χώρος χωρίζεται σε τέσσερις υπαίθριες γκαλερί, ένα για κάθε έναν από τους όρους του FDR στο γραφείο από το 1933 έως το 1945. Βρίσκεται σε ένα όμορφο σημείο κατά μήκος της λεκάνης απορροής και είναι προσιτό σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αρκετά γλυπτά απεικονίζουν τον 32ο Πρόεδρο. Υπάρχει βιβλιοπωλείο και δημόσιες τουαλέτες στο χώρο του ξενοδοχείου.

Μνημείο Τζέφερσον - 15η οδός, ΝΔ Ουάσιγκτον. Η στρογγυλή στρογγυλή σφαίρα τιμά τον τρίτο πρόεδρο του έθνους με ένα χάλκινο άγαλμα μήκους 19 ποδιών του Τζέφερσον που περιβάλλεται από αποσπάσματα από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Το μνημείο βρίσκεται στη λεκάνη της παλίρροιας , περιτριγυρισμένο από ένα δένδρο με δέντρα που την καθιστούν ιδιαίτερα όμορφη κατά τη διάρκεια της σεζόν της Cherry Blossom την άνοιξη. Υπάρχει ένα μουσείο, ένα βιβλιοπωλείο και τουαλέτες στο χώρο του ξενοδοχείου.

Κορεατικό Μνημόσυνο Βετεράνων Πολέμου - Daniel French Drive και Λεωφόρος Ανεξαρτησίας, SW Washington DC. Το έθνος μας τιμά όσους σκοτώθηκαν, συλληφθήκαν, τραυματίστηκαν ή παραμένουν αγνοούμενοι κατά τη διάρκεια του Κορεατικού Πολέμου (1950 -1953) με 19 άτομα που αντιπροσωπεύουν κάθε εθνικότητα. Τα αγάλματα υποστηρίζονται από έναν τοίχο από γρανίτη με 2.400 πρόσωπα εδάφους, θαλάσσια και αεροπορικά στρατεύματα υποστήριξης. Ένα Pool of Remembrance απαριθμεί τα ονόματα των χαμένων συμμαχικών δυνάμεων.

Μνημείο Λίνκολν - 23η οδός μεταξύ Συντάγματος και Ανεξαρτησίας Λεωφόρος, ΒΔ Ουάσιγκτον. Το μνημείο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους. Ήταν αφιερωμένο το 1922 για να τιμήσει τον Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν. Τριάντα οκτώ στήλες της Ελλάδας περιβάλλουν ένα άγαλμα του Λίνκολν που καθόταν πάνω σε μια βάση μαρμάρου ύψους 10 ποδιών.

Αυτό το εντυπωσιακό άγαλμα περιβάλλεται από χαραγμένες αναγνώσεις της διεύθυνσης Gettysburg, τη Δεύτερη Εισαγωγική του Διεύθυνση και τις τοιχογραφίες του Γάλλου ζωγράφου Jules Guerin. Η αντανακλαστική πισίνα πλαισιώνεται από μονοπάτια πεζοπορίας και σκιερά δέντρα και πλαισιώνει τη δομή που προσφέρει εξαιρετική θέα.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Νεώτερος Μνημείο - 1964 Ανεξαρτησία Ave SW, Ουάσιγκτον, DC. Το μνημείο, που βρίσκεται στη γωνία της λεκάνης απορροής στην καρδιά της Ουάσιγκτον, τιμά την εθνική και διεθνή συνεισφορά του Dr. King και το όραμα για όλους να απολαμβάνουν μια ζωή ελευθερίας, ευκαιριών και δικαιοσύνης. Το επίκεντρο είναι η «Πέτρα της Ελπίδας», ένα άγαλμα του Δρ. Βασιλέως των 30 ποδιών, με ένα τοίχο που είναι γραμμένο με αποσπάσματα των κηρυγμάτων του και δημόσιες διευθύνσεις.

Βιετνάμ Μνημείο του Βιετνάμ - Λεωφόρος Συντάγματος και οδός Henry Bacon Drive, ΒΔ Ουάσιγκτον.

Ένας τοίχος γρανίτη σχήματος V είναι εγγεγραμμένος με τα ονόματα των 58.286 Αμερικανών που αγνοούνται ή σκοτώνονται στον πόλεμο του Βιετνάμ. Σε όλο το γκαζόν είναι ένα χάλκινο γλυπτό μεγέθους ζωής τριών νεαρών στρατιωτών. Το Κέντρο Επισκέψεων Μνημείων του Βιετνάμ σχεδιάστηκε για να προσφέρει χώρο για εκπαιδευτικά εκθέματα και προγράμματα.

Μνημείο της Ουάσινγκτον - Σύνταγμα Λεωφόρος και 15η οδός, ΒΔ Ουάσιγκτον. Το μνημείο του Γιώργου Ουάσινγκτον, πρώτου προέδρου του έθνους μας, πρόσφατα ανακαινίστηκε στην αρχική του μεγαλειότητα. Πάρτε το ασανσέρ στην κορυφή και δείτε μια υπέροχη θέα της πόλης. Το μνημείο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους. Απαιτούνται δωρεάν εισιτήρια και πρέπει να κρατηθούν εκ των προτέρων.

Γυναίκες στο Μνημείο του Βιετνάμ - Σύνταγμα Avenue και Henry Bacon Drive, ΒΔ Ουάσιγκτον. Αυτό το γλυπτό απεικονίζει τρεις γυναίκες στο στρατό με έναν τραυματισμένο στρατιώτη για να τιμήσει τις γυναίκες που υπηρέτησαν στον πόλεμο του Βιετνάμ. Το γλυπτό ήταν αφιερωμένο το 1993 ως μέρος του μνημείου των βετεράνων του Βιετνάμ.

Παγκόσμιο Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου - 17η οδός, μεταξύ Συντάγματος και Ανεξαρτησίας, Washington DC. Το μνημείο συνδυάζει στοιχεία γρανίτη, χαλκού και νερού με όμορφο τοπίο για να δημιουργήσει ένα γαλήνιο μέρος για να θυμηθείτε εκείνους που υπηρετούσαν τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου προσφέρει καθημερινά περιηγήσεις στο μνημείο κάθε ώρα την ώρα.

Μνημεία και Μνημεία στη Βόρεια Βιρτζίνια

Τα σημαντικότερα μνημεία και μνημεία στη Βόρεια Βιρτζίνια βρίσκονται ακριβώς πάνω από τον ποταμό Potomac και είναι σημαντικά αξιοθέατα που οι επισκέπτες πρέπει να είναι βέβαιοι να δουν όταν επισκέπτονται την Ουάσιγκτον.

Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington - Σε όλη τη Γέφυρα Μνήμης από το DC, Arlington, VA. Ο μεγαλύτερος τόπος ταφής της Αμερικής είναι ο τόπος των τάφων περισσότερων από 400.000 Αμερικανών στρατιωτών, καθώς και αξιοσημείωτα ιστορικά στοιχεία όπως ο Πρόεδρος John F. Kennedy, ο Ανώτατος Δικαστής Δικαιοσύνης Thurgood Marshall και ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπόξερ Joe Louis. Υπάρχουν δεκάδες μνημεία και μνημεία στο χώρο του ξενοδοχείου, όπως το Μνημείο Ακτοφυλακής, το διαστημικό λεωφορείο Challenger Memorial, το ισπανικό-αμερικανικό πολεμικό μνημείο και το USS Maine Memorial. Σημαντικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τον Τάφο των Άγνωστων και το πρώην σπίτι του Robert E. Lee.

Το Εθνικό Μνημείο του Τζορτζ Ουάσιγκτον - 101 Callahan Drive, Αλεξάνδρεια, VA. Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Αλεξάνδρειας , αυτό το μνημείο του Τζωρτζ Ουάσινγκτον υπογραμμίζει τη συμβολή των Ελευθεροτέμνων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κτίριο λειτουργεί επίσης ως ερευνητικό κέντρο, βιβλιοθήκη, κοινοτικό κέντρο, κέντρο τέχνης και συναυλία, αίθουσα δεξιώσεων και χώρος συνάντησης για τοπικά και επισκεπτόμενα μασονικά καταλύματα. Διατίθενται ξεναγήσεις.

Μνημείο του Iwo Jima (Ναυτικό μνημείο εθνικού θαλάσσιου σώματος) - Marshall Drive, δίπλα στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington, Arlington, VA. Αυτό το μνημείο, που είναι επίσης γνωστό ως War Memorial War Marine Corps, είναι αφιερωμένο στους ναυτικούς που έδωσαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ιστορικές μάχες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τη μάχη του Iwo Jima. Το άγαλμα απεικονίζει μια φωτογραφία που κέρδισε το βραβείο Pulitzer από τον Joe Rosenthal του Associated Press, καθώς παρακολούθησε τη σήραγγα που έφερε πέντε πεζοναύτες και ένα νοσοκομειακό σώμα στο νοσοκομείο στο τέλος της μάχης του 1945.

Μνημείο Πενταγώνου - 1 Ν Ρόταρυ Rd, Arlington, VA. Το μνημείο, που βρίσκεται στο έδαφος του Πενταγώνου, τιμά τις 184 ζωές που χάθηκαν στην έδρα του Υπουργείου Άμυνας και της πτήσης 77 των Αμερικανικών Αερογραμμών κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Το Memorial περιλαμβάνει ένα πάρκο και μια πύλη που εκτείνεται σε περίπου δύο στρέμματα.

Μνημόσυνο Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών - Ένα Μνημόσυνο Πολεμικής Αεροπορίας, Arlington, VA. Ένα από τα νεότερα μνημεία στην περιοχή Washington, DC, που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006, τιμά τα εκατομμύρια των ανδρών και των γυναικών που έχουν υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Τρεις πυργίσκοι αντιπροσωπεύουν έναν ελιγμό έκρηξης βόμβας καθώς και τρεις βασικές αξίες ακεραιότητας, εξυπηρέτησης πριν από τον εαυτό του και την αριστεία. Το κατάστημα δώρων και οι τουαλέτες βρίσκονται στο γραφείο διοίκησης στο βόρειο άκρο του μνημείου.

Γυναίκες στη στρατιωτική υπηρεσία για το Αμερικανικό Μνημόσυνο - Memorial Drive, Arlington, VA. Η πύλη στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington στεγάζει ένα Κέντρο Επισκεπτών με εσωτερικά εκθέματα που παρουσιάζουν τους ρόλους που έχουν διαδραματίσει οι γυναίκες στην στρατιωτική ιστορία της Αμερικής. Υπάρχουν κινηματογραφικές παρουσιάσεις, ένα θέατρο 196 θέσεων και ένα Hall of Honor, το οποίο αναγνωρίζει τις γυναίκες που πέθαναν στην υπηρεσία, ήσαν αιχμάλωτοι πολέμου ή ήταν αποδέκτες βραβείων για εξυπηρέτηση και γενναιότητα.

Αγάλματα, μνημεία και ιστορικά αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον

Αυτά τα αγάλματα, τα μνημεία και τα ιστορικά μνημεία βρίσκονται σε όλη την περιοχή της πόλης της Ουάσιγκτον. Έχουν αφιερωθεί σε διάσημα ιστορικά πρόσωπα που μας υπενθυμίζουν την επιρροή τους στο έθνος και την ιστορία του.

Αφροαμερικανός Πολιτικός Πόλεμος Μνημείο και Μουσείο - 1200 U Street, ΒΔ Ουάσιγκτον DC. Ένας Τείχος της Τιμής απαριθμεί τα ονόματα 209.145 αμερικανικών χρωματισμένων στρατευμάτων (USCT) που υπηρέτησαν στον εμφύλιο πόλεμο. Το μουσείο διερευνά τον αγώνα της Αφρικής για ελευθερία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μνημείο του Albert Einstein - Εθνική Ακαδημία Επιστημών, 2101 Constitution Avenue, NW Washington DC. Το μνημείο του Albert Einstein χτίστηκε το 1979 προς τιμήν της εκατονταετηρίδας της γέννησής του. Ο αριθμός των 12 ποδιών χάλκινο απεικονίζεται καθισμένος σε ένα πάγκο γρανίτη που κατέχει ένα χαρτί με μαθηματικές εξισώσεις που συνοψίζει τρεις από τις σημαντικότερες επιστημονικές συμβολές του Αϊνστάιν. Το μνημείο βρίσκεται βόρεια του βιετναμέζικου μνημείου του Βιετνάμ και είναι εύκολο να σηκωθείτε κοντά.

Αμερικανοί βετεράνοι με αναπηρία για Life Memorial - 150 Ουάσιγκτον. SW Washington DC. Βρισκόμενο κοντά στον Βοτανικό Κήπο των ΗΠΑ, το μνημείο χρησιμεύει για να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να υπενθυμίσει σε όλους τους Αμερικανούς το ανθρώπινο κόστος του πολέμου και οι θυσίες οι βετεράνοι με αναπηρίες, οι οικογένειές τους και οι φροντιστές τους έχουν κάνει για λογαριασμό της αμερικανικής ελευθερίας.

Μνημείο Τζορτζ Μασόν - 900 Οχάιο Drive, στο πάρκο East Potomac , SW Washington DC. Μνημείο του συγγραφέα της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων της Βιρτζίνια, το οποίο ενέπνευσε τον Thomas Jefferson κατά τη σύνταξη της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Ο Mason έπεισε τους προπάτορές μας να συμπεριλάβουν ατομικά δικαιώματα ως μέρος του Bill of Rights.

Lyndon Baines Johnson Μνημείο Grove - Γιώργος Ουάσιγκτον Parkway, Ουάσιγκτον DC. Το δάσος των δέντρων και τα 15 στρέμματα κήπων είναι ένα μνημείο του Προέδρου Johnson και ενός τμήματος του πάρκου Lady Bird Johnson, το οποίο τιμά τον ρόλο της πρώτης πρώτης κυρίας στην ομορφιά του τοπίου της χώρας. Το Memorial Grove είναι ένα ιδανικό σκηνικό για πικνίκ και έχει υπέροχη θέα στον ποταμό Potomac και στον ορίζοντα της Ουάσινγκτον.

Εθνικοί υπάλληλοι επιβολής του νόμου Μνημόσυνο - Πλατεία Δικαστηρίων στην οδό Ε, ΒΔ, μεταξύ 4ου και 5ου δρόμου, Ουάσιγκτον, DC. Αυτό το μνημείο τιμά την υπηρεσία και τη θυσία των ομοσπονδιακών, κρατικών και τοπικών αρχών επιβολής του νόμου. Ένα μαρμάρινο τείχος είναι εγγεγραμμένο με τα ονόματα περισσότερων από 17.000 αξιωματικών που έχουν σκοτωθεί στη γραμμή του καθήκοντος από τον πρώτο γνωστό θάνατο το 1792. Ένα Ταμείο Μνημόσυνο εκστρατεύει για να χτίσει το Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου υπόγειο, κάτω από το μνημείο.

Νήσος Θεόδωρος Ρούσβελτ - Μνημόσυνο Πάρκο Τζορτζ Ουάσινγκτον, Ουάσινγκτον, DC. Μια προστατευόμενη περιοχή άγριας φύσης των 91 στρεμμάτων χρησιμεύει ως μνημείο του 26ου Προέδρου του έθνους, για να τιμήσει τις συνεισφορές του στη διατήρηση των δημόσιων εκτάσεων για τα δάση, τα εθνικά πάρκα, τα καταφύγια άγριας πανίδας και πτηνών και τα μνημεία. Το νησί έχει 2 1/2 χιλιόμετρα μονοπάτια ποδιών όπου μπορείτε να παρατηρήσετε μια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται ένα χάλκινο άγαλμα του Ρούσβελτ με μήκος 17 ποδιών.

Μουσείο μνημείου του Ολοκαυτώματος των Η.Π.Α. - 100 Raoul Wallenberg Place, SW Washington DC. Το μουσείο, που βρίσκεται κοντά στο National Mall, χρησιμεύει ως μνημείο για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Τα χρονομετρημένα περάσματα διανέμονται βάσει της αρχής προτεραιότητας. Το μουσείο έχει δύο μόνιμες εκθέσεις, μια αίθουσα αναμνηστικών και πολυάριθμες περιστρεφόμενες εκθέσεις.

Ηνωμένες Πολιτείες Μνημείο Ναυτικού - 701 Pennsylvania Ave. NW., Μεταξύ 7ου και 9ου δρόμου, Ουάσιγκτον, DC. Το μνημείο θυμίζει την ναυτική ιστορία των ΗΠΑ και τιμά όλους όσους υπηρέτησαν στις θαλάσσιες υπηρεσίες. Το παρακείμενο Κέντρο Ναυτικής Κληρονομιάς παρουσιάζει διαδραστικά εκθέματα και φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις για να αναγνωρίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.