Το Μνημόσυνο των Πολεμικών Αεροποριών των ΗΠΑ ανατέλλει το Arlington της Βιρτζίνια

Το μνημόσυνο των ΗΠΑ για την Πολεμική Αεροπορία , που τιμά τα εκατομμύρια των ανδρών και των γυναικών που υπηρέτησαν στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ήταν επίσημα αφιερωμένο στις 14 Οκτωβρίου 2006. Αυτό το εμπνευσμένο μνημείο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στο Arlington της Βιρτζίνια, δίπλα στο εθνικό νεκροταφείο του Arlington και με θέα Το Πεντάγωνο , ο ποταμός Potomac και η Ουάσιγκτον, DC

Ο σχεδιασμός του Μνημονίου Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συμβολίζει την πτήση και το πνεύμα πτήσης με τρεις πυργίσκους από ανοξείδωτο χάλυβα που ανεβαίνουν 270 πόδια πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και αντιπροσωπεύουν τα σκουπίδια των Thunderbirds της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς διασκορπίζονται σε ελιγμούς "έκρηξης βόμβας".

Το "αστέρι" της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είναι ενσωματωμένο σε γρανίτη κάτω από τους πυργίσκους. Το μνημείο διαθέτει επίσης ένα πλακόστρωτο διάδρομο στη δόξα στην είσοδο, ένα χάλκινο άγαλμα χρυσού ύψους 8 ποδιών, δύο τοίχους επιγραφών από γρανίτη και ένα τείχος γυαλιού για τους επισκέπτες για να αποτίσω φόρο τιμής στα πεσμένα μέλη της υπηρεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το Μνημείο των Πολεμικών Αεροποριών των ΗΠΑ σχεδιάστηκε από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα James Ingo Freed, ο οποίος σχεδίασε επίσης το Μουσείο Μνημείων του Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Το έργο χρηματοδοτήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από ιδιωτικές συνεισφορές συνολικού ύψους άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ένα κατάστημα δώρων βρίσκεται στο διοικητικό γραφείο στο βόρειο άκρο του μνημείου στο ίδιο κτήριο με τις τουαλέτες. Το κατάστημα δώρων είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. εκτός από τις ομοσπονδιακές αργίες.

Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε το καλοκαίρι, όταν το μνημείο φιλοξενεί μια σειρά υπαίθριων συναυλιών.

Επιλογές τοποθεσίας και μεταφοράς

Ένα Μνημόσυνο Πολεμικής Αεροπορίας, Arlington, VA 22204.

Το μνημείο βρίσκεται κοντά στο Columbia Pike κοντά στο VA-244.

Με το μετρό : Είναι περίπου ένα μίλι με τα πόδια από το μνημείο από το σταθμό Pentagon του μετρό και το σταθμό Pentagon City του μετρό. Από το σταθμό του Πενταγώνου, περπατήστε δυτικά μέσω του πάρκου Pentagon South (Rotary Road). Συνεχίστε στο Columbia Pike.

Περπατήστε μέχρι το λόφο στην είσοδο του μνημείου στο Columbia Pike.

Από το σταθμό του μετρό Pentagon City, περπατήστε βόρεια του Hayes. Στρίψτε αριστερά στο Στρατιωτικό Πολεμικό Ναυτικό. Στρίψτε δεξιά στην οδό Joyce. Σταυρός κάτω από τον I-395. Στρίψτε αριστερά στο Columbia Pike. Περπατήστε μέχρι το λόφο στην είσοδο του μνημείου στο Columbia Pike. Από το μετρό μπορείτε να μεταφέρετε στο Metrobus # 16 και να το οδηγήσετε στο παράρτημα του Ναυτικού, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το μνημείο.

Με λεωφορείο : Πάρτε Metrobus # 16 στο παράρτημα του Ναυτικού στο Stop ID # 6000305. Είναι περίπου ένα μπλοκ δυτικά του μνημείου. Το Arlington Transit Bus # 42 σταματά επίσης μπροστά από το Παράρτημα του Ναυτικού.

Χώρος στάθμευσης : Δωρεάν χώρος στάθμευσης για το μνημείο είναι κατά μήκος της αριστερής πλευράς του αυτοκινητόδρομου για αυτοκίνητα και στην περιοχή περιστροφής για λεωφορεία.

Ωρες

Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Το μνημείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. εκτός από τα Χριστούγεννα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Μόνιμης Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών για περισσότερες πληροφορίες.