Μνημείο και Μουσείο Αφροαμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου

Αφιερώστε το αφιέρωμα στα αμερικανικά χρωματιστά στρατεύματα και μάθετε για το ιστορικό πολιτικού πολέμου DC

Το Μνημείο και το Μουσείο Αφροαμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου στην Ουάσινγκτον, DC μνημονεύει τους περισσότερους από 200.000 στρατιώτες των αμερικανικών χρωματισμένων στρατευμάτων που υπηρέτησαν κατά τον εμφύλιο πόλεμο (1861-1865). Το μνημείο διαθέτει γλυπτό από τον Ed Hamilton γνωστό ως Πνεύμα της Ελευθερίας . Τα ονόματα των στρατιωτών που πολέμησαν στον πόλεμο είναι χαραγμένα σε πλάκες, τοποθετημένα σε καμπύλους τοίχους πίσω από το γλυπτό. Το μουσείο ερμηνεύει την αφρικανική αμερικανική εμπειρία στον εμφύλιο πόλεμο.

Στην καρδιά της ιστορικής οδού U , το μνημείο και το μουσείο αποτελούν υπενθύμιση του θάρρους των στρατιωτών. Η περιοχή έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια ως κέντρο της αφρικανικής αμερικανικής ιστορίας και του πολιτισμού.

Το Μνημείο

Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Devrouax και Purnell, παρουσιάστηκε το 1998. Είναι το μοναδικό εθνικό μνημείο των χρωματισμένων στρατευμάτων στον εμφύλιο πόλεμο. Το γλυπτό του πνεύματος της ελευθερίας έχει ύψος δέκα πόδια και διαθέτει μαύρους στρατιώτες και έναν ναύτη. Το γλυπτό περιβάλλεται από ένα Τείχος της Τιμής, ένα μνημείο που απαριθμεί τα ονόματα των 209.145 αμερικανικών χρωματισμένων στρατευμάτων (USCT) που υπηρέτησαν στον εμφύλιο πόλεμο.

Το μουσείο

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Μνημείο, το μουσείο παρουσιάζει φωτογραφίες, άρθρα εφημερίδων και αντίγραφα εποχής ρούχα, στολές και όπλα του εμφυλίου πολέμου. Το μητρώο του Ιδρύματος για την ελευθερία της μνήμης του αφρικανικού αμερικανικού πολιτικού πολέμου καταγράφει τα οικογενειακά δέντρα των 2.000 απογόνων αυτών που έχουν υπηρετήσει με το USCT.

Οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν συγγενείς που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο των Απογόνων. Η νέα θέση άνοιξε το 2011 με πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια σύγχρονων, υψηλά εκπαιδευτικών εκθέσεων, οι οποίες προβάλλουν την ιστορία των Αφροαμερικανών στρατιωτών κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Διεύθυνση

Αφροαμερικανός μνημείο πολιτικού πολέμου - 1000 U Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC.

Αφροαμερικανικό Πολιτικό Πολεμικό Μουσείο - 1925 Λεωφόρος Vermont NW, Ουάσινγκτον, DC.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι οδός U. Το μουσείο διαθέτει περιορισμένο αριθμό χώρων στάθμευσης για το κοινό.

Αδεια

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι δωρεές ενθαρρύνονται.

Ωρες

Για ώρες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μνημείου και του μουσείου.

Αξιοθέατα κοντά