Ασημένια Άνοιξη Ευχαριστιών 2017

Holiday Parade Χορηγείται από Montgomery County, Μέριλαντ

Η ασημένια παρέλαση των εορταστικών εορτασμών, που ονομάζεται επίσημα η παρέλαση των Ευχαριστιών του Montgomery County, ξεκινά την εορταστική περίοδο με μια οικογενειακή γιορτή στο Downtown Silver Spring. Η σύνθεση περιλαμβάνει γιγαντιαία μπαλόνια, ποικιλία πλωμάτων και έλκηθρο του Άγιου Βασίλη συνοδευόμενα από τάρανδοι και ξωτικά που ρίχνουν καραμέλες στο πλήθος. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Washington Redskins Marching Band, μαζί με πολλαπλές συγκροτήματα πολεμικών τεχνών, κλόουν, αστυνομικοί, κοστούμια, πυροσβεστικές μηχανές, εκπαιδευμένα σκυλιά, κλασικά αυτοκίνητα και μια ποικιλία από χορευτικές ομάδες της Νότιας Αμερικής.

Ο ABC 7 Ο μετεωρολόγος Brian van de Graaff θα είναι κύριος των τελετών. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί βροχή ή λάμψη και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι ειδήσεων 8. Η τηλεοπτική εκπομπή θα επαναληφθεί την ημέρα των ευχαριστιών.

Ημερομηνία: 18 Νοεμβρίου 2017

Χρόνος έναρξης παρελάσεων
10 π.μ.

Παρέλαση
Η παρέλαση ξεκινά από το Ellsworth Drive και το Veterans Place και προχωράει νότια στη Georgia Avenue, καταλήγοντας στη Silver Spring Avenue. Δείτε ένα χάρτη της Silver Spring

Μεταφορά και στάθμευση
Οι διοργανωτές παρέλασης παροτρύνουν τους θεατές να μεταφέρουν το μετρό στο σταθμό Silver Spring.

Οι βόρειες λωρίδες της λεωφόρου Γεωργίας, από την εθνική οδό Ανατολής-Δύσης έως την οδό Colesville, θα κλείσουν στις 7 το πρωί και θα ξανανοιχθούν μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης περίπου στις 1 μ.μ.

Στο δημόσιο γκαράζ θα βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης, όπως το γκαράζ Wayne Avenue, το γκαράζ Avenue Sligo και το γκαράζ οδών Bonifant δίπλα στο μετρό. Τα γκαράζ του Spring Street και του Ellsworth Town Center είναι κλειστά εκείνη την ημέρα.

Το δημόσιο πάρκινγκ στο Ellsworth Drive θα κλείσει στις 2 π.μ. το Σάββατο το πρωί για να φιλοξενήσει την παρέλαση. Η πύλη Gateway Plaza στις Colesville και Georgia Avenues θα κλείσει στις 7 το πρωί

Εθελοντισμός
Η παρέλαση αναζητά πάντα τους εθελοντές να είναι μελόψωμο, ξωτικά και προσκυνητές σε πλωτήρες ή να οδηγούν μπαλόνια.

Η Παρέλαση Ευχαριστιών του Montgomery County αναζητά εθελοντές, ηλικίας 10 ετών και άνω, να παραδίδουν καραμέλες στο πλήθος, να ντύνονται στο κοστούμι και να φεύγουν στα πλωτά μέσα, να δρουν ως ηγέτες μονάδων και να χειρίζονται μπαλόνια. Οι ώρες για τους εθελοντές είναι από τις 7:30 π.μ. έως τις 1:30 μ.μ. (οι εθελοντές πρέπει να είναι παρόντες όλη την ώρα). Οι εθελοντές συναντώνται στο κτίριο Silver Spring Civic στο One Veterans Place στο Ellsworth Drive και στο Fenton Street. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (240) 777-6821.