Χριστούγεννα στο Εθνικό Λιμάνι 2017

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Φωτισμός, Μουσική Παραθεριστών, Φωτισμοί και άλλα

Το Εθνικό λιμάνι, η έκταση 300 στρεμμάτων κοντά στην Ουάσινγκτον, DC, φιλοξενεί μια εορταστική περίοδο διακοπών κατά μήκος του ποταμού Potomac, που περιλαμβάνει φωτισμό χριστουγεννιάτικων δέντρων, αγορά διακοπών, ζωντανή ψυχαγωγία, ταινίες διακοπών, φωτογραφίες με Santa και πυροτεχνήματα. Ενώ επισκέπτεστε το National Harbour, φροντίστε να ελέγξετε τις θεαματικές διακοσμήσεις των διακοπών και τις ειδικές εκδηλώσεις στο Gaylord National Resort.

Η διακόσμηση περιλαμβάνει ένα 65-πόδι ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο κατασκευασμένο από συνθετικό γυαλί "καραμέλα", αστραφτερά αλεξίπτωτα που φωτίζουν το 20όροφο αίθριο, ένα μικροσκοπικό Potomac Express Train Village και πολλά άλλα. Το ICE του Gaylord National Resort! είναι ένα διαδραστικό αξιοθέατο διακοπών και ένα "πρέπει να δείτε". Είναι ένα χειμωνιάτικο τοπίο που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από 5.000 BLOCKS πάγου χέρι-γλυπτό από 40 διεθνείς τεχνίτες και φυλάσσεται σε ένα δροσερό 9 βαθμούς Φαρενάιτ. Το National Harbor φιλοξενεί ένα εκλεκτικό μείγμα καταστημάτων που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για ψώνια διακοπών. Με ευρύ φάσμα εστιατορίων, οι επισκέπτες απολαμβάνουν γαστριμαργική κουζίνα με θέα στη θάλασσα.

Το National Harbor βρίσκεται λίγα λεπτά από την Washington, DC, με πρόσβαση από το I-95 / I-495, I-295, με το αυτοκίνητο, το Metrobus ή το watertaxi. Δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση από το Metrorail. Για οδηγίες, λεπτομέρειες μεταφοράς και γενικές πληροφορίες σχετικά με την περιοχή, ανατρέξτε στον Οδηγό επισκεπτών του National Harbour

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Εθνικό Λιμάνι

Το National Harbor είναι μια κοινότητα μεικτής χρήσης 350 στρεμμάτων που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac στην κομητεία του Πρίγκιπα Γιώργου, στο Μέριλαντ κοντά στην Ουάσινγκτον. Η κατασκευή του από τις εταιρείες Peterson το 2008 περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, συγκυριαρχίες, μαρίνα, συνεδριακό κέντρο και εμπορικό χώρο γραφείων. Το Tanger Outlet Shopping Mall και το MGM Casino - National Harbour βρίσκονται κοντά, καθιστώντας την περιοχή αυτή έναν από τους πρωταρχικούς προορισμούς για εξερεύνηση στην πρωτεύουσα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο National Harbour .