Εκθεση του Loudoun County Leesburg

Φιλιπίστε ένα χοίρο στο Leesburg της Βιρτζίνια

Το Loudoun County Fair διοργανώνεται στο Loudoun County Fairground κάθε Ιούλιο και είναι γνωστό για τη συλλογή του Kiss-a-Pig και τη δημοπρασία ζωικού κεφαλαίου. Άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν καρναβάλι, ιππασία με ράουνο rodeo, γαλακτοκομική επίδειξη, επίδειξη αιγών, επιδείξεις ιπποδρομιών, μαγικές πράξεις, διαγωνισμούς φαγητού, ζωντανή μουσική ψυχαγωγία και ειδικό δείπνο κάθε βράδυ.

Οι ημερομηνίες για το 2017 είναι 24-29 Ιουλίου και η εκδήλωση είναι ανοιχτή από τις 9:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Μερικές από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του τρέχοντος έτους είναι το Circus Cincinnati, η μπάντα Rocknoceros, μια εκδήλωση φορτηγού τέρας και η έκθεση Agricadabra Magic και Hypnosis.

Και φυσικά, υπάρχει αρκετό φαγητό!

Αδεια

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online και περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης, εκθέματα και καθημερινή και βραδινή ψυχαγωγία. Τα μετρητά, επιταγές, Visa, Mastercard και Discover γίνονται αποδεκτά.

Ημερήσια Περάστε: 12,00 δολάρια ανά ενήλικα. $ 5 ανά παιδί ηλικίας 6-12

Εβδομαδιαίο πέρασμα: 25,00 € ανά ενήλικα. $ 15 ανά παιδί ηλικίας 6-12 ετών

Υπάρχει ελεύθερη είσοδος καθημερινά για στρατιωτικό προσωπικό με στρατιωτική ταυτότητα και παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω. Υπάρχουν επίσης δύο ειδικές ημέρες δωρεάν εισόδου:

Πρεσαριστά περιβραχιόνια

Προηγούμενα περιβραχιόνια καρναβαλιού θα είναι διαθέσιμα online τώρα μέχρι τις 23 Ιουλίου. Τα περιβραχιόνια είναι καλά για μια μέρα μόνο σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ημερομηνίες:

Στάθμευση

Υπάρχουν δύο καθορισμένες γενικές θέσεις στάθμευσης. Η έκθεση προσφέρει βόλτες με κάρτες γκολφ για όσους χρειάζονται μεταφορά από το χώρο στάθμευσης μέχρι την είσοδο της έκθεσης. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για handicap.

Δημοφιλή Γεγονότα

Τα δύο γεγονότα που φημίζονται για την εκδήλωση Loudoun County Fair είναι ο συλλέκτης Kiss-a-Pig και η δημοπρασία ζωικού κεφαλαίου.

Τα μέλη της κοινότητας ορίζονται ως "να φιλήσουν ένα χοίρο" και κάθε δολάριο που δωρίζεται θεωρείται ψηφοφορία. Ο υποψήφιος που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους παίρνει να χαλαρώσει με ένα χοίρο και τα χρήματα που αντλούνται χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν το Loudoun County Fairground.

Η πώληση του ζωικού κεφαλαίου είναι μια μακρόχρονη παράδοση, η οποία διεξάγεται σε μορφή δημοπρασίας ζωντανής προσφοράς. Η πώληση ζώων επιτρέπει στους αγοραστές από την κοινότητα να αγοράζουν κρέας που έχει δημιουργηθεί προσεκτικά από μέλη της οργάνωσης 4-H, μια ομάδα που ενθαρρύνει τους νέους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Όλα τα έσοδα από την έκθεση είναι αφιερωμένα σε βελτιώσεις στην εκθεσιακή περιοχή Loudoun County και σε γεωργικά έργα στην επαρχία. Η έκθεση είναι ένα 100% εθελοντικό γεγονός.

Καθημερινό πρόγραμμα

Διαφορετικά γεγονότα είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια γαλακτοκομική επίδειξη αρμέγματος, και αργότερα δοκιμάστε το χέρι σας στο Bingo. Ίσως μετά από να απολαύσετε τις τοπικές νοστιμιές νομούς, θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση κατσίκα, ή θα δείτε κάποια μαγεία. Μόλις πέσουν τα σκυλιά αραβοσίτου, ίσως είναι καιρός για μια καρναβαλική βόλτα ή δύο. Αισθάνομαι ανταγωνιστική; Εισαγάγετε ένα διαγωνισμό για την εκκίνηση ενός αυγού ή ένα καλαμπόκι για τον διαγωνισμό διατροφής των σκύλων. Τελειώστε τη μέρα με την υπνωτιστική επίδειξη ή με κάποια ταύρο.

Τα αλκοολούχα ποτά και τα κατοικίδια ζώα (εκτός από τα κατοικίδια σέρβις) δεν επιτρέπονται στους εκθεσιακούς χώρους.