Προϋπολογισμός Ουάσιγκτον, DC, για ανώτερους ταξιδιώτες

Επισκεφθείτε την Ουάσιγκτον, DC, σχετικά με έναν προϋπολογισμό

Η Ουάσιγκτον, DC, είναι εκπληκτικά ανώτερη φιλική προς το περιβάλλον και προσιτή, καθιστώντας το καλύτερο ταξιδιωτικό προορισμό. Πολλά δημοφιλή μουσεία, μνημεία και κυβερνητικά κτίρια δεν χρεώνουν την είσοδο. Η δημόσια συγκοινωνία είναι εύκολη στη χρήση. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα προσιτό μέρος για να μείνετε και να επιλέξετε τα εστιατόρια σας προσεκτικά, ένα ταξίδι στην Επαρχία της Κολούμπια δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα.

Μετάβαση στην Ουάσιγκτον, DC

Η Ουάσινγκτον εξυπηρετείται από τρία αεροδρόμια : το Εθνικό Αεροδρόμιο Reagan, το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles και το Διεθνές Αεροδρόμιο Thurgood Marshall του Βαλτιμόρη / Ουάσινγκτον, το οποίο βρίσκεται σε αμαξοστοιχία και ελαφριά σιδηροδρομική γραμμή που συνδέεται με το σιδηροδρομικό σταθμό της Ουάσινγκτον.

Αρκετές γραμμές λεωφορείων, όπως το Peter Pan Bus, το BoltBus, το Megabus και το Greyhound, συνδέουν την Ουάσινγκτον με την Φιλαδέλφεια, τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, την Ατλάντα και πολλές άλλες πόλεις. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με επιβατικό τρένο Amtrak στο σταθμό Union.

Που να μείνω

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία μέσα και γύρω από την περιοχή της Κολούμπια. Αν δεν επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ ή ενός ειδικού γεγονότος, όπως το φεστιβάλ Cherry Blossom, θα έχετε συνήθως τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων τα Σαββατοκύριακα, όταν ταξιδεύουν οι επαγγελματίες ταξιδιώτες. Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν ξενοδοχεία έξω από την περιοχή για να εξοικονομήσουν χρήματα. Εάν επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στο Μέριλαντ ή τη Βιρτζίνια, εξετάστε το ενδεχόμενο να μείνετε κοντά σε σταθμό του μετρό για να σώσετε τον εαυτό σας από την αγωνία της μετακίνησης από την Ουάσινγκτον.

Όπως σε κάθε μεγάλη πόλη, η ασφάλεια θα πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο. ορισμένες περιοχές στα βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά τεταρτημόρια της πόλης δεν είναι ασφαλείς τη νύχτα. Το Georgetown, το Foggy Bottom, ο Dupont Circle και η περιοχή National Mall είναι από τις ασφαλέστερες γειτονιές της περιοχής.

DC Επιλογές γευμάτων

Μπορείτε να βρείτε οικονομικά προσιτά εστιατόρια κοντά σε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Αρκετά μουσεία Smithsonian έχουν εστιατόρια γρήγορου φαγητού ή καφέ στο χώρο του ξενοδοχείου. Η πύλη Old Ebbitt , το κύπελλο Chili του Ben στην U Street και το πολυσύχναστο γήπεδο φαγητού του Union Station είναι δημοφιλείς τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους.

Washington, DC, έχει επίσης μια ακμάζουσα σκηνή φορτηγών τροφίμων. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή όπως το Food Truck Fiesta για να μάθετε πού να βρείτε φορτηγά τροφής κατά την επίσκεψή σας. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα με το φαγητό κατά τη διάρκεια της ευχάριστης ώρας - μια άλλη δημοφιλής τοπική παράδοση - ή με τη συσκευασία ενός πικνίκ και τη μεταφορά του στο Mall ή τον Εθνικό ζωολογικό κήπο.

Γύρω από την Ουάσιγκτον, DC

Δημόσιες συγκοινωνίες

Η Ουάσιγκτον, DC, διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα Metroorail (Metro) και Metrobus. Οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να πάρετε το μετρό, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε τη λήψη του λεωφορείου DC Circulator αν θέλετε να πάτε στο Georgetown, το οποίο δεν διαθέτει στάση μετρό. Το DC Circulator προσφέρει επίσης Union Station, το Mall και το Washington Navy Yard, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Nationals Park. Κάθε διαδρομή κοστίζει $ 1. οι ηλικιωμένοι πληρώνουν 50 λεπτά. Αγοράστε ένα ολοήμερο δελτίο για $ 3 στην ιστοσελίδα του Commuter Direct (θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή), επισκεφθείτε το The Commuter Store στο Arlington, Virginia ή στο Odenton, Maryland, για να αγοράσετε ένα μονοήμερο, τριήμερο ή εβδομαδιαίο πέρασμα ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας Metro SmarTrip ή την ακριβή αλλαγή για να πληρώσετε για κάθε βόλτα που παίρνετε.

Όλα τα σιδηροδρομικά οχήματα, σταθμοί και λεωφορεία του μετρό είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια. Οι ανελκυστήρες σταθμών του μετρό είναι κάπως προβληματικοί, καθώς τείνουν να σπάσουν. Αν είστε χρήστης αναπηρικής καρέκλας, ελέγξτε την αναφορά της διακοπής του ανελκυστήρα σε απευθείας σύνδεση του WMATA προτού φύγετε από το ξενοδοχείο σας για την ημέρα.

Το δωρεάν (από αυτό το γράψιμο) DC Streetcar συνδέει το Union Station με την H Street και την Benning Road NE.

Uber, Lyft και Taxicabs

Οι οδηγοί και τα ταξί Uber και Lyft αφθονούν στην περιοχή. Αν το ξενοδοχείο σας απέχει πολύ από σταθμό του μετρό, η Uber ή ένα ταξί από ή προς το σταθμό είναι η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση τη νύχτα.

Οδήγηση στην Επαρχία

Μπορείτε σίγουρα να οδηγήσετε στην περιοχή. Ωστόσο, ο ολοήμερος χώρος στάθμευσης είναι ακριβός και η διανυκτέρευση μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί εάν το ξενοδοχείο σας δεν το προσφέρει. Καθώς οδηγείτε, κοιτάξτε προσεκτικά τους πεζούς και τους ποδηλάτες, οι οποίοι αφθονούν στην Ουάσιγκτον, DC. Οι κάμερες με κόκκινο φως είναι ένα γεγονός της ζωής εδώ, έτσι θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα φώτα και τα σήματα.

Ποδηλασία και Περπάτημα

Με την έλευση του Capital Bikeshare στην περιοχή, η ποδηλασία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στους τουρίστες και τους ντόπιους.

Washington, DC, είναι αρκετά επίπεδη, ιδιαίτερα γύρω από το National Mall, τόσοι πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να κάνουν ποδήλατο ή να περπατήσουν από τόπο σε τόπο. Δώστε προσοχή στην κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όταν οι οδηγοί εκτός πόλης προσπαθούν να περιηγηθούν στους δρόμους και τις λεωφόρους της Περιφέρειας.

DC Senior-Friendly Αξιοθέατα

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ , το National Mall - το σπίτι των διάσημων μνημείων της Ουάσινγκτον - και τα μουσεία Smithsonian Institution είναι τα δημοφιλέστερα δωρεάν αξιοθέατα της περιοχής και όλα έχουν προσβάσιμες εισόδους. Τα Εθνικά Αρχεία , το Διεθνές Μουσείο Spy (21,95 δολάρια για τους ενήλικες, 15,95 δολάρια για τους ηλικιωμένους, αλλά αξίζει τον κόπο) και το Εθνικό Κοιμητήριο του Arlington είναι επίσης φιλικό προς τους ηλικιωμένους. Η περιήγηση στο Λευκό Οίκο είναι δυνατή μόνο αν βρίσκεστε σε ομάδα δέκα ή περισσότερων και κάνετε ρυθμίσεις αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Αναμείνετε την προβολή ασφαλείας στα περισσότερα μουσεία και αξιοθέατα και σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια. Ελαχιστοποιήστε τις παρενοχλήσεις αφήνοντας ζώνες με μεγάλες μεταλλικές πόρπες, παπούτσια με μεταλλικά κορδόνια και οτιδήποτε μοιάζει με όπλο στο σπίτι.

DC εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Οι πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της Ουάσινγκτον περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Cherry Blossom τον Απρίλιο και τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας που πραγματοποιήθηκε στο National Mall κάθε 4 Ιουλίου. Οι εορτασμοί των διακοπών γύρω από το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο , επίσης στο Mall. Κατά την εβδομάδα των Χριστουγέννων, την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς και τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν συναυλίες στο DAR Constitution Hall, το National Mall, το Κένεντι Κέντρο, την Εθνική Πινακοθήκη και τα τοπικά πανεπιστήμια.