Σιδηροδρομικός σταθμός Union: Ουάσιγκτον, Τρένα, Πάρκινγκ και Περισσότερα

Όλοι για το σιδηροδρομικό σταθμό, τα ψώνια και τα εστιατόρια

Το Union Station είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ουάσιγκτον και το εμπορικό κέντρο, το οποίο χρησιμεύει και ως χώρος διεξαγωγής εκθέσεων παγκόσμιας κλάσης και διεθνών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το ιστορικό κτίριο χτίστηκε το 1907 και θεωρείται ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα του στυλ αρχιτεκτονικής Beaux-Arts με τα βαρέλι-θολωτά ταβάνια των 96 ποδιών, πέτρινες επιγραφές και ακριβά υλικά όπως ο λευκός γρανίτης, το μάρμαρο και το χρυσό φύλλο.

Πρόκειται για ένα όμορφο κτίριο και η κατασκευή του ήταν ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της κεντρικής περιοχής της πρωτεύουσας του έθνους. (Διαβάστε περισσότερα για το ιστορικό που ακολουθεί)

Σήμερα, ο Union Station είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στην Ουάσινγκτον, με πάνω από 25 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Θα βρείτε 130 καταστήματα στο Union Station που περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη μόδα των ανδρών και των γυναικών μέχρι το κόσμημα για τις διακοσμητικές τέχνες στα παιχνίδια και τα παιχνίδια. Το Food Court στο Union Station είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ένα σνακ ή να πάρετε όλη την οικογένεια για ένα γρήγορο και φθηνό γεύμα. Τα εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης περιλαμβάνουν το εστιατόριο B. Smiths, το εστιατόριο Centre Cafe, το East Street Café, το Johnny Rockets, το Pizzeria Uno, το Grill της Μεσογείου Roti, το Thunder Grill και το Shake Shack.

Οι περιηγήσεις στα αξιοθέατα αναχωρούν από το σταθμό Union για τη γκρίζα γραμμή και το παλιό αστικό λεωφορείο .

Μεταφορά
Union Station είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός για την Amtrak , το τρένο MARC (Maryland Rail Commuter Service) και το VRE (Virginia Railway Express).

Υπάρχει επίσης μια στάση της στάσης του μετρό στην Ουάσινγκτον. Τα ταξί είναι εύκολο να χαλαρώσετε από το μπροστινό μέρος του σταθμού.

Διεύθυνση:
50, Avenue Massachusetts, NE.
Washington, DC 20007
(202) 289-1908
Δείτε ένα χάρτη

Το Union Station βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC, κοντά στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ και είναι βολικό για πολλά ξενοδοχεία και τουριστικά αξιοθέατα.



Μετρό: Βρίσκεται στην κόκκινη γραμμή του μετρό.

Στάθμευση:
Περισσότερα από 2.000 θέσεις στάθμευσης. Τιμές: $ 8-22. Το γκαράζ είναι ανοιχτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η πρόσβαση είναι από το H St., NE.

Ωρες:
Καταστήματα: Δευτέρα - Σάββατο 10 π.μ. -9 μ.μ. Κυριακή μεσημέρι - 6 μ.μ.
Εστιατόριο: Δευτέρα - Παρασκευή, 6 π.μ. - 9 μ.μ., Σάββατο 9 π.μ. - 9 μ.μ., Κυριακή, 7 π.μ. - 6 μ.μ., μερικές ώρες του πωλητή ενδέχεται να διαφέρουν.

Ιστορία του σταθμού της Ένωσης

Το Union Station χτίστηκε το 1907 ως μέρος του σχεδίου McMillan , ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο για την πόλη της Ουάσιγκτον, το οποίο δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το αρχικό σχέδιο πόλης που σχεδίασε ο Pierre L'Enfant το 1791, να περιβάλλει δημόσια κτίρια με διαμορφωμένα πάρκα και ανοιχτοί χώροι. Εκείνη την εποχή υπήρχαν δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί που βρίσκονται σε απόσταση μισού μιλίου το ένα από το άλλο. Ο σταθμός της Ένωσης δημιουργήθηκε για να εδραιώσει τους δύο σταθμούς και να δημιουργήσει χώρο για την ανάπτυξη του National Mall . Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του National Mall . Το 1912, η μνημειακή κρήνη και το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου χτίστηκαν στην μπροστινή είσοδο του σταθμού.

Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια έγιναν δημοφιλή, τα ταξίδια με τρένο μειώθηκαν και ο σταθμός της Union άρχισε να γερνάει και να επιδεινώνεται Στη δεκαετία του 1970, το κτίριο ήταν ακατοίκητο και κινδυνεύει να κατεδαφιστεί.

Το κτίριο χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό ορόσημο και αποκαταστάθηκε πλήρως το 1988. Μεταμορφώθηκε σε τερματικό μεταφοράς, εμπορικό κέντρο και χώρο για ειδικά εκθέματα όπως έχει σήμερα. Τα μελλοντικά σχέδια βελτίωσης του σταθμού συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία, διαβάστε το βιβλίο μου "Εικόνες σιδηροδρομικής γραμμής: Union Station στην Ουάσιγκτον DC", και δείτε περίπου 200 ιστορικές εικόνες της πόλης της Ουάσινγκτον, της Union Station και των σιδηροδρόμων της περιοχής.

Ιστοσελίδα: www.unionstationdc.com