Γιατί πρέπει να γίνετε μέλος του Good Sam Club πριν από την επόμενη περιπέτεια RV

Μια ματιά στα οφέλη για τα RVers της ένταξης στο Good Sam Club

Όπως και άλλα ψυχαγωγικά χόμπι και δραστηριότητες, υπάρχουν ομάδες που φέρνουν μαζί RVers. Το RVing έχει τη μοναδική ικανότητα να φέρνει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είτε έχετε ένα ρυμουλκούμενο με δάκρυ και έχετε χτυπήσει τους δρόμους όταν μπορείτε είτε έχετε αποσυρθεί στο αυτοκίνητο ονείρων σας, τα κλαμπ RV σας δίνουν εκπτώσεις, πόρους και μια αίσθηση ότι ανήκουν ανεξάρτητα από το σημείο όπου ταξιδεύετε.

Το Good Sam Club είναι μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες RVing στη Βόρεια Αμερική.

Το Good Sam Club ιδρύθηκε το 1966 μαζί με την Camping World, την αδελφή του εταιρεία. Προσφέρει εκπτώσεις αερίου, εκδηλώσεις RVing και άλλα οφέλη συμμετοχής στην κοινότητά του. Ας δούμε γιατί πρέπει να γίνετε μέλος του Good Sam Club και να αρχίσετε να σώζετε τα ταξίδια σας σήμερα.

Ποια είναι τα οφέλη μιας καλής συμμετοχής στο Sam;

Το Good Sam Club προσφέρει οφέλη για τα μέλη ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και εκτός δρόμου. Εδώ είναι μια ματιά σε μερικές από τις ανταμοιβές της ένταξης στο κλαμπ:

Αυτή είναι μια γεύση από αυτό που μπορείτε να πάρετε από την ένταξη στο Good Sam Club. Κάθε χρόνο προστίθενται αποκλειστικές προσφορές. Τα μέλη του Good Sam Club λαμβάνουν επίσης έκπτωση 25% για αέριο προπανίου LP την Τρίτη και Τετάρτη στο Camping World SuperCenters σε όλη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις RV, συνταγή και άλλες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες στα μέλη του Good Sam Club καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Το Good Sam Club εργάζεται επίσης για λογαριασμό των RVers για να προσφέρει περισσότερες πωλήσεις, προσφορές και πολλά άλλα.

Το Good Sam Club βοηθά επίσης τα μέλη, συνδυάζοντάς τα με εμπειρογνώμονες, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα ταξίδια RV, την αγορά και πώληση και οτιδήποτε για τον τρόπο ζωής των ταξιδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματισμό ταξιδιού Good Sam Club για να βρείτε τις καλύτερες διαδρομές προς και από τον επόμενο προορισμό σας.

Η λέσχη είναι κάτι περισσότερο από τα εργαλεία και τις εκπτώσεις που προσφέρει. Η αποστολή του Good Sam Club είναι να φέρει τους RVers σε ολόκληρη τη χώρα, είτε είναι μέρος τοπικών κεφαλαίων είτε πηγαίνει σε εθνικά γεγονότα. Το RVing είναι κάτι παραπάνω από ταξίδι, είναι θέμα κοινότητας και το Good Sam Club θέλει να κρατήσει ζωντανή αυτή την παράδοση.

Πόσο κοστίζει ένα κόστος καλής συμμετοχής στο Club Sam;

Η συμμετοχή ενός έτους στο Good Sam Club κοστίζει μόνο 27 δολάρια.

Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε για πολλά χρόνια, θα λάβετε επιπλέον εκπτώσεις. Υπάρχουν επίσης συνδρομές κατά τη διάρκεια της ζωής, εκπτώσεις για τους στρατιωτικούς και τους βετεράνους, μαζί με τα επίπεδα ελίτ όταν αγοράζετε ένα RV ή ένα τρέιλερ σε αντιπροσωπεία World Camping.

Όπως είπαμε παραπάνω, μία επίσκεψη στο βενζινάδικο θα υπερβεί το ετήσιο τέλος για ένα χρόνο. Αν ψάχνετε να γίνετε τακτική RV και ταξιδεύετε στη χώρα, η είσοδος στο Good Sam Club όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα ενώ ταξιδεύετε αλλά και σε ανταλλακτικά, επισκευές και αξεσουάρ για τον RV σας.

Είναι ο Good Sam Club που αξίζει να ενταχθεί;

Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια RVers στη Βόρεια Αμερική έχουν προσχωρήσει στο Good Sam Club και στην κοινότητα που χτίστηκε από τη δεκαετία του 1960. Είτε ψάχνετε για τοπικούς RVers που μοιράζονται την αίσθηση περιπέτειας ή θέλετε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρονται με την ιδιότητα μέλους, το Good Sam Club αξίζει να ενταχθείτε ως RVer. Με ένα μικρό κόστος συμμετοχής κάθε χρόνο, ακόμα και αν το χρησιμοποιείτε μόνο για αγορές φυσικού αερίου, μπορείτε να φτιάξετε το κόστος συμμετοχής σε ένα ταξίδι RV.

Η συμμετοχή σε οργανισμούς και κοινότητες RV είναι ένας φανταστικός τρόπος να συναντήσετε νέους φίλους, να μάθετε περισσότερα για το RVing και να ανακαλύψετε άγνωστα μέρη για ταξίδια. Είτε είναι το Good Sam Club είτε κάποια άλλη οργάνωση, ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις όταν είσαι μέλος μιας κοινότητας RVing. Ελέγξτε άλλους RV clubs εκεί έξω και δείτε ποιες σας σώζουν τα περισσότερα χρήματα με βάση τους προορισμούς σας και πόσο συχνά ταξιδεύετε.

Θέλετε να γίνετε μέλος του Good Sam Club σήμερα; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Good Sam Club τώρα!