Έπιπλα γαλλικής χώρας στην πρώτη συλλογή φρούτων

Αν ψάχνετε για ένα κεντρικό σημείο του Memphis για τα έπιπλα και τα αξεσουάρ της γαλλικής χώρας, η συλλογή First Fruit Collection στην ιστορική πλατεία της πόλης του Collierville είναι η ιδανική θέση για εσάς. Η γαλλική χώρα, τουλάχιστον η έκδοση του First Fruit, σημαίνει φθαρμένα ξύλινα φινιρίσματα, υφάσματα και αξεσουάρ με φυσικά, ρουστίκ στοιχεία και μια μαλακή, οικεία χρωματική παλέτα που αντανακλά τη ζωντάνια της αγροτικής γαλλικής υπαίθρου.

Ο ιδιοκτήτης και σχεδιαστής Ashley Toney αγόρασε το κατάστημα το 2012, προσφέροντας ένα ενημερωμένο, φιλικό προς το χρόνο και φιλικό προς τη γενέτειρα αίσθηση στο μακρόχρονο κατάστημα. Σήμερα, επικεφαλής εδώ για την έτοιμη τέχνη Pinterest, μαξιλάρια, έπιπλα, εποχιακή διακόσμηση και ένα ευρύ φάσμα οικιακών αξεσουάρ. Το ενδιαφέρον του Toney για τη γαλλική σχεδίαση του Country προέρχεται από το να μεγαλώνει με μια μητέρα που αγαπούσε το ύφος και φέρνει το δικό της στο κατάστημα με μια νέα παλέτα χρωμάτων που αλλάζει απαλά με τις εποχές και τις τάσεις.

Η πρώτη συλλογή φρούτων προσφέρει ποικίλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Βρείτε μια ανασκόπηση εδώ:

Έπιπλα Γραμμές

Στο χώρο εκθέσεών του 5 000 τετραγωνικών ποδιών στην ανατολική πλευρά της πλατείας Collierville, η συλλογή First Fruit Collection περιλαμβάνει γραμμές όπως Habersham, γαλλική κληρονομιά, CR Laine, Highland House, Hooker, Schnadig, ROWE, Southern Furniture, Thibaut κ.α.

Τοπική τέχνη

Το First Fruit διατηρεί μια περιστρεφόμενη επιλογή τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες στους τοίχους και τα ράφια του, με καλλιτέχνες όπως οι Sherrill French της Γαλλικής Παλέτας, η Vesela Baker και η Katie Toombs, καθώς και η χειροποίητη τέχνη και αξεσουάρ της Emily McKinney και χειροποίητα, κουφώματα από την Colleen Long.

Όλα τα έργα τέχνης στο κατάστημα ταιριάζουν με την ρουστίκ, χρονοβόρα και εμπνευσμένη από τη γαλλική αισθητική που διαπερνά το χώρο.

Εσωτερική διακόσμηση

Μαζί με τα έπιπλα, την τέχνη και τα αξεσουάρ του εμπορικού χώρου της, η First Fruit Collection προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού, με σχεδιαστές στο προσωπικό που μπορούν να βοηθήσουν στο χώρο ή εκτός χώρου με έπιπλα και επιλογή τέχνης, χωροταξικό σχεδιασμό, accessorizing κ.α.

Το κατάστημα επίσης απασχολεί έναν floral σχεδιαστή και μεταφέρει μετάξι και αποξηραμένα floral ρυθμίσεις - διαθέσιμη έτοιμη ή με παραγγελία.

Επιτόπου Εργαστήριο

Αυτό το κατάστημα πλήρους εξυπηρέτησης επίσης έθιμο κάνει τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασιών παραθύρων, κλινοσκεπάσματα, καλύμματα τραπεζιών, μαξιλάρια και μαξιλάρια και πολλά άλλα. Το κατάστημα προσφέρει υφάσματα και διακοσμητικά, ενώ μαζί με έθιμα-ραμμένα αντικείμενα, το εργαστήριο του First Fruit ολοκληρώνει έργα μονόγραμμα.

Μικρή ιστορία της γαλλικής χώρας ...

Το γαλλικό στιλ επίπλωσης και αξεσουάρ ξεκίνησε στη Γαλλία του 18ου αιώνα, όπου τα έπιπλα που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στο Παρίσι για μεγάλα γαλλικά σπίτια αντιγράφηκαν στις γαλλικές επαρχίες με λιγότερο περίτεχνη διακόσμηση και με έντονη εστίαση στη βιοτεχνία και την κατασκευή. Το στυλ έχει ξαναγεννηθεί στην αμερικανική διακόσμηση, ιδιαίτερα στο Νότο, όπου ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του τοπικού σπιτιού και αγκαλιάζει την περιστασιακή διασκέδαση.

Η ετικέτα για την πρώτη συλλογή φρούτων είναι "Το σπίτι σας μπορεί να είναι ευτυχισμένη", και οι ζεστές, σπιτικές επιλογές και το φιλικό προσωπικό που υποστηρίζουν αυτό το αξίωμα. Το First Fruit βρίσκεται στην οδό 84 N. Main, Collierville. 901-861-7111.