Οι τρεις κορυφαίες πατάτες ψαριών St. Louis για τη Σαρακοστή

Δεκάδες σουλτάνοι του Σαιντ Λούις φιλοξενούν την Παρασκευή πατάτες ψαριού κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Υπάρχουν τόσοι πολλοί για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πού να πάτε αν θέλετε να αποδράσετε από τη γειτονιά σας. Εδώ είναι τρεις τοπικές πατάτες ψαριού που προσφέρουν κάτι λίγο επιπλέον. Δώστε μία ή όλες από αυτές μια δοκιμή φέτος.

Οι πατάτες ψαριών είναι μια πολύχρωμη παράδοση στο Σαιντ Λούις και εδώ και πολλά χρόνια. Για να μάθετε περισσότερα πώς προέκυψαν, διαβάστε αυτά τα άρθρα σχετικά με: Γιατί οι Καθολικοί δεν τρώνε κρέας τις Παρασκευές κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής και οι ερωτήσεις σας σχετικά με τη Σαρακοστή Απαντήθηκαν

1. Αγίου Φερδινάνδου-Florissant

1765 Charbonier Road, (314) 837-3165, 3 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.
Οι ενορίτες του Αγίου Φερδινάνδου ξέρουν πώς να κάνουν ένα ψάρι τηγανητά με τον σωστό τρόπο. Αυτό συμβαίνει επειδή το κάνουν όλο το χρόνο, όχι μόνο κατά τις λίγες εβδομάδες της Σαρακοστής. Η κοινότητα North County έχει σερβίρει τηγανητά ψάρια σε πεινασμένους επισκέπτες για περισσότερα από 60 χρόνια. Το μενού περιλαμβάνει γαρίδες γάδου, γατόψαρο και jumbo γαρίδα. Το ψάρι είναι $ 12 ανά λίβρα. Οι γαρίδες κοστίζουν $ 1 ανά τεμάχιο. Οι πλευρές είναι τα πράσινα φασόλια, η ζύμη, οι πατάτες τηγανητές, τα κουτάβια και τα σπαγγέτι. Για επιδόρπιο, υπάρχει μια ποικιλία από κέικ, πίτες και παγωτό. Τα μετρητά και οι πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές.

2. St. Cecilia-South St. Louis

5418 Λουιζιάνα, (314) 351-1318, 4:30 μ.μ. έως 8 μ.μ. (εκτός από την Μεγάλη Παρασκευή)
Το St. Cecilia's είναι ίσως το τοπικό ψαράκι όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πηγαίνουν για τα ψάρια. Αντ 'αυτού, ταιριάζουν για την Χιλή rellenos, tostados, fried cheese quesadillas και tamales. Το St. Cecilia's είναι γνωστό για τις μεξικάνικες προσφορές του, αλλά έχει επίσης νόστιμο γάδο, γαρίδα και σολομό Jack.

Τα πλευρικά πιάτα περιλαμβάνουν Mac & τυρί, πατάτες τηγανιτές, κολοκυθιά, ρύζι και φασόλια. Κάθε δείπνο των $ 12 έρχεται με δύο επιλογές entree, δύο πλευρές και λεμονάδα. Μεξικάνικη μπύρα, μαργαρίτες και επιδόρπια διατίθενται με επιπλέον χρέωση. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές για παραγγελίες άνω των $ 10. Το St. Cecilia's προσφέρει επίσης online παραγγελίες σε επιλεγμένες Παρασκευές για να βοηθήσει στη μείωση των μακριών γραμμών και των χρόνων αναμονής.

3. St. Pius V-South St. Louis

3310 South Grand, (314) 772-1525, 4 μ.μ. έως 7:30 μ.μ. (εκτός από την Μεγάλη Παρασκευή)
Μια άλλη καλή επιλογή σε εξαιρετική τιμή είναι ο St. Pius V στο South Grand. Αυτό το δημοφιλές ψάρι ψαριών προσφέρει πλήρη δείπνα για $ 8 και μισά δείπνα για μόλις $ 4. Ένα πλήρες δείπνο περιλαμβάνει ψάρια (τηγανητό ή ψητό γάδο, τηγανητό γατόψαρο) και τρία πιάτα. Επιλογές για τις πλευρές είναι σαλάτα πατάτας, ζαχαροκάλαμο, mac & τυρί, πράσινα φασόλια ή σάλτσα μήλου. Τα μισά δείπνα περιλαμβάνουν μικρότερο τμήμα ψαριών και δύο πλευρές. Η μπύρα και η σόδα διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

Ανεξάρτητα από το ψαράς που θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα, για την καλύτερη εμπειρία, φτάστε νωρίς και προετοιμαστείτε για λίγο. Στο τέλος, αξίζει τον κόπο.