Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές κρουαζιέρας

Συμβουλές προγραμματισμού κρουαζιέρας - τι είναι μια συμφωνία και πότε να την κρατήσετε

Η εύρεση μιας συμφωνίας κρουαζιέρας είναι συχνά ένας συνδυασμός χρονοδιαγράμματος, σχεδιασμού και απλώς καλής τύχης. Αυτό που αποτελεί μια συμφωνία είναι συχνά θέμα αντίληψης. Μερικές φορές είναι απλά να πάρει μια δωρεάν αναβάθμιση καμπίνας σε ένα υψηλότερο κατάστρωμα στο πλοίο ή να σας μεταφέρει σε μια θαλάσσια βόλτα ή μια καμπίνα μπαλκόνι, επειδή έχετε κλείσει μια εγγύηση κατηγορίας καμπίνας.

Οι κρουαζιέρες είναι σαν οποιοδήποτε άλλο προϊόν - παίρνετε αυτό που πληρώνετε! Όπως τα ξενοδοχεία, τα κρουαζιερόπλοια κυμαίνονται από βασικά καταλύματα και σχολικά φαγητά σε στιλ με γεύμα σε υπερσύγχρονα γλέντι και γκουρμέ κουζίνα. Οι κρουαζιέρες μπορούν να κοστίζουν από λιγότερο από $ 100 ανά ημέρα ανά άτομο έως πάνω από $ 1000 ανά ημέρα ανά άτομο, ανάλογα με τις ανέσεις, το μέγεθος του πλοίου και το χώρο. Έτσι, μια συμφωνία κρουαζιέρας για ένα πολυτελές πλοίο μπορεί να είναι $ 500 την ημέρα, μια έκπτωση 50 τοις εκατό, αλλά ακόμα πολύ απότομη για πολλούς προϋπολογισμούς των ταξιδιωτών.

Εάν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ πριν, πραγματοποιήστε έρευνα για κρουαζιέρες και ενημερωθείτε πριν σχεδιάσετε την κρουαζιέρα σας . Στη συνέχεια, βρείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα που ειδικεύεται στην κρουαζιέρα. Μόλις επιλέξετε έναν προορισμό και έναν προϋπολογισμό ταξιδιού κρουαζιέρας, πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες κρουαζιέρας (είτε στο διαδίκτυο είτε στη γενέτειρά σας) μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια συμφωνία κρουαζιέρας που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ας δούμε μερικούς τρόπους για να πάρετε μια συμφωνία κρουαζιέρας.