Η ιρλανδική Heather

Η κατώτατη γραμμή

Το Irish GastroPub, το Whiskey Shebeen και το bar all in one, το ναυαρχικό εστιατόριο του Sean Heather είναι ένα γειτονικό ίδρυμα στο Gastown και στεγάζει τη διάσημη σειρά μακρών τραπεζιών των κοινοτικών γευμάτων.

Η ιρλανδική Heather
210 Carrall Street
Βανκούβερ, π.Χ.
604-688-9779

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - η ιρλανδική Heather

Διαθέτει το Sean Heather, συνιδιοκτήτης του αλατιού του Gastown και του Judas Goat, της ιρλανδικής Heather και των γειτόνων της περιοχής - της Salted Tongue και της Shebeen Whisk (e) y House - που συνδυάζουν ένα από τα περισσότερα δημοφιλή εστιατόρια και σημεία κατανάλωσης. Είναι επίσης το σπίτι για την εξαιρετικά δημοφιλή κοινόχρηστη μακρά σειρά τραπέζι δείπνα.

Με βάση τα αυθεντικά ιρλανδικά GastroPubs, το Irish Heather είναι το ιδανικό μέρος για να έχετε ένα Guinness, να ξεκουραστείτε με φίλους και να απολαύσετε τον ξεχωριστό χαρακτήρα της ιστορικής περιοχής Gastown του Βανκούβερ.

Οι λάτρεις της Whisky θα λατρέψουν την αίθουσα Shebeen, όπου θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από μοναδικά Malt, Bourbon, Rye, Scotch και Irish whiskeys στο Βανκούβερ. Για φαγητό, τα μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο είναι γεμάτα γευστικά πιάτα με παμπ, συμπεριλαμβανομένων των λουκάνικων (λουκάνικα), των ψαριών και των τσιπς, καθώς και της πίτας καρυδιού και του Guinness Heather Pot.

Αλλά η πραγματική επιλογή για δείπνο είναι η σειρά Long Table, μια σειρά all-inclusive δείπνων - $ 18 περιλαμβάνει ένα κύριο πιάτο και μία δωρεάν μπύρα τεχνίτη ή μη αλκοολούχο ποτό - που λαμβάνουν χώρα κάθε βράδυ στο κοινόχρηστο τραπεζαρία 40 ποδιών τραπέζι στην παρακείμενη αλμυρή γλώσσα.

Λατρεύω τη σειρά μακρών τραπεζιών (LTS). Όχι μόνο έχετε εξαιρετική αξία για τα χρήματα - το δείπνο και μια μπύρα για $ 18 είναι πολύ - το φαγητό είναι πάντα νόστιμο και είναι μια μοναδική εμπειρία για να γευματίσετε στο κοινό όπου οι σύντροφοι σας για φαγητό θέλουν να συνομιλήσουν και είναι εκεί, μέρος, για την κοινωνική πλευρά. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στο Βανκούβερ, όπου είναι εύκολο να συναντήσετε νέους ανθρώπους!

Η είσοδος στο LTS είναι λίγο ασυνήθιστη: Πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα δείπνα μπορούν να πωλούν εβδομάδες εκ των προτέρων, οπότε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολύ πιο μπροστά από το πότε θέλετε να παρευρεθείτε.

Για το πρόγραμμα δείπνου LTS, δείτε το blog τους εδώ.

Email κρατήσεις:
reso@irishheather.com