Δαπάνες Ιουλίου στην Αυστραλία

Ο Ιούλιος στην Αυστραλία είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για σκι και άλλες δραστηριότητες χιονιού. Μπορείτε να κάνετε σκι στη Νέα Νότια Ουαλία στα χιονισμένα βουνά, τη Βικτώρια στις αλπικές περιοχές του κράτους, και την Τασμανία σε ορισμένα από τα εθνικά πάρκα μεγάλου υψομέτρου.

Η αυστραλιανή σεζόν χιονοδρομίας ξεκινάει παραδοσιακά το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων της Βασίλισσας τον Ιούνιο και τελειώνει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας τον Οκτώβριο Οι λειτουργίες του χιονοδρομικού κέντρου μπορούν να ξεκινήσουν νωρίτερα ή αργότερα από αυτές τις ημερομηνίες ανάλογα με τις συνθήκες χιονιού

Χριστούγεννα τον Ιούλιο

Επειδή τα Χριστούγεννα συμβαίνουν στο αυστραλιανό καλοκαίρι, τα μπλε βουνά δυτικά του Σίδνεϊ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα Yulefest.

Ντάργουιν Ρέγκτα

Στο κορυφαίο τέλος της Αυστραλίας, ο Ιούλιος είναι ο μήνας που λαμβάνει χώρα το Darwin Beer Can Regatta. Αυτός είναι ένας διαγωνισμός διασκέδασης όταν τα σκάφη που φτιάχνουν δοχεία μπύρας κηπούν ο ένας στον άλλο στο νερό της παραλίας Mindil.

Χειμερινές θερμοκρασίες

Επειδή είναι midwinter στην Αυστραλία, θα περίμενε κανείς να είναι πιο κρύο από το συνηθισμένο - και πιο κρύο καθώς πηγαίνετε πιο νότια.

Έτσι, το Hobart είναι γενικά κρύο με μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 4 ° έως 12 ° C (39 ° -54 ° F). Αλλά η Καμπέρα, νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ και πολύ πιο βόρεια από το Χόμπαρτ, μπορεί να είναι πιο κρύα με μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 0 ° έως 11 ° C (32 ° -52 ° F).

Είναι ενδιαφέρον ότι, στο Red Center της Αυστραλίας, όπου νομίζετε ότι μπορεί να είναι πραγματικά ζεστό αφού βρίσκεται πιο βόρεια, η Alice Springs έχει μια μέση θερμοκρασία από 4 ° έως 19 ° C (39 ° -66 ° F).

Αλλά πηγαίνετε πιο βόρεια και ο καιρός παραμένει τροπικός με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 17 ° έως 26 ° C (63 ° -79 ° F) στο Cairns και 20 ° έως 30 ° C (68 ° -86 ° F) στο Ντάργουιν.

Αυτές είναι μέσες θερμοκρασίες, μπορεί να είναι ψυχρότερες ή θερμότερες σε ορισμένες ημέρες και νύχτες και μπορούν να βυθιστούν κάτω από το σημείο κατάψυξης.

Χειμερινή βροχή

Η πιο υγρή πόλη τον Ιούλιο είναι το Perth με μέση βροχόπτωση 183 χιλιοστών, ακολουθούμενη από Sydney με 100 χιλιοστά. Η πιο ξηρή πόλη τον Ιούλιο θα ήταν ο Δαρβίνος με μέση βροχόπτωση μόνο 1mm.

Ο τροπικός βόρειος

Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το κρύο του χειμώνα, η τροπική Αυστραλία πρέπει να είναι ένας αγαπημένος προορισμός.

Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει μια περιοχή στο Κουίνσλαντ από τον Τροπικό του Αιγόκερω έως το Κερνς και βορειότερα. και στη Βόρεια Επικράτεια, τον Δαρβίνο και τις γύρω περιοχές. Στην ενδοχώρα, στην Κόκκινη Καρδιά της Αυστραλίας, θα μπορούσε να είναι ζεστή κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά να παγώνει το βράδυ τη νύχτα.