Σκωτία Μήνας του μέλιτος

Οι απολαύσεις της Σκωτίας για ζευγάρια σε ένα ρομαντικό ταξίδι

Η Σκωτία μπορεί να μην είναι η πρώτη θέση που θεωρείτε ως μήνα του μέλιτος ή ρομαντικό προορισμό ταξιδιού, αλλά έχει πολλά να προσφέρει ζευγάρια.

Ταξιδεύοντας στη Σκωτία για πρώτη φορά; Πετάξτε στο Εδιμβούργο (κωδικός αεροδρομίου EDI). Ή, ακόμα καλύτερα, πιάστε το αργό τρένο από το Λονδίνο, το Caledonian Sleeper. Ένα ιδιωτικό διαμέρισμα είναι ένα εξαιρετικά ζεστό μέρος για να περάσετε στη Σκωτία.

Ξυπνήστε νωρίς το πρωί, τραβήξτε κατά μέρος τη σκιά στο διαμέρισμά σας και κοιτάξτε έξω στα χωράφια της σκωτίας.

Όσο για το μάτι μπορεί να δει, τα λεβάντα βαμμένα φύλλωμα κύματα στο αεράκι.

Μετά το τραίνο τραβά στην πόλη, είναι σύντομη βόλτα με καμπίνα σε ξενοδοχείο του Εδιμβούργου . Οι επιλογές κυμαίνονται από casual και μοντέρνα έως παραδοσιακά με υπηρεσίες πολυτελών τσαγιού.

Επισκεφθείτε το Κάστρο του Εδιμβούργου

Το Εδιμβούργο είναι μια πεζοδρομημένη πόλη με πολλούς λιθόστρωτους δρόμους. Από πολλές πλευρές υπάρχει μια καθαρή θέα στο Κάστρο του Εδιμβούργου πάνω στο λόφο. Ένα μέρος του φρουρίου χρονολογείται στον 12ο αιώνα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της δομής είναι από το 16ο. Τα τουριστικά λεωφορεία συγκεντρώνονται γύρω από την περίμετρό της. Θα βρείτε το δρόμο σας προς τα πάνω. απλά να είστε προετοιμασμένοι για μια απότομη ανάβαση.

Περάστε όλη την ώρα που σας αρέσει να εξερευνάτε και να φανταστείτε το ρομαντισμό του να κρατάτε το δικαστήριο στο Κάστρο και μην παραλείψετε να δείτε τα κοσμήματα της στέγης που εμφανίζονται. Αν δεν λιμοκτονείτε, όμως, καθυστερείτε να φάτε εδώ. το καφέ δεν συνιστάται.

Στη συνέχεια, εάν είστε πεινασμένοι, σκαρφαλώστε σε ένα τοπικό εστιατόριο (μερικά από τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν εξαιρετικές), αγοράστε ένα κασσίτερο του Shortbread του Walker ή γιορτή σε απολαυστικό καπνιστό σκωτσέζικο σολομό από την υπηρεσία δωματίου.

Μετά από περιοδείες, μπορεί να θέλετε να περάσετε το χρόνο σας κατά μήκος της οδού Princes Street για ρούχα tartan (αντισταθείτε στην αγορά ενός kilt, εκτός αν είστε σίγουροι ότι θα το φορέσετε και όταν φτάσετε στο σπίτι) και τα ταμειακά μπορεί να βρει λιγότερο δαπανηρές και πιο ενημερωμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Παρέλαση πιγκουίν του Εδιμβούργου

Τα παιδιά και οι ενήλικες είναι οπαδοί της παγκοσμίου φήμης παρέλασης Penguin στο ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου.

Είναι μια διαδρομή 10 λεπτών με το λεωφορείο από το κέντρο της πόλης προς το ζωολογικό κήπο. Οι πιγκουίνοι του βασιλιά, ακολουθούμενοι από μικρότερους, εκτελούν την παρέλαση τους προστατευμένη από τους zookeepers.

Είναι αξιοσημείωτο πόσο σωστά είναι, τοποθετώντας το ένα πίσω από το άλλο, υπομονετικά ακολουθώντας έναν ηγέτη σε μια κατεύθυνση. Στη συνέχεια, σαν να χορογραφείται, όλοι γυρίζουν το πρόσωπο και πορεύουν όσο μπορούν να πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο τελευταίος πιγκουίνος να γίνει ο νέος ηγέτης. Και στη συνέχεια όλοι γυρίζουν και το κάνουν ξανά, και πάλι - έως ότου εμφανιστεί ο ψαροταβέρνα με την ψαριά ανταμοιβή τους.

Πολιτιστικό Εδιμβούργο

Τα πολιτιστικά δρώμενα του Εδιμβούργου είναι παγκοσμίως γνωστά. Κάθε καλοκαίρι το διεθνές φεστιβάλ του Εδιμβούργου προσελκύει νέους και εδραιωμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και το Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου , το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης στον κόσμο, σχεδιάζει ταλαντούχους ταλέντα.

Για τα ζευγάρια, μια μεγάλη ευχαρίστηση πολλών από τα φεστιβάλ της πόλης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται παρακάτω, είναι ότι απευθύνονται σε ενήλικες - γι 'αυτό είναι απίθανο η διασκέδαση σας θα μειωθεί με κραυγή ή κακομεταχείριση παιδιών.

Πέρα από το Εδιμβούργο

Εάν βλέπετε μόνο το Εδιμβούργο, θα χάσετε τη Σκωτία από λούτσους και θρύλους.

Στην απέραντη ύπαιθρο, όπου τα πρόβατα ξεπερνούν τους ανθρώπους, υπάρχουν πανδοχεία και καταλύματα για ζευγάρια σε μήνα του μέλιτος ή ρομαντική απόδραση. Τα καλύτερα ανήκουν στους γνώστες της Σκωτίας . Και ο απόλυτος τρόπος να γνωρίσετε την ύπαιθρο της Σκωτίας είναι από το πίσω κάθισμα ενός οδηγού με οδηγό.

Απολαύστε περισσότερο από τον σολομό που απομακρύνεται από τα πιο φρέσκα νερά του κόσμου. Δειπνήστε στο χυμώδες αρνί της Σκωτίας, μαγειρεμένο όπως σας αρέσει. Πλύνετε το με ένα βύνη ή ένα εξαιρετικά μείγμα σκωτσέζικου ουίσκι.

Ενεργά, περιπετειώδη ζευγάρια έχουν τεράστιους ανοιχτούς χώρους για πεζοπορία, πολλοί δίπλα σε απίστευτα γραφικές λίμνες.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα φεστιβάλ τροφίμων της χώρας: Έρχονται την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα τοπικά τρόφιμα επισημαίνονται μέσω διαγωνισμών, διαδηλώσεων μαγειρικής και εκθέσεων.

Συχνά η μουσική και ο χορός αποτελούν μέρος της διασκέδασης, με ένα ανώτατο σκωτσέζικο χορό που πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον μία νύχτα κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ.

Παραδοσιακά πιάτα παρουσιάζονται για την εκδήλωσή σας: Arbroath smokie (μπακαλιάρος καπνιστό). Φόρμες Forfar (πίτες από κρέας); (πιάτο με πατάτες). μαύρο κουλούρι (πλούσιο, σκούρο κέικ φρούτων)? και η haggis , η πιο γνωστή λιχουδιά του νομού, είναι μεταξύ τους.

Ευχαριστίες για τους κατόχους γκολφ και ουίσκι

Όταν προγραμματίζετε τη ρομαντική επίσκεψή σας στη Σκωτία, να έχετε κατά νου ότι αυτή η χώρα είναι το σπίτι του γκολφ. Το ξενοδοχείο σας μπορεί να σας βοηθήσει να κανονίσετε ένα παιχνίδι σε ένα από τα σπουδαία μαθήματα της χώρας. Πολλοί, όπως το Gleneagles και το The Turnberry Resort, είναι συνδεδεμένοι με τα πράσινα.

Οι σκωτσέζοι πότες θα βρεθούν σε μια εορταστική διάθεση εάν μπορούν να φτάσουν σε μια συγκέντρωση όπως το Πνεύμα του Φεστιβάλ Ουίσκι Speyside. Αυτή η ζωντανή εκδήλωση γιορτάζει την κληρονομιά της Ουκρανίας από τη Σκωτία σε τοποθεσίες κατά μήκος του ποταμού Spey. Οι λάτρεις μπορούν να συμμετέχουν σε εκδρομές και γευσιγνωσίες στα αποστακτήρια που σπάνια είναι ανοιχτά στο κοινό και να συναντήσουν τους master blenders και τους διαχειριστές αποστακτηρίων που μοιράζονται το πάθος τους. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν το κριθάρι σε παραδοσιακές ελιές δαπέδου ή ακόμα και να δοκιμάσουν το χέρι τους για να "ανεβάσουν" ένα βαρέλι. Και αν δώσετε μεγάλη προσοχή, θα μάθετε πώς το ίδιο νερό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ουίσκι βύνης αποδίδει το καλύτερο κασμίρ στον κόσμο.

Βλέπω? Υπάρχει κάτι και για τους δυο σας σε ένα μήνα του μέλιτος στη ρομαντική Σκωτία.