Πασχαλινό Brunch στη λίμνη Tahoe

Απολαύστε το Πασχαλινό Brunch στην όμορφη λίμνη Tahoe

Το brunch της Κυριακής του Πάσχα είναι μια παράδοση φαγητού που μπορείτε να απολαύσετε σε πολλά μέρη γύρω από τη λίμνη Tahoe, στις πλευρές της Νεβάδας και της Καλιφόρνια. Εάν βρεθείτε στην περιοχή Ρίνο την Κυριακή του Πάσχα, το άρθρο μου "Πάσχα Brunch στο Ρίνο" παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους χώρους για να απολαύσετε μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Η Κυριακή του Πάσχα 2014 είναι στις 20 Απριλίου.

Πασχαλινές Κυριακές Προσφορές στη λίμνη Tahoe

Πάσχα Brunch και κυνήγι αυγών κυνήγι στο MS Dixie II - Τα κράτη μέλη

Το Dixie II ξεκινά από το Zephyr Cove στην πλευρά της Νεβάδα της λίμνης Tahoe. Είναι ένα από τα δύο μεγάλα σκάφη εκδρομών που ταξιδεύουν με ποδήλατο που φεύγουν από τη λίμνη Tahoe. Την Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να πάρετε μια κρουαζιέρα brunch από τις 11 π.μ. Το κυνήγι αυγών του Πάσχα μετά το brunch είναι για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Αυτό θα είναι μια απολαυστική εμπειρία μέσα στο γραφικό μεγαλείο της λίμνης Tahoe. Το κόστος είναι $ 49 για ενήλικες, $ 10 για παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, καλέστε το Zephyr Cove Resort στο (775) 589-4906.

Πάσχα Κυριακή Brunch Μπουφέ στο Jake's στη λίμνη - Jake's στη λίμνη θα εξυπηρετήσει ένα δείπνο του Πάσχα Κυριακή Brunch από τις 10:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Τζέικ είναι στο 780 Ν. Λίμνη Boulevard, στο εσωτερικό Boatworks Mall της Tahoe City. Τα παιδιά μπορούν να βρουν ακόμη και μερικά πασχαλινά αυγά και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν το μπαρ Bloody Mary. Τα καθίσματα του καταστρώματος θα είναι διαθέσιμα, επιτρέποντας τον καιρό. Για κρατήσεις (συνιστάται) και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (530) 583-0188.

Πάσχα με μπουφέ στο Lone Eagle Grille - Πάσχα brunch στο Lone Eagle Grille θα σερβίρονται από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Οι ενήλικες είναι $ 70, τα παιδιά 5 έως 12 είναι $ 35, 4 και κάτω είναι δωρεάν. Ζωντανή μουσική από τον Tim Callicrate. Θα υπάρξει ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα για τα παιδιά που θα αρχίσει στις 11:30 π.μ. και 1:30 μ.μ. Το Lone Eagle Grille είναι δίπλα στο Hyatt Regency Lake Tahoe, 111 Country Club Drive, Incline Village, NV.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 886-6899.